-
Brit..
Brit je strááášně moooooooc supéér!!!...
Mám jí mocinky mocinečky ráda*14* *14*!!! -
-
Re: Brit..
jo jasne britney je super ale zda se mi ze uz prestavaji byt ty jeji pisnicky pomalu ale jiste popularni nemyslite lidicke ze ji uz skratka neni jako driv? *15* -
-
Re: Re: Brit..
tak to vubec je dokonala!!! *14*
-
-
-
už mi to štve
už sem se tu pokoušel po druhý založit dokument Britney.For Record a oni to nechtěj a nechtěj zvěřejnit to mě štve *10* -
TO SNAD NÉ
Madonna je díky bohu lepšíí. .. ani si nemusela oholit hlavu aby zvýšila popularitu.. už tak stačí že je nelepší sólová zpěvačka v historii a nejlepší osobnost desetiletí.. dokonce překonala svým sticky and sweet tour jacksona *15* to ta vaše britney neumí a to jí madonna tak dlouho pomáhala a snažila se jí zviditelnit a prosadit a přesvědčovala že je dobrá... navíc britney zpívá na playback a to madonna ne takže jde vidět že si princezna popu neváží rad královny popu ... to můžete madonně jen závidět *5* -
-
Re: TO SNAD NÉ
možná Madonna zpívá na živo, alee to Micheal Jackson taky....Madonna se mu nemůže rovnat! Ani zdaleka ne! A navíc se mi víc líbí Britney...nwm jak to bude mít ona za 30 let, ale Madonně už je 50 a furt polonahá kolem tyče nebo 20-ti letých chlapů *9* -
-
Re: Re: TO SNAD NÉ
Tím chceš říct, že Britney se mu může rovnat? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: TO SNAD NÉ
jenomže brit, ikdyž na PB, zpívá..kdežto madona jen vydává nějaké podivuhodné zvuky *5* -
-
Jenže playback.. to není zpěv *1* to je jen otvírání pusy *1* -
-
Re: Re: Re: TO SNAD NÉ
Madonna je známá tím že zpívá vždy živě :D jinak jako BRITNY GOOO , ale musím uznat že Madonna ten hlas má fakt lepší -
-
Re: Re: Re: Re: TO SNAD NÉ
eee Madonna je diiivnááá...je jí už 50 a ona se furt motá kolem tyče *8* -
Re: Re: Re: Re: TO SNAD NÉ
*4*
-
-
-
já byla na madonně v praze protože kámoška měla lístek a má pěkný hlas na živo, řekla bych že i lepší... jinak to je fakt asi se tak dlouho brtiney neudrží jak madonna *9* -
jo a ještě k té postavě :) mě osobně se teda více líbí brit ženské tělo než to madonino šlachovité, navíc by mě zajímalo jak ještě dlouho se budem muset koukat na tu paní v letech ve spodnim prádle?? fuj :D *7* -
-
Re: Re: Re: TO SNAD NÉ
doufejme že dlouho jinak tento týden vystoupí pro nadaci na haiti udělá koncert :p
-
-
-
-
????
hele nevíte někdo kde se dá stáhnout dvd Britney Spears:Live from Las Vegas?? předem díky *4* *4* -
-
Re: ????
měli by to mít v Bontonlandu a nebo na internetu. *3*
-
-
wow
Britney Nr. 1, škoda že nemá konkurenci, dalo by se toho poslouchat víc *3* -
3
Nevíte někdo, kdo napsal text k písničce 3 *7* -
-
Re: 3
ten text přece napsala britney. *1* -
-
Re: Re: 3
psala to britney bylo to na aktualit ze svet celebrit *13*
-
-
Max Martin -
"Baby One More Time”, “Oops!…I Did It Again”, “Stronger” a “If U Seek Amy” -
-
Song Information
Released September 29, 2009
Recorded 2009
Length 3:33
Label Jive
Writers Max Martin, Shellback, Tiffany Amber
Producer Max Martin
-
-
zkus www.karaoketexty.cz -
-
je sorry ja to precetla jako nevite kde se da sehnat text k pisnicce 3 jinak kdo to napsal to newim sorry
-
-
-
kdo s koho
Britney Spears nebo Madonna??? *7* -
-
Re: kdo s koho
A proč to píšeš sem? To je jasný, že všichni řeknou Britney, když je to její diskuze. *9* -
Jasný že Brit *14* *14* ... -
-
Re: Re: kdo s koho
Britney,Britney!!!!!!!!!!
-
-
jednoznačně BRITNEY *14* *14* *14* ikdyž na Madonnu cose týče prodejností alb počtů cen grammy a já nevím co všechno tak na ní nemá.ale může jí porazit i v jiných věcech
-
-
BRITNEY SPEARS
Best spevacka pesnicka 3 fakt dobra a vsetky jej su uzasne ma charizmu. *14* *14* *14* -
-
Re: BRITNEY SPEARS
NO KONEČNĚ NĚKDO NORMÁLNÍ *14* *14*
-
-
HRŮZA?
BRITNEY A JEJÍ ZPĚV NENÍ HRŮZA. POKUD SI TO NĚKDO MYSLÍ,TAK AT SEM NELEZE. *16* . JO JINAK VÁM BOHUŽEL TROCHU OPOŽDĚNĚ PŘEJI ŠTASTNÝ NOVÝ ROK. AT JE LEPŠÍ NEŽ TEN MINULÝ. AŽ TO PŮJDE,TAK NAPÍŠU. AT MÁ BRITNEY VÍC FANOUŠKŮ A MÉNĚ NEPŘÁTEL. *3* *1* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: HRŮZA?
JO KDYBY BRITNEY NEUMĚLA ZPÍVAT TAK BY NEBYLA TAK SLAVNÁ A NEMĚLA BY TOLIK FANOUŠKŮ.NE?? A BRIT JE SKVĚLÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
-
-
kniha
hele mam knižku o britney,UPLNĚ NAHÁ BRITNEY SPEARS od Martina hanuska . Vyměním ji za knihu johnnyho deppa/jinou než je johnny depp od denise maikleho/ nebo 200 kč ,jestli chceš pošli mi zprávu a já se ozvu *15* *3* *1* v knize jsou i černobílé a barevné fotky *4* -
-
Re: kniha
ahooooj. kšeftuješ jo *4* *4* *1* *1* *3* -
-
Re: Re: kniha
no jo mě kdyby někdo nabídl Deppa tak to taky beru ale tady o to nikdo něak nestojí *9* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: kniha
hele a nechceš se registrovat ???? mohli by sme si třeba psát *1* *1* *1*
-
-
-