-
Učitelům přidat,za co? Vždyt maji samé prazdniny!!!Kolik mají hodin ročně. At dou makat do deště a mrazu,budou mít určitě více peněz.ANI GREŠLI NAVIC *1* *1* !!! Jo zdravotníkum 10 procent na HORU ,Ti na to maji velké pravo,!!!
-
Pane předsedo,
vysvětlete laskavě co Vás vede k otevření rozhovorů s Polskem o územním vyrovnání.
Znáte smlouvu mezi Polskou a Československou republikou z roku 1958, která tuto záležitost vyřešila? -
Dobrý den pane premiére...prosím vás,doatala jsem meil s tímto odkazem.Mohlbyste mi říci,zda je důvod se bát?A jak se naše vláda k tomuto postaví?:http://aeronet.cz/news/donald-tusk-zvoleny-do-cela-eu-je-signalem-pro-valku-
Děkuji An. -
-
Ano,bojte se!!!
-
-
Bobane, minule to bylo skvělý. Někdy musíme dát repete. Ta poloha ležícího bambusu byla něco! A to co si dokázal udělat s umělohmotnejma rukavicema z benzínky! Wow! No nic, Čaučik
Ps: Na tý fotce ti to sluší *14* -
Učitelé už zase maji PRAZDNINY ,Jsou to PARAZITI!!!!!Tesaři klempiři pokryvači zednici ATD.ŠLY DO PRÁCE *1* *1* *12*
-
Pane premiére,
Jako Váš volič a občan ČR Vás žádám a prosím OBNOVTE TREST SMRTI!!!! To co se stalo ve Žďáru je strašné a zaslouží si ta žena smrt,ať je nemocná či ne.
Je mě 56 roků,nikdy jsem nebyl angažován v žádné straně,jsem v plném invalidním důchodu jelikož jsem celí život pracoval těžce v Plzni ve škodovce jako obráběč kovů.Protože jsem nikdy jak jsem již uvedl nebyl angažovaný jsem dostával nejtěžší práce no a to se odrazilo na mém zdraví,jsem po 4 operacích páteře a těžce se pohybuji,Jsem šťastný že jsem se dožil pádu komunistů,ale jedno musím jim kvitovat ta kovej případ by tehdy měl jasný konec ta žena by byla z provezena ze světa popravou a to bych asi nejen já kvitoval,nenechte občany vystavovat takovému riziku,dříve jsem se nebál jít po setmění ven na procházku dnes se po setmění ven neodvážím,je to o život,věřte že kdyby se zavedl trest smrti bez pardonu i na nemocné prostě smrt za smrt bylo by v naší krásné zemi nádherně neboť by se tito lidi bály smrti a nikdy by se takovéto hrozné věci nedopustily a když ano popravit bez pardonu,jak jsem psal toto jsem komunistům jediné schvaloval.Věřím že se aspoň trochu zamyslíte věřím že to není jen můj názor.
s pozdravem P.G. Plzeň -
Pane premiere rvětese se aby jsme měli rohlík o 10 haléřů levnější, bez ohledu na to ze rusko okupuje , vraždí a ničí ukrajinu, pro mě jste jako premiér zde.chl.
-
Dobrý den, chtěla bych, aby jste něco už udělali s exekutory, protože si dělají co chtějí, jsou sát ve státě a nido je pořádně nekontroluje.Pokud vím ,tak jste jako strna měli ve volebním programu,že se na ně zaměříte. Tak kdy to bude? Víte, že exekutoři říkají, že dlužník nemá nárok na žádné životní minium? To bude asi nesysl, že? tak doufám, že s nimi něco uděláte. Protože není možné, aby člověk dlužil 100 000.- kč a musel zaplati 238 000.-. To nevím,kam na tyto částky chodí. Tak doufám,že se brzy něco změní a budete je jako stát více kontrolovat. Děkuji *16*
-
*3* Nemám rád Miloše Zemana - je to to nejhorší co nás mohlo potkat, ani jeho
. Ale těší mě, že spolu s dalšími z ČSSD pochopili, že Bohumil Sobotka je Blekota a Mekota. Kdyby ty jeho žvásty pustili kravám v dojírně, přestaly by dávat mléko. *3* -
Pane Sobotko ,pokud neuděláte patřičný pořádek z těma co Vás chtěli odstranit a vzít si i budoucí Vaši funkci nejdete tvrdě za cílem který chtějí voliči.Volil jsem Sobotku. Haška skoro neznám kdo to je prosím Vás ?????????? Třeba všechny vyhodit!!!!!! Držím Vám palce.