Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš to za rozhovor pro Právo schytal od Sobotky i Bělobrádka

Klid Bohušu, stejnak srazíš paty a budeš držet čuňu a krok - "Bureš" si svůj pracně budovaný Babišland rozvracet nenechá. Buď rád, že tě zatím drží u koryta a moc při tom chlemtání nemlaskej!!.
  • Dobrý den pane premiére.Takový bordel,jaký máte ve svých řadách,nemáme ani my v růžové ordinaci!!!!
  • http://www.novinky.cz/domaci/364915-sobotka-chce-zivnostnikum-zvysit-platby-zdravotniho-pojisteni.html

Sobotka at jde do prd*le!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Neměl byste při hlasování o důvěře Rusnokovy vlády odejít ze sálu,ale měl byste odejít ihned ze sociální demokracie.Mnoho lidí k vůli Vám už nebude volit sociální demokraty. Jste stejně chtivý funkce jako Němcová
    a ani jeden nikdy nic neřídil,neměl za nic zodpovědnost.Jen uměl trochu
    řečnit. Chtěl byste být premiérem ? Doufám,že prezident Zeman by to nikdy nedopustil.
    • Svatá pravda,já jsem taky s ČSSD skončil Sobotka je to samé co Benda z ODS!! *1*
  • Vážena pane předsedo vlády.
    Jsem značně rozladěn z Vašich vystoupeních zejména na reakci ohledně velvyslance USA . Jsem toho názoru, že p. velvyslanec sice může vyjádřit svůj názor na cestu p. presidenta na oslavu konce druhé světové války a toto může udělat jako osoba a na radit ve veřejných prostředcích co má
    p. Zeman udělat. Jsem již starší člověk a nemohu se smířit s tím, že
    velvyslanectví USA rozdávalo červené karty na podporu odstoupení presidenta. Jak by jsme dopadli v případě, že bychom toto organizovali v USA proti p. Obamovi. Co celý život pozoruji UDSA je největším vývozcem
    války bz ohledu na mír jen když je možno vyvážet ještě zbrojní materiál
    a tímto získat suroviny bez ohledu na místní obyvatelstvo
    Za své výroky ohledně cesty presidenta do Ruska by jste se měl zamyslet
    a svoji podlézavou politiku vůči USA přehodnotit. Lidé Vás zvolili ne sice teď , ale v pozdější době Vás lidé zavrhnou až budeme dobrou pracovní silou dnešních světovládců.
    Josef dědek
  • TO jsem tak budis k HOVNU???????
  • Vážený pane premiére, pokud ustoupíte slavným soudcům a poslancům a ti dostanou takové zvýšení platů, tak jste všichni, celá slavná vláda omezení a neschopní. Ti, co mají největší platy, nejvíc křičí a ani nevykonávají dobře svoji práci. Přeci oni i vy jste placeni z našich peněz....důchody jsou tak mizerné, že se z nich nedá vyžít a tohle nevidíte? Tahle generace důchodců celý život poctivě pracovala a jak jsme dopadli díky vaší politice. Lituji, že jsem chtěla změnu, lituji, že už není socializmus....pravda je, že nebyly tak plné obchody, ale aspoň se nestály fronty na práci, člověk mohl za kulturou i na dovolenou....vy si přidáváte tolik, kolik leckterý důchodce nemá ani důchod. Nemluvím o rodinách, do toho nevidím, ale obyčejní pracující na tom asi nejsou o nic líp. Kde byste byli, kdyby ti "dole" nepracovali , z čeho byste si neustále jen přidávali? Na důchody bylo peněz dost, jenže napřed si "půjčil" Klaus, potom Topolánek....oba slibovali, že se tam peníze do roka vrátí a nevrátily se dodnes. Měli byste se stydět. Mohli byste aspoň virtuálně zkusit, jak se dá žít z 10 000 Kč, a mnozí mají i méně. Styďte se. Já vím, že si nenajdete ani čas i tohle přečíst, máte jiné starosti....jak to udělat, abyste měli co nejvíc a po ostatních, co rozhodovat nemohou, tímto způsobem vlastně plivete.
  • Dobrý den pane předsedo vlády,
    to snad není možné,že dopustíte zvýšení platů o 14% cca 8100,-Kč Já jsem celý život poctivě pracoval i za komunistů a odměna je 7627,- Kč starobní důchod.Chovejte se normálně,nedělejte ze sebe darebáky. Budeme muset udělat novou revoluci.Zrušit politické strany,do vlády dát odborníky. Uzákonit povinnou účast k volbám s tím,že si každý svobodně vybere a zvolí svého kandidáta a ne stranu.Všechny stojí za nic.Co jste změnili,přečtěte si studenta Martina Mejstříka jak se (kradlo),rozdělovali se desetimiliony za hlasy při volbě prezidenta a likvidovalo nepohodlné lidi. Nedělejte z nás hlupáky a už odejděte. Děkuji.
  • Vyhraňujete se i se Zaorálkem vůči Rusku. Podporujete ustaševsko-banderovsko-fašistický režim na Ukrajině.Nechcete uznat referendům na Krymu (již dopředu). A co právo národů na sebeurčení? Na to zapomínáte.Za stav na Ukrajině může jednoznačně EU a USA, jak říká i Klaus. Jsou tam jasné zájmy USA, ale to vy nepochopíte.Polezete jim stále do zadku -idioti. Co dokázali v Iráku,Afganistánu,Lybii,Syrii? Vůbec nic.Hájili jen své zájmy a rozeštvali proti sobě národ. To vy podporujete? Demokraté. Putin nám všem ukáže zač je toho loket.A bude to jen vaší vinou
  • Dene prokl..nam sk=rvenej 89 rok.je to revoluce zlodeju,, *1* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit