-
hodně štěstí
hodně štěstí přeju ti hodně štěstí *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
Birthday
Happy Birthdy Brason I like you Zou are verrrrrrry GOOd♥♥♥♥☼♫♪♥ *14* -
happy birthday
Vsechno nej nemuzu uverit ze ti je 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!j a bych si to s tebou hned vymenila protoze byt skoro nejmladsi ve tride je vopruz -
I love you
Braisonku broučku miluju tě a mám te strašně rada a doufám že se zas prideš na icq (miluju tě) *14* *14* *14* :o)) -
I love you Braison
Braisone mám tě ráda....chod casteji na icq...(miluju te) a tesim se az jsem priletis :o))) -
-
jake je jeho icq?
-
-
svatek
jsi hezke a mam te moc rada
*14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *1* *1* *1* -
.
miley toho dokázala hodně!!!!!!! -
....
vždyt není žádnej herec dali ho sem proto že je miley brácha jinak nidky nic nedokázal má segra je modelka a taky sem nedávám sebe jako že sem taky modelka bo herečka to my příjde uhozený!!!! -
-
Re: ....
tvoje sestra je herečka??A jaK SE MENUJE??diky tybrdo no to ja bych se ta, teda kdyby byla moje segra modelka dala :-) jak se jmenuje??? *4* *4* -
Re: ....
jóó??? a koho? prosimtě!???? *15* *1*
-
-
??
kdo píše tje zivotopisi ? miley má 16 tento má 15 a že dvojičky :D:D a čoe toto za OSOBNOST je tu podla mna len preto lebo je brat majlíí . není herec :D -
-
Re: ??
Tam není, že jsou dvojčata, ale, že si jsou tak podobní, že za ně jsou považováni.
-
-
happy
všetko nej braisone!!!!
ten sa teda má! má sestru miley oca billy raya! má sa *4*