-
film
Ahojte, heledte když je herec.. tk v jakém filmu nebo seriálu hráál?? *7* -
Braison Cyrus
že je pěknej??co holky?? *15* -
Cyrusovi
*1* lidi oni sou mocz hescí fšici...a Braison s Tracem jsou moc suprrrr.....hescííííí.....líbí *1* *1* *1* *1* *1* -
miss.luccia-miley
já mam rodinu Cyrus hrozne moc ráda a ten její práche je fakt peknej ne??? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Dopísek pro všechny
Já mám taky rodinu Cyrusů ráda nejvív Miley a Billy raye Cyruse *14* -
-
Re: Dopísek pro všechny
No já taky a hlavně že sou všichni herci to je teda divný že jenom prtoto že sou slavný miley a bylli ray cyrus muswej být slavný všichni to neni pravda!!! *13* *13* -
Re: Dopísek pro všechny
ha a jak je muzes mit rada kdyz je neznas???viz vubec ze billy ma nemanzelsky dite a nechcou se snim vidat nic aji billy vis -
-
Re: Re: Dopísek pro všechny
ja taky mám rada rodinu cyrusu *3*
-
-
-
Zatím je stejně hnusnej jako jeho ségra. Každý Cyrus = *9*
-
-
Re:
to není pravda jak to můžeš vědět ??Znáš je uvnitř??Ne tak toho nech.Já je taky neznám ale ozhodně to o nich neříkám .Tak to taky neřikej!!!! *10* *10* *10* -
Re:
Souhlasím kdyby nebylo všech těch dezigneru co všechny Cyruse zmalujou do krásy tak sou všichni strašně hnusní. -
Re:
jo no -
-
Re: Re:
Když se vám nelíbí tak co sem lezete?
Rodina Cyrus je krásná rodinka.
*3* *9* *14* *4* *9* *13* *5* *4* -
-
Re: Re: Re:
No to je pravdo to co ty říkáš jsou moc hezký i ze vtitř a doufám že i z venku *5* *5* *5* *5* *5* *5* Jou fakt pěkná rodinky a dost velká *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
to je pravda *14* *3* -
*4* si moj clovek *4* -
-
Re: Re: Re: Re:
on je hezkej *14* no ale...cemu se divit kazdej ze CYRUS'S je hezkej *4* áá...nebo aspon nadanej *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:
Všichni Cyrusovi jsou skvělí . A Noah je skvělá malí holčička *4* A celou tu rodinu mají hezky uspořádanou *3*
-
-
-
-
-