Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vazeny pane premiere vitew,ze matky samoživitelky nemaji ani na jidlo????pro sebe a sve deti___pobiram hmotnou nouzi a nemam ani detem na jstravne doktory am podobne najem platim skora 10000.kc zadne davky jiz nemam,sebrali jste socialni doplatky???a ty peníze chybi me delalo4000.kc,protoye mam postiyene dite,ale jste tam padli na hlavu všichni???zivorime hlavne ze vy mate platy???chce se mi zvracet
  • Slušný člověk se otřásá odporem nad těmi hnusnými ubožáckými výlevy, plnými nenávisti. Nic jste pro naši republiku neudělali a panu premiéru Sobotkovi nesaháte ani po kotníky. Styďte se!
  • Hnupe plakátů a bilbourdu v Sidiniji mne nic nedáváte ste lump Sobotko
  • Nedělejte to horší, než to je. Ministryně Marxová si udělala velmi rychlý přehled a napravuje,co napáchal ten potkan, co se jmenuje na D nebo jak, nebojí se stát za svým názorem, že by toto vadilo? Napsala bych přímo, snad najdu i mail.
  • Pane Sobotko, patřím mezi voliče ČSSD. Vždy jsem věřila, že je to strana, která je blízká lidem, ale bohužel události posledních dnů mě usvědčily v tom, že se mýlím. Postoj pana Haška, Tejce a Škromacha je pro mě nepřijatelný. Je to opravdu jen a jen boj o koryta. Je mi z toho smutno a hlavně to ještě více ubere hlasy této straně. Věřím, že pán Hašek přehodnotí svůj postoj a přenechá jednání o sestavení vládě Vám. Držíme Vám palce.
  • Dobrý den pane Sobotko,proč nikdo z Ministerstva zemědělství,nebo potravinářská komora nezasáhne a konečně výrobcům potravin jim zakáže vyrábět jedovaté takové hnusy a prodávat lidem!!!Výrobcům potravin jde jenom o zisky(miliony) a co chudák řadový občan,který si nemůže dovolit kvalitní potraviny.Jít do obchodu a trávit tam půl dne čtením co obsahuje šťáva pro děti,uzeniny,pečivo,sýry,tvaroh,event.bonbóny,sušenky,zmrzliny atd.Všechny potraviny obsahují náhražky,éčka a škodlivé jedovaté látky.Dnes jsem četl článek-limonáda ,,malinovka,,neobsahuje ani gram ovoce-vyrábí se z uhelného dehtu!!!Sirupy jsou chemii navoněná voda.(aroma,koncentráty,éčka a zakázané chemikálie všude v jiných zemích v Česku není problém!!!) Obsahují izolované molekuly a fruktózy-ukládá se v játrech a přeměňuje na tuk!!!Obezita,cukrovka přispívá k rozvoji nemoci srdce a cév.To je jen zlomek-kde jsou barviva v cukrovinkách a čokoládách,zmrzliny atd.Dětem to nemůžete zakázat a pořád je kontrolovat!!!!V Německu jsou potraviny levnější a kvalitnější!!!Proč!!!Platy mají několikanásobně vyšší-není to výsměch lidem!!Od roku 1990 se tu jen krade,podvádí,tuneluje.Musím vám říct je mi 62 let-dvakrát operovanou páteř,tak že invalidní důchod necelých 10.tis.Jsem rozveden a z toho mám zaplatit nájem,inkaso a vyžít celý měsíc.Je mi ze všeho špatně.Jak dlouho necháte slušný občané trpět!!!Pro nás slušný občané,je to nejhorší co se stalo!!!
    • souhlasím,všechno šiděj,nic už není kvalitní jako za komoušu.JEN BLÉVAJZY VYRÁBÍ. VYROBCI DO VĚZENÍ,PODVÁDÍ,VYCHCANÍ.JAKÝM PRÁVEM VLÁDA SI DĚLA S NÁMÍ CO CHCE!!!VYHÁZET JE Z VLÁDY,JEN ŠKODÍ NAŠEMU NÁRODU!
    • SOUHLASÍM S VÁMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pane Sobotko
    nevolil jsem Vas, ale Zeman to prehnal. At jde Zeman na chalupu!!!
  • Č..AK na entu.
  • Sobotko vživotě jsi nechodil do náboženství,nebyl sji u příjmání ani u biřmování a do kostela jsi nechodil ani jako dítě s rodiči ,takže to zde nevypadá jako na UKrajině,neb jsou lidé věřící narozdíl od Tebe Sobotko,zásluhu natom nemá rozhodně sociální demokracije ani vaši pohlaváři Socialní demokracije vypadající často jako Bsoffene Briader Trink Trink Trank Hostadrio Pater internis

Brachtl Antonín
  • Pan Sobotka je jeden z nejlepších politiků,která tato zem měla!Více takových!
    • škoda reagovat!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit