Přejít na výpis diskuzí

Bono Vox

OSOBNOST 31.12.2006 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thank You U2 for CHORŹOW

Koncert v Chorzówe byl skvělý!!! "Happy birthday the Edge, Milky Way One, Polska FLAGA New year's day, mexické vlny" Prostě fantazie skvělá organizace a zázemí. Poláci se ukázali v tom nejlepším světle!!! Tak "IN THE NAME OF LOVE" *3*
  • bééé!!

no tak lidi, přidejte se!!!!!!! *9* *9* *9*
    • Re: bééé!!

bono je luxus
    • ty krávo!!!

on je tak úžasňoučkej...keci keci samí keci...moclinky tě zdravim:)
      • Re: ty krávo!!!

hele, než mi začneš nadávat, tak se radši koukni na stránky U2, tam sou horší věci, vim, že možná přehánim, ale aspoń nepíšu, že je to ......, prostě něco špatnýho. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • prodám

Prodám knihu Bono o Bonovi

ozvěte se prosímna mail

e-mail: n.natalie@atlas.cz
  • bono

Bono je můj nejoblíbenější zpěvák.Moc si ho vážím a strašně bych ho chtěla vidět naživo.Dokud ho neuvidím tak vklidu neumřu.Má veliké charisma,něco uvnitř čím je nám sympatický,šarm a ochotu pomáhat druhým,ať už se to někomu třeba nelíbí.Mám ho ráda.Jestli u2 přijedou do ČR,chci na ně jít za každou cenu.
  • Díky Bono za Berlin

Koncert U2 byl pro mě snem a v Berlíně 2009 se mi splnil..naprostá eufórie,celou mě to pohltilo..Bono mě prostě dostal!!! řev 80-ti tisícového davu před koncertem a mexické vlny mi naježili chlup už před začátkem koncertu a společný zpěv nás všech..zážitek na celej život..Bono je sexy chlap *14*
  • Asi je to ohraná fráze, ale Bono je skvělý zpěvák a hlavně člověk. To co dělá pro okolí je obdivuhodné. Je mým velkým snem, setkat se s ním osobně. Vím, že to není moc pravděpodobné, ale doufat můžu. Snad to U2 rozjedou a přijdou koncerty *14* *3*
  • Krásné narozeniny Bono! <3
  • Bono

Bono - uchvacuje mně - vášnivé oči, ...
  • mmm..

jedním slovem S E X Y !!! *14* *14* *14*
  • Opáčko v ČR...už je fakt na čase!!!

Tak už to bude letos 14 let, co byli U2 14.8.1997 v Praze. A strašně ráda bych tu atmosféru zažila znovu. A nejen já. Jsou úžasní a proto U2 do Prahy!!!!!! *14*
    • Re: Opáčko v ČR...už je fakt na čase!!!

Souhlasím,U2 jsou nejlepšíííí,úžasní a Bono je jedinečný zpěvák i člověk.Po 14 letech bych ho ráda zas slyšela i viděla naživo. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit