Přejít na výpis diskuzí

Bolek Polívka

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bolek

ctel bych videt vas jak si stoupnetedoprostred maneze kde je 200 - 300 lidi a zkuste je necim rozesmat pokud jste si nevsimli Bolek vystudoval Jamu coz je VYSOKA SKOLA tudiz jak si myslite on neni uplne blby a uz vidim vas jak nekde budete kopat kanaly jen se trochu bojim az tady jednou Bolek nebude tak se mu uz nikdo v zivote nevyrovna a reknete mi kdo v dnesni dobe nechlasta a navic se aspon nechova jako ty hloupe celebrity on se chova jak se choval a proste tak jak je zvykly a nepotrebuje se pretvarovat TAK TOTO JE MUJ NAZOR!!!!!!!!!!!
    • Re: Bolek

Plně s Vámi souhlasím.Dlouhodobě je to skvělý bavič a stejně tak dobrý herec.Každé představení je herecký koncert.
      • Re: Re: Bolek

Jo a Bolku co piješ za pivo 10 nebo 12 nebo je ti to jedno? Jsi super *14*
  • bolek

já jsem ho korepetoval v divadle Husa na provázku v rámci hry Hvězdy nad Baltimore a musím říct,že je to naprostý profesionál-takový přístup k práci,jaký má on jsem neviděl u žádného herce. Byl vždy připravený a navíc během zkoušek sršel nápady,takže všechna čest.
    • Re: bolek

Jak píšeš,byl vždy pripraven(vlastně to mívali pionýři na opasku)tak to né,to sem nedávejte.Podle mě je to novodobej Pan Jan Werich.
  • Černí baroni

Renonc.V tomto filmu Bolek nehrál. Hamáčka hrál Schmitzer, ne?
  • vodka

vodka

bolek je to dobrej typek proste si uziva zivota to je muj nazor protoze vsichni sme tady jenom jednou tkze take nekdy zapomenu na problemy a dam si nakyho toho panacka *1* *5*
  • bugysek

jééééé

Dobrý den vy znáte mího tatku...prej ste spolu chodily na pivo...je to Jaroslav Hanák..Kdyžtak mé tek číslo je 776182856 *4*
  • Bolek Polívka

Milý Bolku.
    Připojuji se ke gratulaci k takovému
    jubileu k Vaším 60.narozeninám.
    Přeji hodně štěstí,zdraví. *14*
  • manzelstvi

muzete me prosim nekdo rici, jestli Bolek mel za manzelku Evu Holubovou???? *4*
  • Bolek Polívka v kroji...archív

http://www.youtube.com/user/52735k# p/u/7/TtmjbIclk7s
  • narozeniny

Milý Bolku
    Ať žije Valašský král dnes k tvým narozeninám hodně štěstí zdraví.
    Nejvíce se mi líbíš v roli klauna
    Bolkoviny.Měj se! *4* *4* *4*
  • HALO

AHOJ BOLKU MEL BY SES NEKDY UKAZAT VE STAREM MESTE MAS TADY DELSI DOBU ACKO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit