Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Sobotko nelíbí se mi váš přístup k Českému národu jak jdete proti vlastnímu lidu jen abyste se zalíbil eu nenasloucháte lidu který vás volil mi nechceme tady imigranti nechceme se podřizovat muslimům proč to nechápete jme slované a křestani a to co se děje v evropě to je důkaz že to nejde dohromady křestan a muslimák máte mozek tak přemyšlete abyste toho jednou nelitoval a nebylo už pozdě já svoji vlast miluji nevím jak vy ale vy asi né jinak byste jednal jinak v prospěch náš slovanů
  • Nejlépe vynikal ve funkci ministra FINANCÍ.Nyní by chtěl být premierem?Bůh nás ochraňuj. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Troubo - ty rozumíš financím a uměl bys hospodařit se vzduchem, který zbyl ve vykradené státní kase???
      Je to vynikající diplomat a člověk, který může zemi pomoci - svým rovným charakterem a poctivostí. Pro mě už je promiérem dávno, stejně jako pro mé přátele - a upozorňuji, že jsme střední třída a patřičným rozhledem i vzděláním.
    • uz na nej doslo
      • A na tebe dojde později, jestli se k moci dostane klika kolem Haška. To se chlapče nebudeš stačit divit a utříbíš si myšlení. Nebo si snad myslíš, že kdo se k moci dostane lhaním, podrazy a svinstvem bude pak ve funkci solidní????
    • Jo, hned po gymplu do sněmovny a tam hnije už tolik let. Ten člověk nemá žádnou praxi, jenom umí mlátit hubou a strhávat davy, jinak nic. Ale na jednu stranu bych mu to premiérství, ze škodolibosti mě vlastní, přál. Myslím že on z něj má sám strach a jestli ne, tak je ke všemu ještě naivní.
      • Tak to si vedle, je to velmi inteligentní a fundovaný člověk, s přehledem a diplomatickými schopnostmi na nejvyšší úrovni. Navíc slušný a solidní. Neznám nikoho, komu by lhal, koho by podvedl nebo se zachoval nekorektně.
        Převyšuje všechny ostatní politiky - je fundovaný a jediný, kdo z něj má strach je Zeman. Ví dobře, že sním vrtět nebude, jako s Haškem šaškem, hajzlíkem, který je jen sám pro sebe a klidně zorganizeje i puč ve vlastní straně, jen aby se dostal ke korytu *12* *12* *12* Toho bys chtěl za premiéra - tak to bych ti zase ze škodolibosti přál já *1*
  • Jsem moc chudý žiju pod mostem a papám mrkvové přesnídávky
  • A tato ubohá loutka není osobnost ale zlodějskej gauner.
  • Jedním slovem katastrofa co se děje, měli by jste se starat o naše lidi,kteří tu žijí celý život. Snad se ještě nekdy vzpamatujete (celá vláda).
    • tato vlada se vypamatovala v Kijevě kdzy uctivali banderu
  • Dobrý den pane Sobotko,
    to chcete v komunálních volbách v Praze prohrát na plně čáře? Jsem zděšena z volby pana Březiny. Pro pražáky je absolutně nepřijatelný a nejen pro ně.!!! *2* 5H
  • sobotko už bys měl táhnout do h+++lu nakradl sis dost!
    • Zloděj křičí, chyťte zloděje. Musíš být pěkný darebák a dacan, stejný, jako ti, co na pana Sobotku ušili tuto hajzlovinu. Nechce se ti zvracet? Mně ano, když si představím, že takovíto trafikanti by se měli dostat k moci. Umíš si představit, že by zrádce, lhář, korupčník a podražák byl premiérem nebo ministrem? Co by asi udělal s obyčejnými lidmi?
      Pan Sobotka ještě nikdy nikoho nepodrazil, neobelhal ani nijak jinak nepoškodil. Je to vysoce inteligentní a charakterní člověk, navíc pracovitý a nezjištný. Víš o něčem, co by ukradl? tak si takové slova nechej pro jiné - máme jich v politice dost a je na čase, aby s nimi někdo udělal pořádek.
      Stojíme plně za panem Bohuslavem Sobotkou a ty - jestli jsi zloděj - zařaď se jinam!!!!
      • Souhlasím s Vámi Klasiku, Bohuslav Sobotka nejspíš nekrade a možná ani nelže. Ale zkuste se ho zeptat, kolik je hodin. Během nejméně hodinové přednášky Vám ujede 10 tramvají a 2 vlaky a jasné odpovědi se stejně nedočkáte. Dozvíte se, že to záleží na tom, z jakého úhlu pohledu se na to díváte. např. jestli chcete vědět, kolik je hodin s ohledem na letní čas atd atd. Toto si dnes opravdu dovolit nemůžeme.
  • Je to svinstvo! Zjistěte si, kolik pobírali za "totáče" poslanci! Kdo z nich měl takové paláce, jako Kalousek, měli jsme republiku v cajku. Teď je vše rozprodané za hubičku, spší tak ještě rozkradené. Nemuseli jsme se bát zahraničních výrobků, byly vzorné mateřské školy i jesle.
    Jestli si, vy bando poslaneckých kejklířů, zvýšíte plat o 8 tisíc, stanese, že vám rozbijeme huby. Jednou k tomu dojde. Na to už se normální člověk s průěmreným platem kolem 10 tisíc nemůže dívat. Jste hajzlové!
    • souhlasím s vámi,ti hajzlové musí opustit vládu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • plně souhlasím s předřečníkem pepou
    • A vy jste zamrzlý v nízkém věku.Neplačte mi tady,osobo!!!
  • Pane sobotko kdy se zbavite mafiana onderky macka podivejte se na jeho chatu na brnenske prehrade
  • V Brumově spáchal sebevraždu dobrý a klidný policista co když přišel na udání sousedů vyšetřit banální záležitost pálení suché trávy ,tak ztoho nedělal vědu když mu moje stará matka otevřela vráta.
    Neb tací hajzlové jak Sobotka nikdy nepracoval a znečištují ovzduší jízdou autem pneumatikami oleji i lakováním aut ve výrobě a ještě si staví vily takové hajzl jak Sobotka se neobjesí ani nezastřelí neb jeto křivák co nikdy nepracoval jen na fotkách s nacistkou Merkelovou ten jeho blbí usměv v den výročí Hitlera napadení našeho státu ani neslevnili nic německé koncerny supermarketů vše se zdražilo a takového hajzla jak Sobotka hnát žerdí Chilské armády Esalion Eiercito de Chille 2013 ojedinělá nahrávka dovedností spořádané armády vlastenců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit