Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KUK

JO JE FAKT SUPER. BRITNEY MÁ JEN SUPER PÍSNIČKY. *14* *14* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • derrickbarry

její imitátor Derrick Barry..

...je best !! *15* *15*
    • anka6959

Re: její imitátor Derrick Barry..

jo to je ja bych ani neřekla že to je chlap ale ženská.její tak neuvěřitelně podobnej *14* *14* *14*
      • dianna114

Re: Re: její imitátor Derrick Barry..

to beru jako vtip
  • anka6959

nechápu

proč ty kritici odsopudily její film CROSSROADS že je nejhorší herečkou. a za tu písničku IM NOT A GIRL vždyt to je uplně božíííííííííí písnička a i film je božíííííííí
    • Re: nechápu

PROTOŽE TI KRITICI JSOU P... *15* *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • nikki.rosalie

new song

Ahoj....objevila sem písničku od Brit Bad Girl kterou zpívá s Lilem Waynem....a je hezokáá a je to song z jejího připravovaného alba,který by se mělo jmenovat B-Girl http://www.youtube.com/watch?v=szjK 7pdZ7LQ *14*
    • anka6959

Re: new song

právě ji poslouchám a je fakt božíííííííííía až vyjde videoklip to bude ještě lepší. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • nikki.rosalie

Re: Re: new song

přesně.....už se moooc těšíí *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14*
        • nelmo002

Re: Re: Re: new song

Jo já jí poslouchám furt dokola je božskááá..... *14* *14* *14*
  • KUK

JO A VŠEM FANOUŠKŮM BRITNEY PŘEJI KRÁSNÉ VELIKONOCE. NEVÍM,JESTLI SE SEM DO TÉ DOBY DOSTANU. *9* . AHOJ. *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • antidicaprio

Re: KUK

jj,tobě též *4*
    • nikki.rosalie

Re: KUK

Tobě taky!!! *14* .....i love Britney Spears!!!
  • Britney Spears It Angel´s

"Britney Spears je prostě nej"!!!Miluji jí,at´ je jaká koliv,každý má své mouchy,a každý je nějaký!!!"Jednou jsi dole,jednou nahoře"!!!Její film "Cross Road",je také skvělý,nemám námitky!:-)Prostě ji miluji,je slad´oučká a velice sympatická,a to je mi o hodně víc,nežli ostatním fanouškům!!!:-)A nestydím se za to!:-)"Je to prostě Anjelik" *4* *4* *4* "Čertice i D´áblice":-)Je "Aděl s D´áblem v těle":-) *4* *4* *3* *14*
    • Re: Britney Spears It Angel´s

Jsi kokotnebo jelito ?
    • anka6959

Re: Britney Spears It Angel´s

SMIM VĚDĚT KOLIK TI JE LET?? *14* *14* *14* *14* JÁ ZNÁM PLNO LIDÍ KTERÝM JE HODNĚ PŘES 20 A TAKY JÍ POSLOUCHAJ *14* *14*
    • Re: Britney Spears It Angel´s

JÁ MÁM TAKY BRITNEY NEJRADĚJI. TAKY JE MI UŽ DOST LET. *15* . JE NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ. *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • nelmo

...

Ahojky tak co jak se tu máte??? *4*
    • adysek.avril

Re: ...

Ahojky....Zrovná poslouchám Everytime....kráásná písnička....Já se mám fajn jak ty??, *4* *3*
      • nelmo

Re: Re: ...

Jojo to je....Taky fajn :)) *14*
  • ilbritney96spears

b in the mix:the remixes

hele,nevíte někdo kde se dá dobře a spolehlivě stáhnout CD B in the mix:The remixes?!
  • puspuspusinka

Britney

Miluju Britney Spears a její písničky,...je úžasná zpěvačka a taky moc moc moc hezoučkááá,...!!! *14*
    • nelmo

Re: Britney

To joooo...!!!....Je suprováá...A mí fáákt hezký písničky!!..... *14* *14*
  • brad-pitt

brad pitt

me se nejvic libi ten klip kdyz zacinala
    • Re: brad pitt

TO JAKO TEN JAK JE V TÉ ŠKOLE. NO TO MĚ SE LÍBÍ SPÍŠ TY OSTATNÍ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit