-
Vážený pane premiere,co říkate na mínění vašeho poslance Humla.Petra Kvitová,narozdíl od pana poslance si na sebe vydělá svoji dřinoumpana poslance platíme my,a Petra ať si daně odvádí ,kde chce, rozhodně pro tento stát udělá vic,je mi 59 a vím o čem mluvím ,Martina,Ivan,ale to byl "komunismus".děkuji Petr Jelínek
-
Je zajímavé,že vám pane předsedo vlády vadí výroky paní ministryně spravedlnosti a široce se o ně zajímáte,asi proto,že se jedná o vaše úředníky,raději by jste na toto téma měl mlčet,tak jako mlčíte na výroky ministra a jeho úředníků na min.hospodářství,tam to je ale na rozdíl od ministryně spravedlnosti v souladu s vaší ideologií třídního boje proti všem,jenom "dělnická třída "je tou oporou národa.Smutné to zjištění 25 let po revoluci.
-
Věřím ,že uspějete s návrhemem , sedět jen na jedné placené židli.
-
Dobry den.chtela sem se jenom zeptat. doufam ze nedopadnete jako nečas co sem rekla tak to je. a jeste neco co udelate českou spravou soc. zabezpeceni? mam astma cukrovku prestava videt a soc. si delala co potrebuje. a nemam stale narok na duchod.ale odchazim do ciziny tady to bordel. pohrbila sem manzela a rodiče mne zaopatrily. a cesi makat nechtej akradou jako straky. a sousedka se nachala zivit od meho neboheho manzela a spotrebu 1 000 000. tak se mejte. *13*
-
Vážený pane premiére, dovolte mi, abych Vám z celého srdce blahopřála ke jmenování premiérem CR. Ani nevíte jakou mám radost, radost z toho, že jste z mého rodného kraje, kraje, který mi velmi přilnul k srdci. Často projíždím Telnicí, Slavkovem, odkud i Vy pocházíte. Pane premiére, držím Vám palce, tož teda, dokažte těm Pražákům, chlapům z Vysočiny, prezidentovi, že my, JIHOMORAVACI,
umíme a hlavně nezklameme!
Zakládající členka nových Odborů, členka konfederace odborových svazů, s mandátem Jihomoravského kraje kulturních zařízení a knihoven, Jarmila Kratochvílová -
Zazvoňte Haškovi klíčkama , ať jde za Zemanem do jeho strany, tam může šéfovat.
-
-
Do Spolku Přátel Opilého Zemana *3*
-
-
Vážený pane předsedo vlády,
jsem kritikem církevních restitucí, jak z důvodů způsobu jejich přijetí, podepsání smlouvy, výše náhrad, atd. Bylo jednoznačně Vámi řečeno, že náměstek na ministerstvu, zodpovědný za tuto agendu bude nominován ČSSD.
Nyní je dosazen "lidovci". Proč? -
Nedej te se !!!!!!!!!!!!
-
Vážený pane
Jste to nejhorší co nás mohlo potkat.Vaše touha po moci a neschopnost komunikovat s hnutím ano Vás žene do záhuby.Největší zlodějny prováděli v krajích vaši politici spojení s ODS.Když jsem Vás na toto jednání v libereckém kraji upozornil,tak jste mlčel.Jako bývalý volič Vás mohu informovat,že Vaší stranu nebude již mnoho lidí volit a na liberecku končíte na smetišti společně s ODS,TOP 09,KSČM a lidovci. -
Ještě bych měla jeden příspěvek, a týče se Ruska a Ukrajiny. To, co se stalo, byl jen manévr pár lidí na Majdanu a doplácí na to lidé z obou států. Nebýt Ameriky, mohl být klid. přeci si nenechá Rusko všechno líbit. pracovala jsem cca 10 let v Rusku na českých stavbách...znám mentalitu lidí, a myslím si, že jen pár jedinců uvedlo do neštěstí mnoho lidí....ale není na vině Putin. Pracovali jsme v Moskvě, když se stavěl chrám na Rudém náměstí, který znesvětila ta "slavná skupina". V době stavby se z celého Ruska dělaly sbírky na kostel, jak asi těm, co dávali třeba poslední co měli, aby pomohli chrám postavit. Jak se těch hloupých holek někdo může zastávat...nutně musí být ještě hloupější. Pana prezidenta si vážím, protože je svůj a nebojí se říkat věci tak jak jsou a za svými názory si stojí. Přeci tam nechceme mít člověka typu Kalousek a podobných. V Rusku nemůže být jiný člověk, než je Putin,nebo jemu podobný,musí mít dostatek síly, aby zvládl tu velkou zemi. Vždyť jenom Moskva má tolik obyvatel co celá naše republika. Rusko má jednu obrovskou výhodu ve svých občanech, nejsou tak rozmazlení jako třeba Američané....dlouho by se dalo psát....novináři zkreslují co mohou.
-
-
Klidně jste mohla mezi voloďami zůstat.Nezlobte se,ale co je na východ od Kolína,stojí za p..u!!!
-