-
Pane Sobotko, poslouchala jsem pečlivě Váš projev na severu Moravy. Program dobrý, ale ten projev, hrůza. Monotónní řeč, bez kouska emocí,Váš úsměv je sice hezký, ale použít ho při řeči, že skoro 40% lidí nad 50 let tam nemá práci? Učte se před zrcadlem svým projevům. Neděláte tečky za větami, všecko říkáte jedním tónem, nedá se to poslouchat. Jestli to nezvládnete sám, vezměte si někoho na pomoc, nemyslím to zle, ale trochu života do Vašich projevů by Vám jen prospělo. Držím palce ať se Vám to podaří a ať se podaří ČSSD splnit dané sliby ...
Dostanou se k Vám vůbec některé z těchto našich příspěvků k přečtení ? -
https://www.email.cz/web-office/zZmjdMscXu30NCoXwlMBm-xRrbabYvbarPqdYXFru15fvaLCFpqKJdEk2-5dMGf62DzzQoQ/Cukrovar%20HT%20a%20jeho%20likvidace%20francouzi.pps
takto se hospodaří v naší zemi za vlády pana Pastelky -
vazeny pane premiere prosim vas o pomoc jmenuji se marie stejskalova mam 3 deti svuj zivot jsem prozivala skromne o sve rodice jsem se postarala matka zemrela brzo otec onemocnel rakovinou ja jsem zustala do posledni chvile snim postarala jsem se i o neho 2 roky bojoval ale boj prohral ja jsem onemocnela sla jsem do invalidniho duchodu ten je6000 kc nejsem narocna ale prisladalsi rana syn dluzi penize a na nas prisla exekuce syn s nami nema nic spolecneho trvale u nas neni prthlasen aja jsem prisla o vse co jsem si za celi zivot nasetrila je mi pres 60 roku jsem nemocna manzel je po 3 infarktech a jsme zebraci nikomu nic nedluzime presto jsme takhle dopadly prosim pomozte nam psala jsem i prezidentovi ten me odkazal na exekutorskou komoru ty se vubec s nami nebavi prosim jeste jednou pomozte nam marie stejskalova kninice u telce okr jihlava
-
Předseda vlády, který uzná vládu, jež vznikla pod knutou mezinárodního kapitálu terorem neonacistů, banderovců, vypjatého antirusismu a přitom přehlíží nárůst neonacismu a sudeťáckého revanšismu v naší zemi, kdy je umožněn pochod neonacistů za zvuků válečných bubnů a pod hořícími pochodněmi je objektivně svým myšlením karierní anální neonacista
Milan Richter -
milý pane sobotko mě by zajímalo kdy se tenhle národ dočká výstavby haly rychlobruslařské po martině sáblíkové chudák holka takhle se kní národ chová když vyhraje zlato stříbro nebo bronz chudák holka tohle si nezasloužila ale vy sinedokážete představit život vrcholového sportovce který pro tenhle malý národ uděl svůj největší životní výkon místo aby jste schválil výstavbu tam sedíte a schvalujete jiné zákony vy si to ani neumíte představit a další věc co říkáte na pana humla který si pustil pusu na špacír trochu mě mrzí že se takhle pustil do wimbledonské vítězky mě by zajímalo jak to máte vy s daněma kvitová si to ekonomicky může dovolit ale byl jste někdy profesionálním sportovem pokud ne tak nevím proč jste setakhle do ní obuljá se jí zastávám a vás ignoruji
-
Dobrý den pene premiere,
úvodem - jsem opravdu velký příznivec ČSSD, ale nemohu, než nesouhlasit s neschopnosti vaši vlády postavit se některým obstrukcím pravicových poliků a jejich prolhaností, jejichž lživé výmysly a praktiky mají jediný cíl, a to destabilizaci vlády s cílem čím hůře, tím lépe.
