-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
brandon lee.vzkaz od příbuzného z vesmíru originální dílem začal u mě v tv v českém jazyce filmu krok za krokem ve městě karlovy vary poněvadž jsem se přistěhoval až z emirátu tam jsem princem až po území zemí řecko egypt china indie ty jsi posel dobrých zpráv patří knim mé díky jsou to slova jako bůh nás prověří z nálady vtip za vtip vtipnutí myšlenky kde se nachází život jaký je a jak exituje-val den je vzpřímený vůči odolnosti vzkazu znovu od znova jsou to ty samé slova ano už existují tajemný bílý mužíčci.
-
odpočinu si tady a až mi bude líp vratim se domu za svojí mámou celej čas jsem ji neviděl měl jsem tajné poslání evokovat český systém jako tajný rodinné přání zničení jakého koliv vyznání lásky od cizího člověka pověření žít jako cizí osobnost v čr v zicí rodině jedním pohledem na věc něco ve mě zůstalo starý chléb od dědy Jindřich Kohout byl správný jako winston churchile patří knim biť jen dobrý občan jednou ho poznáš j.t. call ještě než začal evropu bourat jako excelentní vizitka záruky v zmpv 211 poůtání pout passport krok za krokem.
-
pekny je
no bol strasne chutny ked hral v tom kroku za krokom,,,ked mal 17 a tak...teraz uz netusim jak vyzera... *7* *7* *7* *7* skoda no... *14* zlaty *14* -
...
vsetko najlepsie k narodkaam *1* on je proste super a v krok za krokom nemal chybuu *1* -
vše nejlepší BRANDON!
-
Pane bože já ho tak miluju *14* každý den se musím koukat na Krok za Krokem a pořád řvu: "Prosím dejte tam J.T ho!. Je úplně božííí