Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FALEŠNÁ!!

Takže dřív než začnu bych chtěla říct že to co napíši je jenom můj názor a nemusíte mi za to hned nadávat.
    Díky

Britney....Není to moje oblíbená zpěvačka .víte proč ?! Její zpíváni je hrůza! Myslim když zpívá naživo!
    Ona pořád zpívá na playback !!
    Viděla sem její video když nahrávala jeden song..twl BYLO MI ŠPATNĚ! Zpívala falešně jak prase!!!!
    To víte když si poslechnete její video klip tak tam zpívá dobře. Ale to jen proto že to nahrávala ve studiu a tam se dá hlas o trochu zlepšit.
    Skuste si poslechnou Britney Live!
    A né ten playback!
    Uvidíte že když opravdu jednou zpívá LIVE tak je to hrůza!
    Neumí prostě zpívat naživo! Jen na playback..a to nesnášim !!!
    Ty její písničky se mi moc líbí...ale ona prostě neni velká zpěvačka! PlaBack,PlayBack..samej playback !!!
    Jednou jí vidět fakt live by byl zázrak!
    A jestli zpěvák používá playback tak to prozrazuje jejo schopnost v tomhle JOBU !!!

Díky
    Ahoj
    • Re: FALEŠNÁ!!

Já ti nechci nadávat ale kdyby zpívala falešně tak není zpěvačka ne??!! *9*
    • aadysek

Re: FALEŠNÁ!!

Di do prdele.....ona je super.....a kdo jako nespívá falešně co???Brit je suprová a její songy sou božský *14* *14* *14*
      • anka6959

Re: Re: FALEŠNÁ!!

jj souhlasim s aadysekem
        *14* *14* *3* *3*
    • Re: FALEŠNÁ!!

naivní ti, co si myslí, že jde o zpívání - kolik "zpěvaček" umí zpívat? (Madonna, Lady GaGa, BS...)
      • anka6959

Re: Re: FALEŠNÁ!!

přesně kolik zpěvaček umí zpívat??a v dnešní době se stejně používá AUTOTUNE ale stejnak má BRIT krásný songy *14* *14* *14* *14*
  • anka6959

KEVIN

ČETLA JSEM V ČASOPISE ŽE KEVIN ČEKÁ S TOU SVOJÍ VICTORII DÍTĚ A ŽE BRITNEY JE Z TOHO NA NERVY A TLAČÍ NA JASONA ŽE CHCE TAKY CHUDINKA *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: KEVIN

chudák brit*9* *9* stejne ten kevin je hajzl *13*
      • anka6959

Re: Re: KEVIN

přesně největší hajzl ze všech *16* *16* *16*
  • aadysek

Best :-***

Ahojky Britney je nejlepšíí na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • anka6959

Re: Best :-***

JO JE NEJLEPŠÍ A AT SI ŘÍKÁ KDO CHCE CO CHCE JE BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • aadysek

Re: Re: Best :-***

Přesně.... *14* *14* *14* *14*
        • anka6959

Re: Re: Re: Best :-***

NECHÁPU LIDI CO JÍ ODSUZUJÍ JENOM PROTO CO SE JÍ STALO JÍ ZKAZIL KEVIN TO ON ZA TO MŮŽE.
          • aadysek

Re: Re: Re: Re: Best :-***

přesně...ty já vůůbec nesníšim jenom,že si přečtou něco v bulváru a hned jí posuzujou...HRŮŮZA....to je *9*
            • aadysek

Re: Re: Re: Re: Re: Best :-***

Přesně...
            • anka6959

Re: Re: Re: Re: Re: Best :-***

já je taky nemám ráda a ještě když srovnávaj s MILEY jak můžou srovnávat 2 odlišný osoby to faaakt nechápu *16*
  • anka6959

HOOOJ

ahojky tak jak jste se vyspinkali?? a co jste dostali k ježíškovi??? *9* *9* *9* *9* *9*
    • britney-selena

Re: HOOOJ

TAK PENÍZE,OBLEČENÍ ATD. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • anka6959

Re: Re: HOOOJ

JÁ VĚCI DO ŠKOLY OBLEČENÍ ATD.......ALE BYLY TO MOJE NEJSMUTNĚJŠI VÁNOCE UŽ JE NIKDY NEBUDU SLAVIT. *9* *9* *9* *9* *9*
        • britney-selena

Re: Re: Re: HOOOJ

JÁ TAKY MĚL SMUTNÝ VÁNOCE DOMA. A NETÝKÁ SE TO DÁRKŮ. TED NEBUDU UŽ MÍT TAK MOC VELKÝ PŘÍSTUP NA INTERNET. *9* . AHOJ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: HOOOJ

NO O DÁRKY NEJDE MĚ UMŘEL PEJSEK CHJOOO *9* *9* *9* CO???JAK TO ŽE NEBUDEŠ MÍT PŘÍSTUP NA INTERNET CO SI TADY POČNU??? *3* *3* *3* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: HOOOJ

JÁ BYDLÍM JINDE. NEBOJ,BUDU SE SNAŽIT SEM PSÁT. TAK SNAD SEM BUDE PSÁT I NĚKDO JINÝ NEŽ JEN JÁ A TY. TO JE MI LÍTO,ŽE TI UMŘEL PEJSEK. TO NENÍ HEZKÝ DÁREK K VÁNOCŮM. *9* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

VESELÉ VÁNOCE

PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOČNÍ RÁNKO DOUFÁM ŽE JSTE SE VYSPALI KRÁSNĚ.. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
    • britney-selena

