-
můžeš mi říct proč všude napíšeš že je někdo debilní a pak napíšeš ze je nejlepší a omlouváš se??? si trapný Lukášku *1* *14* *11*
-
Dobrý večer Bolku,
je to pár dnů co jsme se potkali v nákupním centru v Průhonicách. Však jsem toho využil a dál s Váma foto. Su už starší ogar a moc ňa to potěšilo že jsme potřásli packou. Su Váš velký obdivovatel a rád bych dal pokec. Byl jsem párkrát v Práglu na Vás v divadle a možu řéct ..fakt dobré. Škoda že jsme nedali spolu kalíšek, ňa to hňupa nenapádlo. Dám kontakt kdybych to mohl napravit...720 510 705 -
Všechno nejlepší hodně zdraví,štěstí a úspěchů *3*
-
Kral-Králu
Ty nejsi Valašký Král ty jsi Moravský prezdent.A včil...mudruj hlavo státu. -
Evelina
Kde najdu fotky Evelinky , tve prvni zeny.....???? Poradi nekdo ??? -
blahopřání
Vše nejlepší k svátku-šikovný Bolečku -
Pan Bolek Polivka,
jeden z kralov komikov, prosim poslite mi jedno foto s Vasim podpisom.Za autogram a foto dopredu velmi dakujem, Ing Marta Bullova, THK 20, 974 01 Banska Bystrica, Slovensko -
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* -
dotaz
Dobrý den pane Polívko,
ahoj Bolku.
Už z pozdravu je zřejmé, že Vás zdraví i mé druhé já, s nímž mám v poslední době velké rozbroje.Mám obavy ze schizofrenie, no posudte sám, tak třeba včera v noci si říkám, že budu spát, a tak spim. Ale mé druhé já řeklo kategoricky, že spát nebudu, a ted se ty dvě já začaly dohadovat- to hodné já zkoušelo všechy možné uspávací techniky a to druhé oportunistické zaas do toho kecalo.A tak jsem nespala minimálně do dvou než se obě unavily. Taky už chápu jak může někdo získat třeba alergii, to jedno já říká-ta lípa ale krásně voní, no a je jasné že to druhé naschválnické bude říkat opak.- joo? voní ti to tady jarem? Houbec, osypeš se z toho, smrkat zelené výměšky budeš! No a alergie je tu. Z vlastní zkušenosti ale vím, kdy se obě já shodnou, ale to tady prezentovat nebudu, to by do toho psaní začalo kecat to druhé já a to první by to neodeslalo.
Hm, no a ted schválně řekněte. Jsem normální? Nebo schizofrenní.Já si s náma neumím poradit. /cha.../
Fajn den, pane Polívko Bohumile. -
-
Ty máš opravdu dost. *8*
-
-
No tedy
No teda, dyž můžu něco napsat, tak jo. Většího hnusa, vožralce, škaredějšího chlapa, omezence, než je Bolek Polívka, jsem na světě neviděl. Nechápu, jak ho může část národa milovat. *5* -
-
Jsi hlupák,to tvoje dyž znamená nejspíš když a pokud chceš psát zopakuj si český pravopis,je to totiž trapné když píšeš o někom,že je omezenec a ožralec s chybyma.Veřejně si řekl svůj názor,to je v pořádku a ten kdo to četl si zase udělal názor o tobě a tvé inteligenci.Kritika od tebe ani nemůže urazit,tak se milý Honzíku měj a šup,zpět na základku. *15*
-
Re: No tedy
hele neurážej! někomu se třeba líbí!
jak by bylo tobě kdyby ti někdo urážel tvojí oblíbenou postavu? no? taky by ti určitě někdo jednu fláknul... -
HONZO, TY UBOŽÁČKU!
CO JSI DOKÁZAL DO NYNĚJŠKA TY ??????!!!
*13* *13* *15* *9* *9* *9* *15* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *15* *9* *10* *8* *8* *9* *13* *15* *5* -
Pretože je taky ako ty...ale sa za to nehambí! *1*
-