-
Thank You U2 for CHORŹOW
Koncert v Chorzówe byl skvělý!!! "Happy birthday the Edge, Milky Way One, Polska FLAGA New year's day, mexické vlny" Prostě fantazie skvělá organizace a zázemí. Poláci se ukázali v tom nejlepším světle!!! Tak "IN THE NAME OF LOVE" *3* -
bééé!!
no tak lidi, přidejte se!!!!!!! *9* *9* *9* -
-
Re: bééé!!
bono je luxus -
ty krávo!!!
on je tak úžasňoučkej...keci keci samí keci...moclinky tě zdravim:) -
-
Re: ty krávo!!!
hele, než mi začneš nadávat, tak se radši koukni na stránky U2, tam sou horší věci, vim, že možná přehánim, ale aspoń nepíšu, že je to ......, prostě něco špatnýho. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
prodám
Prodám knihu Bono o Bonovi
ozvěte se prosímna mail
e-mail: n.natalie@atlas.cz -
bono
Bono je můj nejoblíbenější zpěvák.Moc si ho vážím a strašně bych ho chtěla vidět naživo.Dokud ho neuvidím tak vklidu neumřu.Má veliké charisma,něco uvnitř čím je nám sympatický,šarm a ochotu pomáhat druhým,ať už se to někomu třeba nelíbí.Mám ho ráda.Jestli u2 přijedou do ČR,chci na ně jít za každou cenu. -
Díky Bono za Berlin
Koncert U2 byl pro mě snem a v Berlíně 2009 se mi splnil..naprostá eufórie,celou mě to pohltilo..Bono mě prostě dostal!!! řev 80-ti tisícového davu před koncertem a mexické vlny mi naježili chlup už před začátkem koncertu a společný zpěv nás všech..zážitek na celej život..Bono je sexy chlap *14* -
Asi je to ohraná fráze, ale Bono je skvělý zpěvák a hlavně člověk. To co dělá pro okolí je obdivuhodné. Je mým velkým snem, setkat se s ním osobně. Vím, že to není moc pravděpodobné, ale doufat můžu. Snad to U2 rozjedou a přijdou koncerty *14* *3*
-
Krásné narozeniny Bono! <3
-
Bono
Bono - uchvacuje mně - vášnivé oči, ... -
mmm..
jedním slovem S E X Y !!! *14* *14* *14* -
Opáčko v ČR...už je fakt na čase!!!
Tak už to bude letos 14 let, co byli U2 14.8.1997 v Praze. A strašně ráda bych tu atmosféru zažila znovu. A nejen já. Jsou úžasní a proto U2 do Prahy!!!!!! *14* -
-
Re: Opáčko v ČR...už je fakt na čase!!!
Souhlasím,U2 jsou nejlepšíííí,úžasní a Bono je jedinečný zpěvák i člověk.Po 14 letech bych ho ráda zas slyšela i viděla naživo. *4*
-