Re: VESELÉ VÁNOCE

TAKY TOBĚ A VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ RÁNO A KRÁSNÝ ŠTĚDRÝ DEN. DNES BUDU MUSET DÁVAT POZOR NA KOSTI U KAPRA. *15* *1* *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK .THE END.
  • britney-selena

VÁNOCE

JO A PŘEJI VŠEM KRÁSNÉ VÁNOCE,BOHATÉHO JEŽÍŠKA ATD. A BRITNEY PŘEJI TO STEJNÉ I KDYŽ SI TO NEBUDE ČÍST. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • britney-selena

3

V BRAVU JE PŘELOŽENÁ PÍSNIČKA 3. FAKT ZAJÍMAVÝ TEXT. *15* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • anka6959

Re: 3

TAKY JSEM JÍ ČETLA JE TO HEZKÝ SICE JE TO O SEXU ALE TAK PROČ NE *15* *15* *1* *14*
      • britney-selena

Re: Re: 3

NO PRÁVĚ. ONA MÁ POSLEDNÍ DOBOU TAKOVÝ TEXTY. *15* *14* . DOBREJ JE TAKY TEXT NA PÍSNIČKU GET NAKED Z ALBA BLACKOUT. *14* *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • anka6959

Re: Re: Re: 3

JO TO JE ALE SOU TO TAKOVÝ CHYTLAVÝ RYTMICKÝ *14* *14* *14*
          • britney-selena

Re: Re: Re: Re: 3

JO A NEBO TAKY OOH OOH BABY A PERFECT LOVER. *15* *14* . NO PROSTĚ KRÁSA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • anka6959

Re: Re: Re: Re: Re: 3

SOUHLAS BRITNEY IS BEST *14* *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Miley

Hele já prostě nechápu co proti Miley máte?Mě teda taky pěkně štve,že jí furt srovnávaj s Britney,ale Britney není o nic lepší.Akorát má s tou prací větší zkušenost.To musim potvrdit.Britney je super,ale fakt nechápu co proti Miley máte.
    • britney-selena

Re: Miley

VADÍ MI HLAVNĚ TO,ŽE ZAPLNUJE MNOHO MÍSTA V ČASOPISECH. *15* . URČITĚ VÍC NEŽ SI ZASLOUŽÍ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • britney-selena

Re: Re: Miley

JEJDA,JÁ TAM MÁM NAPSANÝ JEN D. *15* *1* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • anka6959

Re: Miley

já proti ní nic nemám ale už je toho moc já jí mám taky ráda ale už mi to leze na nervy
  • anka6959

NJN

O MILEY PÍŠOU V ČASOPISECH HODNĚ MĚ UŽ DOCELA LEZE NA NERVY JAK JÍ VŠUDE CPOU A JAK JI SROVNÁVAJ S BRITNEY JAKO SERIAL HANNAH MONTANA JE HEZKEJ I FILM ALE UŽ JE TOHO MOC JAK JÍ VŠUDE CPOU CO BUDE DĚLAT ZA 10 LET TO ANI PES PO NÍ NEŠTĚKNE *1* *5* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • britney-selena

Re: NJN

NO SROVNÁVAT BRITNEY S NĚJAKOU MILEY JE FAKT HROZNÝ. TA MILEY JE VŠUDE A V NĚMECKÝCH ČASOPISECH UŽ ÚPLNĚ. *16* .TAK ZA 10 LET UŽ DÁVNO BUDOU MÍT DALŠÍ TAKOVÝ JAK JE MILEY A NEBUDE SE UŽ O NÍ PSÁT. O BRITNEY SE PÍŠE I PO 10-TI LETECH,PROTOŽE JE PROSTĚ LEPŠÍ A ZAJÍMAVĚJŠÍ. *3* *14* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • anka6959

Re: Re: NJN

JE TO DĚS ALE CO S TÍM NADĚLÁME KAŽDÝ MÁ SVUJ IDOL KAŽDÝMU SE LÍBÍ NEKDO JINÝ ALE NEPOCHOPÍM JAK MŮŽOU SROVNÁVAT BRITNEY A MILEY VŽDYT JE MEZI NIMA TAKOVEJ ROZDÍL *16* *16* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

????

jseš tu ještě??
    • britney-selena

Re: ????

TED JSEM TADY. JINAK JÁ RADŠI VŽDYCKY PÁR DNŮ POČKÁM,PROTOŽE TY PRVNÍ DNY TO JE DRAŽŠÍ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • anka6959

Re: Re: ????

no sláva jsem se koukala na ten blog fakt super *4* *4* *4* *4* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
        • britney-selena

Re: Re: Re: ????

TO JO. TED UŽ TAM NECHODÍM TAK ČASTO JAKO DŘÍV. O BRITNEY JE TAM JEN ZŘÍDKA NĚCO NOVÉHO. A PLAKÁTY S NÍ TAKY MOC NEDÁVAJÍ. *9* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: ????

NO TO MÁŠ PRAVDU NIC MOC TAM O NÍ NEMÁ.ALE JINAK HO MÁDOCELA DOBREJ. *3* *3*TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
            • britney-selena

Re: Re: Re: Re: Re: ????

ONO JE TO TAKY ASI TÍM,ŽE I V ČASOPISECH NENÍ NĚJAK MOC. ROZHODNĚ NE JAKO NĚJAKÁ MILEY CYRUS APOD. *9* ALE ZASE VÍC NEŽ O SIMPLE PLAN. *15* *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit