-
Manuál ČSSD na odstranění koaličního partnera ministra Babiše hovoří za vše. To by nevymysleli snad ani v KDU, a že jejich praktiky jsou hodně pod pás. A pokud snad někdo tvrdí, že je to v předvolebním období běžné, tak má opravdu silný žaludek.
-
Bohušu,tak jsem se milně domníval,že největší zloději jsou v ODS a HOP 09,ale tvoji socánkové jim zdárně sekundují.Opět jste zradili své voliče už po několikáté,nebudíš se v noci strachem že přijde zasloužená odplata.
-
Vážený pane předsedo !
Jak je jednoduché udělat z komára velblouda. Ale co to povídám: vola. (říká se přece na Moravě). Konečně sám jsem Moravák a mnoho roků jsem pracoval kousíček od Vašeho bydliště - na podniku UP Bučovice. Ale proto Vám nepíši. Vložím jen jeden poznatek člověka, který používá selský rozum. A nepohoršujte se nad výroky pane prezidenta. On by ten bordel v této zemi obyvatel Slavkova u Brna ani jinak nenazval. Napsal mně jeden známý, mnohem mladší než jsem já důchodce:
Další Zemanův "průser" jsem zaregistroval v neděli ve večerních zprávách a musel jsem se smát propukající hysterii. Chodím teď na kurz a v pondělí ráno když jsem vstoupil do učebny, "několik spolužaček" sedělo u PC a probíraly ohlasy. Jedna s nejvíce proříznutou pusou pronesla úžasný výrok:
"Tady se rozkradly miliardy, nikdy nikomu to nevadilo, a teď se budou řešit ku.dy !!! "Svatá prostoto", jak úžasný je ten zdravý selský rozum.
P.S. Případní demonstranti, co jste dělali, kde jste byli, když Klaus vyhlásil "amnestii" ?
Přeji hezký en a příjemný víkend. Ing. Adolf Rozbořil, Moravská Třebová -
-
Zase jeden nešťastník..Ach jooo..
-
-
Pane Sobotka v pondělí jste říkal že jste byl zakládajícím členem OF ve Slavkově u Brna prosím nelžete v televizi já jsem se účastnil na zámku ve Slavkově schůzek OF ,ale Vy určitě nejste zakl. členem,vypadá to že po bitvě generál.
-
Pane premiére teď když jste zpět v nejvyšší politice,tak by vaše strana mohla narovnat-dát zpět co spáchala - jak zničila hornictví a horníky v české republice. Během minulého vašeho vládnutí přišli horníci o veškeré výhody (hlavně o důchody - jiné státy hornické důchody mají po 25letech odpracovaných v hornictví např. v 50 letech) a teď už také finančně jsou horníci skoro na úrovni prodavaček v Praze. Práce pro horníky v Ostravském regiónu není. Horníci už toho mají dost, aby se nestalo v Praze to co v Kijevě.
-
Proč se lidem kteří nepracují počítá důchod z průměrné mzdy místo z mínimální.Je to výsměch všem poctivě pracujícím.Udělejte s tím už konečně něco!!!!!!!
-
Další peníze pro UA od naší vlády.
http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1569-budou-kyjevsti-fasiste-kupovat-zbrane-a-vrazdit-nevinne-lidi-za-ceske-penize-sobotkova-vlada-jim-poslala-dalsi-desitky-milionu.aspx -
Dle mého názoru je to darebák,minulost vymazat nelze,patří za mříže za privatizaci OKD a majetku s tím spojený.
-
-
Spíše je to na katovskou mučírnu a na naražení na kůl,po řádném stažení z kůže.
-
-
Pane Sobotka, Vy fakt nevnimate jak se blamujete, kdyz mate stale vedle sebe toho zakomplexovanyho Haska? Lide ho dnes vnimaji jako podvodnika s krivym charakterem, ktery si klidne na Slovensku koupi titul Dr. Jur. za ca. 95000 Kc. a Vy mu to klidne tolerujete!! Takovy clovek do politiky nepatri. Nedej boze, ze by byl z neho ministr!!
-
-
Měl jste pravdu, darebák zůstane darebákem a je jen dobře, že už se konečně předvedl v plné kráse. Pan Sobotka je velmi slušný a solidní člověk, demokrat, který respektuje i protivníky a dá se s nimi klidně do řádné debaty, na prasata a hajzly ale musí být tvrdší palice. Měli by je okamžitě
vyhodit ze strany i z funkcí - hejtmani s prasečí hlavou nechceme.
Doživotně dát k lopatě a tu ostudu, co udělali v naší politice aby si odpracovali někde v kanálu, kam patří *12* *12* *12* -
Příteli Sobotko. Bohužel musím s tímto názorem souhlasit. Michalovi se podaří rozbít stranu, poněvadž už jen Vy mu stojíte v cestě za jeho neoprávněnými vyššími ambicemi. Stále je dost lidí , kteří rozumí Vašim snahám.
-