Musím však podotknout, že i ve vaší vládě se překrucují některé skutečnosti a řeší se naprosto diletansky některé kauzy, uvedu malý příklad : tak v minulosti vznikl zákon o placení pacientů v nemocnici poplatek 100 Kč za den a tak zv. REGULAČNÍ POPLATEK 30 Kč za návštěvu u lékaře, no a co vaše vláda vymyslela, na to by nepřišel ani sedlák, místo aby se zrušily ty TAK ZVANÉ REGULAČNÍ POPLATKY u lékařů ( jejichž účel byl pouze VYLEPŠIT již tak nehorázné platy lékařů, zejména těch praktických, jejichž pracovní doba je tak 4 -5 hod. deně). S poplatky v nemocnici jistě většina občanů souhlasí a má to logiku, neboť zde pacient konzumuje stravu, pužívá vodu, v zimě teplo a el. enrgii atd. a to by muse doma taky. NEMOHU VŠAK PŘIJMOUT PŘEKRUCOVÁNÍ toho, že na jedné straně se mluví o regulačních poplatcích a vzápětí se toto popírá s tím, že zrušení poplatků se musí doktorům nějak vykompenzovat ze státního rozpočtu, tak že to zase zaplatí občané a navíc ještě i ti kteří k lékači nechodí ! Proč to lhaní, a nebo neschopnost selského rozumu ? Za vlády pravicových stran jste prohlásili že v případě vyhraných voleb okamžitě TAK ZVANÉ regul. poplatky zrušíte a zatím jste zrušili to co zrušené být ani nemuselo !!!
No nemyslíte, že toto jen jedna z ukázek naprostého diletalismu a neschopnost bránit se pravičákům - *16*
S přátelský pozdravem a s přáním osvítit hlavy někteGSYrých politiků
V. Xaver -
Pane Sobotko,kdyby jste byl soudný tak složité funkci jako Paroubek .Ale vy se držíte jako veš košile.Už se těšíte na funkci premiera.Ale vy nejste žádná osobnost,jste takový sr.b jako byl Nečas.A že jste nešel na hrad,nikdo vás tam nepostrádal.I BEZ PÁNU REKTORŮ se to obešlo. *16* *16* *16* *16* *16* *11*
-
-
Tatano - srab jsi ty, proč by měl pan předseda skládat svoji funkci? Je to poctivý a solidní člověk, a že není takový hajzl jako Hašek a spol., kteří přímo zavinili špatný volební výsledek svými korytářskými a trafikanskými ambicemi a dokázal získat pro stranu alespoň tolik, aby zvítězila, to jej staví nad všechny tyto darebáky. Čas ještě ukáže, kdo je kdo, ale je dobře, že dacani už sundali masky a víme, kdo je kdo. Lidé jsou sice obyčejní, ale ne hloupí a rozpoznají, kdo za nimi stojí a kdo jde jen za svými zájmy.
Jsme rádi, že našim předsedou je právě pan S O B O T K A !!! A že nešel na Hrad, ty bys tam šla, kdybys pochopila, že za pučem ve tvojí straně stojí přímo president, jehož strana ve volbách úplně propadla a proto hledá spojence - zrádce vlastní strany. To je tedy politická kultura!!!
H A N B A všem, kteří s tímto svinstvem mají cikoli společného. A Ty si dej dohromady rozum, ujíždí ti k nepoctivcům a podrazákům!!!!
-
-
Panne premiére.
Nelíbí se mně, že na radnici ve Vyškově si ČSSD připustila
do zastupitelstva dva členy ODS. Jak jste to mohl dopustit.
Přitom se jedná o stranu bojující na hranici volitelnosti
a v tomto případě zrovna o dva, kteří mají nejeden škraloup
a patří mezi nejméně oblíbené regionální poloitiky.
Předem děkuji za nápravu, jedná se o Váš okres!!! -
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Arogantni-vlada-klame-a-podvadi-taji-lidem-zasadni-informace-varuje-poslanec-Fiedler-Mohli-bychom-jeste-leccos-zachranit-ale-takto-pry-dopadneme-jako-ve-Francii-395834
-
-
Tak by mě zajímalo jestli ti podvodníci poslanci čtou co jim píšemš,co když nás drze ignorují a budou si dělat s námi dal co chtějí ,ve svůj prospěch!Ti tam ale do vlady vůbec nepatří!Musíme je vyházet z vlády,udělat tu pořádek se vším,že bychom daly šanci komunistum,ty měly kvalitní a levný jídlo,všechny výrobky,vše vám funguje do ted,dnešní výrobky jsou na dvě věci a dá některé věci do původního stavu!Jen dřeme jak vše drahý a ani dovču si chudší lide už nemůžou dovolit,prostě nic,žádný klidný život!
-
-
Sobotka je ko**t. *16*