-
Affs
Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply -
KUK
BRITNEY UŽ DLOUHO NEMĚLA NOVÝ KLIP. *9* . UŽ SE TĚŠÍM NA JEJÍ NOVOU DESKU. *3* *14* *14* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: KUK
JÁ SE TAKY NA TU JEJÍ DESKU TĚŠÍM *14* *14* *4* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: KUK
BRITNEY VYDALA ZASE NĚJAKÉ ALBUM S HITY A NOVÁ PÍSNIČKA JE JEN TA 3 . TVŮJ 101.LERTÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Vždyt' nedávno natočila klip ''3'' *8* -
-
ALE TO BYLO UŽ V MINULÉM ROCE. *4* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
??
JAK BYLI TY GRAMMY NEVÍTE JESTLI JI BRITNEY DOSTALA?? -
-
Re: ??
JE TO ŠKODA BYLA BY TO JEJÍ 2 GRAMMY BY SI TO ZASLOUŽILA VÍC NEŽ BEYONCE VŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
JO A TED NEKDY BYLO BRIT AWARDS A TAM MYSLÍM NEBYLA ANI NOMINOVANÁ. *9* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
NO BOHUŽEL NEDOSTALA.JE O TOM PSANÝ MYSLÍM I V BRAVU. HODNĚ TOHO NASBÍRALA TA BEYONCE. *8* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Ne, Britney Grammy nedostala *9*
-
-
Live And More
Hééj lidi, zejtra vyjde s Bleskem DVD Live And More. Mělo by stát okolo 60. KČ Určo si ho koupim *14* -
-
Re: Live And More
JÁ TO MÁM KOUPENÝ UŽ DÁVNO A ZA VYŠŠÍ CENU.JÁ JSEM VŮL. *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Live And More
Jj včera sem si ho šla koupit je bestový...... *14* *14* *14* *3*
-
-
Re: Live And More
To je super taky si ho koupím *14* *3* *15*
-
-
Si nej
Tyjo Britney vzpamatuj se ..Já Tě uplně zbožňuju a myslím že určitě spousta lidé..mi ti věříme..Máš dvě malé děti co by za to jiní dali..Si Krásná..Jsi můj vzor *14* *3* -
-
Re: Si nej
Jj přesně....:) *14* *14* *14*
-
-
jj
ma hezky pisnicky jj a me se od ni nej nej nejvic libi radar tu zboznuju *5* *3* pak je everytime a jeste nejaky *15* -
:-*
Brit....je nejlepšííí na světě....je suprová....mám hrozně hezkej hlas....no je prostě NEEEEJ :-**....Mám jí mooocinky ráááda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Písnička
Ahoj lidi, nevíte náhodou, jak se jmenuje ta písnička jak Britney utíká před paparazzi a potom jak se chce utopit v té vaně? Je to starší song *4* Díky za odpověď *3* -
-
Re: Písnička
everytime *4*
-
-
KUK
AHOJKY. PO DLOUHÉ DOBĚ ZDRAVÍM VŠECHNY FANOUŠKY BRITNEY. VIDÍM,ŽE JE TU HROMADA NOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ OD NOVÝCH LIDÍ. *3* *14* *3* *4* . JEN TAK DÁL. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
NO ČAU TO JE DOST ŽE SES OZVAL VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
SORRY. DŘÍV TO FAKT NEŠLO. *9* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
-
-
-
KUK
AHOJKY. PO DLOUHÉ DOBĚ ZDRAVÍM VŠECHNY FANOUŠKY BRITNEY. VIDÍM,ŽE JE TU HROMADA NOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ OD NOVÝCH LIDÍ. *3* *14* *3* *4* . JEN TAK DÁL. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.