-
Nepochopím jednu věc , proč se někde veřejně nezdůrazní dobrovolně vzdání se mzdy ministra a poslance p.Babiše ve prospěch nadací . Je to neslušné ? Proč na to nereagovali i jiní vládní a poslanecký zástupci.jak by s lidmi " zacloumalo " pokud by někdo vystoupil,že aspoň,ty částky o které jim byl zvýšený plat , dali ve prospěch nějaké charity .
-
Tak to bude chtít BIS+Parlamentní listy, abych měl ještě jednu autonehodu.
-
Dobrý den,pane Sobotko,že navýšíte důchod od ledna 2015 sem se dočetl ,ale slíbili jste přidat důchodcům i letos ,sliby se neplní?
-
Samozřejmě, že pravici vyhovuje aby byla ČSSD s presidentem rozhádaná! Na to se nesmí zapomínat. A co volební program a jeho realizace, možná by byla nejlepší
koalice ČSSD, ANO a ÚSVIT za dobré spolupráce s presidentem Milošem Zemanem a senátem. -
Plat by se měl odvíjet od kvality a množství vykonané práce.Vy máte opravdu pocit,že si své vysoké finanční ohodnocení jako sněmovna opravdu zasloužíte?A navíc za podmínek kdy těžce pracující lidé berou v průměru mezi 9-12000 kč.Že se nestydíte brát už tak vysoké platy s různými/pro mně nepochopitelnými/příplatky.Uvědomte si,že jste placeni z dřiny obyčejných lidí.Podívejte se občas v jakých rozdílných podmínkách žijete vy a lidé kteří vás svou dřinou živí.Styďte se jestli ještě vůbec umíte a tím nemyslím jen vás konkrétně ale celou sněmovnu,ve vašem případě se držím hesla jaký pán takový krám.
-
-
přesně drze si ještě sami dovolí sobě zvyšovat platy!!!A my musíme zvládnout vystačit s platem do další výplaty,my už kvůli ním jen dřeme dřeme abychom přežili!!To jsou takový svině,už je volit nebudu,zneužívají svojí práci poslanci to nejsou zoldějí státu akorát.už zapomněli kde byli než kandidovali,to nikoho neokrádali,nebyli ve vládě.Oni vládnou sami sobě jak se jím to hodí a nás zašlapují do země!!!Na platímě sociální,oni nám to ukradnout,nevrátí nám všechny naše ušetřené peníze co nám patří na důchod.Rozdělí se o ně.8hProč je živíme,májí dost peněz ve vládě,oni mají nám pomáhat finančně a né oni sobě!To nikdo tam není kdo by tam udělal pořádek,všichni ti lidé ve vládě nás okrádají??!!Asi ho vyhodili z vlády nebo by se mu stala nehoda žéé!!!?_
-
-
Jsem velmi smutný.Státníci a páni ministři nejdou do lesa jinak co se drancuje naše zem nevědí.Kde jsou ty miliardy za dřevo? Vládnou zde jen zloději! Smutný občan.
- -
Sobotko, dvacet let jste měli možnost ústavu jakkoli upravit.
Proč teď naříkáte ?
Je to první porevoluční prezident, který začal plně využívat svých ústavních práv. A to ve prospěch tohoto národa!
K čemu by byl prezident (zvolený přímou volbou), kdyby nemohl nic, resp. mohl "držet hubu a krok" a povinně podepisovat vše, co mu kdo podstrčí ??? -
v posledních volbach jsem volil soc.demokracii to jsem ale nemohl tušit že premier sobotka je takovy slaboch.nemá na žadnou kauzu svuj vlastni nazor na př.imigranti.chová se zbabělea ustrašeně!stydím se něj a soc.dem už nikdy volit nebudu.
-
Prosím za odpovědˇ, jak je možné,že MPSV nereaguje na mojí žádost.Jsem trvale velmi vážně nemocen po pracovním úraze a jsem nucen si hradit kompletní zdravotnictví.Měsíčně je to cca 2.000- a více, hradím si i celodenní obsluhu. Jsem sám a nemám manželku ani děti.MPSV porušuje ZP kde se uvádí, že odpovědnost nese ten kdo odpovídá za pracovní úraz.Zákon č. 164/46 Sb byl zrušen a pokračovatelem je právě MPSV. Nic nechci než úhradu za léčení v jejím komplexu. Děkuji za odpověď.
Stanislav Konopa Hluboká nad Vltavou 63 *3* *3* *3* *3* -
-
Vážený pane premiere,nedávno jsem slyšel, že od strany Soc.dem odchází voliči. Dovolte mi k tomu napsat několik řádků. Jsem plný invalidní důchodce ze zranění při výkonu voj. vlužby. Byla mi ukradena voj. renta.a přiznám důchod ve výši 600,- a to i přesto, že před vojnou jsem pobíral15.000,- Kč což je po měnové reformě 3.000,-Kč Byl jsem donucen pracovat na úkor zdraví.Tak se chovali komunsti.Dnes si hradím celkové léčení a to ze svého důchodu, hradím si i obsluhu za obsluhu 24 hod. MPSV se my vysmívají Určitě si dovedete spočítat co stojí domácnost a lékaři. Myslím si, že tímto jednáním si Soc.dem voliče neudrží.Jenání je hnusné až sprosté. Děkuji za odpověď. St.Konopa Hluboká nad Vlt. 63
-
-
Dobrý den, pane pastelko.
Je vidět, že jste ještě nevyzrálý chlepec, který šel ze školy rovnou do politiky. Chvějete se jako větrná korouhvička ve větru. Vždy jen tam, kde je to pro vás výhodné. A velice rád rozdáváte z cizího, zatímco na svou hromádku si velice čiperně přihrabujete, viz poslanecké náhrady, které zaplatily váš byt. Jsem ráda, že jsem vás nevolila a je mi trapné, že naší zemičku reprezentujete. Jenom se děsím, koho zase budu podporovat ze svého důchodu, který na rozdíl od vašich odměn nikterak dramaticky neroste.