-
Re: The Crow
Nedotočil po té scéně co ho zastřelily se nezvedl a najednou se zjistilo že to byli stý náboje a na místě zemřel.režisér chtěl zrušit celý film ale rodina Brandna chtěla aby se ten film dotočil a tak ho zastoupil někdo. Ta scéna kdy ho postřelily se točila znovu. -
Re: Vrána
U Brandona byly slepé patrony,ale bohužel byly silnějšího rázu, protože byly použity v předchozí scéně a bohužel si Brandon umanul, že nepotřebuje vestu, na tak banální scénu, že by to bylo ve filmu vidět...A vlastně ani nebyla potřeba na slepé náboje... Ale stál moc blízko a zranil ho projektil, který se nestačil rozletět do stran...A Bruce Lee nezemřel vůbec na postřelení,ale na (do teď se o tom spekuluje) nějakou nemoc, nebo na nechtěné předávkování léky, tak nějak... -
Re: vrána
Mno ono jestli jsi nejdřív viděla pekelnýho kněze, tak se pro tebe musel Brandon stát modlou, protože pekelný kněz je s prominutím sračka 1. třídy. To už nemá s původní vránou, jak ji napsal J. O´Barr nic společného. Jde to popořádě od jedničky s Brandonem a ke čtyřce z kopce...2 a 3 ještě jdou, ale pekelný kvěz je totální propadák...Ale prá má být 5tka, tak jsem zvědavý :) -
Re: Re: Brandon:*
Já nevím, já jsem se to třeba dověděl až po jeho shlednutí...A vlastně nejdřív jsem viděl The Crow 3 a teprve pak jedničku a stále u mne vyhrává...NEvím, taky jsem takové názory slyšel a neodsuzuju je,ale myslím si, že by ten film byl výborný i tak, podívej se na jiné komixové postavy, žádný jiný film nemá takovou tmosféru. U vrány šlo o to, co cítil J. O´Barr (autor knihy), takže to blo takové celé potemělé, ale teď jde ve filmech jen o efekty...Tak si to teda zase myslím já :) -
Re: Re: Re: Brandon:*
protože není. Záběr byl na funboye, teprve, když se řeklo, klapka-konec se zjistilo, že Brandon pořád leží, takže asi přímo záběr, jak je postřelenej není... -
Re: filmy
Ahoj, oba filmy si můžes stáhnout na www.czshare.com, stačí zadat do vyhledávače pepik4300, nebo prostě Brandon Lee. Já zase hledám jeho první film, kung-fu movie. Jo a ta laserová mise je v angličtině a ještě jsem na ni nesehnel titulky, takže kdybys ty je sehnala, tak mi je pls pošli na mejla, jo. Děkuju -
Re: The Crow
Nedokončil, byl postřelen v jedné z posledoních scín, jak je u Funboye v tom pokoji, on ho nejdřív střelí do ruky a pak je ten výsttřel, kterej musel být sestřihaný...Zemřel při tom filmu, nebo tedy až v nemocnici, ale na následy tohohle postřelení. -
The Crow
Ja som počul že Brandon Lee vôbec nezahynul vo filme Vrana ale v snímke Dav takže podla mňa on tú Vranu dokončil. -
Re: filmy
Ahoj,mám na VHS Lasserovou misy,tak se třeba domluvíme. Můj mail - tatjana.m@seznam.cz, nebo tel. 723653795. -
Re: ???
pravda taky se divím *4* -
filmy
Chtěla bych mít všechny filmy s Brandonem, už mám samozřejmě Vránu, pak Zúčtování v malém Tokiu a Rychlý jako blesk...ale nemůžu nikde sehnat Laserovou misi ani Dědictví vášně, nikde to není ani ke stažení ani ke koupení.. *9* *9* *9* *9* *9* prohledala jsem snad už všechno,neví prosím někdo kde by se ty filmy dali sehnat, nebo nemáte je někdo? Prosííííííííííííííííím -
???
A kam se podel ve filmografii film "Deditstvi vasne" ... *9* -
Nemyslim si, že kdyby se to nestalo, nebyl by ten film tak slavnej, protože ten film, na svojí dobu a nejen na svou je opravdu dobrý. Skloubit ponurou atmosféru záhrobníka s tragikomickou maskou mima...s násilím a romantikou tak, aby to ve filmu nerušilo a nevypadalo chaoticky je opravdu umění. vlastně už jenom natočit film podle komiksu má něco do sebe.
A podle mě je náhodou docela zamyšlení hodný, že zemřel při své profesy takovou "náhodou"...už jen proto, že jeho otec taky nezemřel zrovna přirozenou smrtí a i kolem komiksu i filmu vrána se motá hodně podivných událostí... -
Re: Vzpomínky na Brandona
nádherně řečeno...musím přiznat, že nejsem žádná zamilovaná fanynka Brandona, ale to, co se stalo je mi upřímně líto a souhlasím s tím, že je ho škoda, mohl se dostat hodně daleko. -
Re: Vrána
Film Vrána je fakt nááádhernej...Je pravda, že Brandon má obrovské charisma (jako jeho táta a zdědil po něm nadání, kterých měl Bruce dost)a už jenom od pohledu se mi líbil...Nejdříve jsem o tom zaslechla v televizi, ale moc pozornosti jsem tomu nedávala.postila jsem si ten film a koukla na druhou stranu toho obalu a čtu, že tragicky zemřel při natáčení...Úplně jsem se z toho nemohla vzpamatovat, ještě jsem si vzpomněla co jsem slyšela v televizi(jko že ten film je prokletej)...mno a včera jsem se koukala jestli nejsou další díly a oni sou dokonce 4...no to sem se mohla zcvoknout!!!A dneska jsem zjistila, že je to syn Bruce Leeho a že umřel rok před mím narozením...mno plostě, klidně bych si šla do toho filmu zahrát...já tyhle věci miluju, tyhle záhady a na tu kletbu i věřím...prostě ten film mi dává nádhernej pocit. Pocit, že tak to bejt mělo a tak to prostě bude a nikdo s tim nic nenadělá...ten film je suprovej a nevim jak to vyjádřit, ale vždy a pokaždý se do něho vžiju a jsem jakoby psychycky zároveň nabitá a zároveň vybitá....mno jednoznačně je to supr člověk a supr film... *14* *14* -
Brandon?
Nevím, jak to zde chodí s fotkama, jen chci ostatní upozornit, že na některých fotkách není Brandon Lee. Ve fotogalerii jsem narazila na Brendana Frasera.. -
Re: Nej...
Mám dokonce dojem že je lepší ve všech ohledech než jeho otec (kromě umění boje,samozřejmě) *5* -
Re: Brandon:*
Je škoda že zemřel,to bez diskuze,ale?:škoda že takhle zemřel.???to je pitomost,postřelen při natáčení posledního jeho filmu.Kdyby zemřel jinak,možná by ten film ani nebyl tak obdivovanej. *16* -
Re: Vzpomínky na Brandona
Krásná slova, mockrát za ně dík. Brendon Lee forever... -
Pardon překlep...scény... *1*