-
p.Sobotko,mám k Vám dotaz.Vláda zvedne min mzdu o 500kč.Já jako bývaly horník mám rentu.Z této renty se mi odpočitá min.mzda a nebo výdělek.Neuvažeje vláda o valorizaci renty?Jinak se mi nepřidá,ale 500.- veme.Jiří Maroszczyk Frýdek-Místek.Pracuji za min.mzdu.
-
Vážený pane premiére !
Jen krátce jeden dotaz. Myslíte si,že je morální ,aby důchodce tedy moje osoba platila za odvozu odpadků dvakrát? ??Totiž vlastním byt v neprodejné lokalitě Tanvald a v něm nikdo nebydlí i když jsem se ho snažil prodat. Jelikož bydlím jinde, kde též platím 500 kč ročně za odpad tak si myslím,že paní Landšálková z Top 09,která tento zákon protlačila nemá pojem o morálce ani za mák .
Uděláte s tím něco.? e-mail : vacek.frant@seznam.cz -
-
Neplačte a raději se z místa bydliště v Tanvaldu odhlašte, nikdo za celou věc nemůže víc, než Vy sám...
-
-
Važený Andre OO11 - Když v bytě nikdo nebydlí ,tak asi jsem i odhlášený . Jestli Vy jste ochotný platit dvakrát tak to Vás tedy lituji .František
-
-
Jak jinak napsat, že jste hlupák... Slušně mě to nenapadá...
-
-
-
-
Nejsem sice váš volič, ale to co provedlí Hašek a další Zemanovi přisluhovači je prasárna nejhoršího kalibru. Nedejte se !!!!!!!!
A pošlete je do SPOZ, tam je pro takové prasárny ideální místo (jak jsme již mohli vidět). Držím palce. Vytrvejte !!!!!!!!!!!! -
nupe fašisticý Sobotko vytváříte jen holokaust jste pakáž bezohledná škoda že jsem ti nedal přes hubu ve Vlachovicích dávno jsem upozornil dva kretény policije kreminálky že bordel výbušnin je jen ve skladech ve Vrběticích kde informace od hajných uváděli že každou noc tam jezdili kamiony albánců šiknoumů příčmoudlích .
kvitová je flundra obdobná opilci Zemanovi co je na tlusté bachraté.
Brachtl -
Vážený pane přesedo,velice si vás vážím ale věřte tomu že kdyby to nebylo nutné,tak bych vám nepsala já doufám že si čtete články z novin nebo si přečtete článek který vám pošlu http://www.novinky.cz/ekonomika/326875-v-cesku-rychle-pribyva-sebevrazd-klicovym-slovem-je-beznadej.html mrzí mně že kvůli minulé vládě máte asi mnoho starostí a povinností ale byla bych vám velice dvěčná , nejen já i ostatní kdybyste s tímto problémem naší společností něco udělal a vyřešil to co nejdříve bojím se že jesli s tím něco neuděláte tak to bude ještě horší.Potřebovala bych se ujistit že v budoucnu bude nejen práce ale bude i lepší budoucnost a lidé se nebudou moci potýkat s nedostatkem financí a nedostatkem pracov příležitostí ale i pomoci lidem kteří se ocitli v nouzi.
Velice si cením vaší ochoty s tím něco udělat Děkuji za pochopení. -
-
Vážená Iveto, už jen to, že tak naivně doufáte v takový nesmysl, že si Sobotka něco na internetu přečte a nedejbože s problémem začne něco dělat, svědčí o Vaší inteligenci... Víte, problém není v tom, že by nebyly pracovní příležitosti, ale není ochota k rekvalifikacím, dojíždění nebo přestěhování se za prací a v neposlední řadě chybějící motivace k tomu do práce vůbec chodit. Je zajímavé a poučné sledovat, jak výše všech možných podpor, náhrad a podobně koresponduje s mírou nezaměstanosti. Tedy přeloženo do reality: podpora + náhrady a příspěvky 10000 nebo chodit do práce za 11500? Odpověď vidíte na úřadech práce a sociálkách...
-
-
Přes jeden tisíc hulvátů nic není.Jsme sice pravicoví,ale nyní Vám fandíme pane Sobotko.
-
Je smutne ze CSSD ma problem podporit Rusnokovou vladu , kdyz je to predem prohrane!Pravice si usurpila moc ,vladne nespravodlive a hlavne pro sebe a ma strach pustit moc z rukou aby si jeste do konce vol. obdobi mohla odhlasovat zakony aby nebyli postizitelni po ukon.mandatu.Je k placi ze si to nechavame libit.
-
Pane premiere odvolejte prosím pana Dientbiera,je to zrádce a dělá Vaší vladě a straně ostudu.On není žádný demokrat,ale havloidní zrádce a lezprdelka Topky.Jestli to tak půjde dál,radši budu volit Tomiu nebo Babiše.
-
-
Jestli to tak pujde dal,budu volit revoluci!
-
-
jsi zradce naroda,zaprodanec,bezcharakterni US lizac.Oni te jednou vykouri ti nositele globalizaceUvidis...z.r.m-d.d.e. a zradce naroda.Posleme te do Stalingradu,tam ukazes co umis...
-
poslu te do Stalingradu -ty zradce Sobotko...