-
Dobrý den pane premiére,
prosím, abyste se jako slušná a demokratická strana zasadili o zrušení lustračního zákona. Je ostudný a diskriminační. Jsme jako republika předmětem kritiky nejen Rady Evropy, ale i Mezinárodní organizace práce. Podpořte, prosím, návrh KSČM a zrušte tento zákon. Byl přece původně jen na dobu určitou. Nechápu, že 25 let po převratu může ještě někoho zajímat, lidé, kteří s ním straší, nemají buď čisté svědomí nebo se jim hodí politicky.
Jsme voliči ČSSD a doufáme, že jimi budeme i nadále, neradi bychom se ve Vás zklamali. KDU-ČSL jen pustě vyhrožuje, koalici neopustí a pokud snad ano, žádná škoda.
S církevními restitucemi také tuze nesouhlasíme, ale jsme si vědomi toho, že se s tím dá těžko něco dělat, je to hřích minulé vlády. Pokud by se Vám podařilo je redukovat, bylo by to více než záslužné.
Přeji Vám hodně zdraví a úspěchů! -
-
Nemohu s Vámi souhlasit. Lustrační zákon je tu proto, aby se lidé, kteří za totality morálně i lidsky selhali, nedostali do vysokých (i nízkých) státních postů. Tento zákon by bylo možné už jen z morálního hlediska zrušit až poté, co nebudou bývalí STBáci usilovat znovu o nějaké teplé státní místečko, tedy až po jejich smrti.
-
-
Lustrační zákon byl k ničemu od samého počátku. O čistotě těch lustrovaných čistých by se dá s úspěchem pochybovat.
-
-
-
Pane Sobotka, držím Vám palce a věřím, že momentální problémy s Haškem a spol. přestojíte. Setkání s presidentem byla čistá sprosťárna a lidé, kteří se toho aktivně zůčastnili by se již neměli veřejně objevovat. Zdravím, Honza P. z Ivanovic na Hané
-
Já jsem se včerá dozvěděl že Sobotka bude kandidovat na prezidenta republiky doufám že to nevyhraje a kdyby jo ta celá ČR půjde do p....e a budeme platí i za to že dej chameleon to je opravdu hrozni ze ho to vůbec taková věc napadla
-
-
Ty se nauč nejenom psát, ale i mluvit.
-
-
Pane Sobotko, držím Vám palce,abyste tenhle podraz svých "spolustraníků" ustál.Zodpovědnost za nižší volební výsledky nenesete Vy, ale ti, co se stále hádají a vymýšlejí podrazy. Ti by měli ze strany odejít, V posledních dvou letech se takto projevili už několikrát. A to lidem vadí. Nevěřila jsem tomu, že by chtěl pan prezident ČSSD rozložit, ale teď už si tak jistá nejsem. Mrzí mě to o to víc, že jsem volila jeho i ČSSD.
-
dobrý den pane BUDOUCÍ PREMIÉRE jen vám chci napsat že jsem volič ČSSD od věku do věkuuu a jestli tam necháte toho nebo spíše všechny ty zrádce a podrazníky tak sem tuto stranu volil naposled !!!! vám fandím ale jen jedno vám řeknu : NEVĚŘTE PSUM CO UŽ JEDNOU KOUSALI S POZDRAVEM V.CH
-
dobrý den pane premiere,právě sleduji brífink vlády na čt 24,říkal jste,že nebali na Krym vpuštěni zahran.pozorovatelé,včera v telev.zprávách hovořil náš zástupce,který se zůčastnil jako mez.pozorovatel s dalšími zahr.pozorov.kdy přiznal,že vše probíhalo vpořádku,tak jak to je,kdo si vymýšlí nebo lže?Bohužel jsem byla váš volič a moc toho lituji už se to nebude opakovat.děkuji za odpovědˇ?
-
Vážený pane předsedo Bohumile Sobotko.Píši Vám jako výtězi voleb.Jsem důchodce a nemohu již se dívat na hašteření ve vládě které bylo v minulosti.Doufám ,že slibů které jste nám občanům dal splníte.Velmi mne bude zajímat zda bude přidáno ještě v tomto roce důchodcům.Je to velká hanba pobírat čtyři roky 45Kč.Dělal jsem svou práci 55let poctivě(kuchařinu).Můj důchod činí10343Kč.Je pravda šetřil jsem si na vylepšení ve stáří ,ale to co jsem si ušetřil s manželkou spolkne stálé zdražování v obchodech ale i ve službách.Je toto psaní krátké,ale nemá cenu psát rozsáhlé psaní když je vše napsáno.Předem Vám děkuji za odpověd a držím palce vaší koaliční vládě.Jindřich Maršík České Budějovice Nerudova 61.@:Jindra-marsik@seznam.cz
-
Dobrý den p.Sobotko,nejsem sice váš příznivec ale držím vám palce,takovou zrůdnost jsem od Haška a Zemana nečekal.Věřím,že vás p.Babiš podrží a samozřejmě i p.Bělobrádek.Už jsem si zvykl na ledacos ale to co provedl Hašek se Zemanem je svinárna nehrubšího zrna.
-
Supr pane Sobotko.KONEČNĚ!!!!!!!!!!!!!
-
-
Tak konečně i paní Marcela už vidí premiéra v tom pravém světle. Chtělo to jenom nesedět si stále na vedení. Tak sláva!!!!!!!!!
-
Plně s vámi souhlasím, že pan Sobotka by měl už konečně táhnout od válu. To jeho soustavné blábolení, už se nedá poslouchat. Každej kolovrátek se jednou omrzí, viďte.
-
-
O nikoli,myslela jsem tím,že se nepoddal a ustál to před AROGANCI'a neslušností a ..........
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=h1p7LBs_rn8
-
-
To dítě má našlépnuto ke stejné dutosti,jako maminka!Keci nikdy nic nezměnily!
-
-
Soudě dle podobného vzhledu!
-
-