Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KUK

BRITNEY UMÍ MOC DOBŘE ZPÍVAT.KDYŽ BYLA MLADŠÍ TAK MĚLA TEN HLAS LEPŠÍ, ALE FURT JE TO DOST DOBRÝ. DRUZÍ KDYŽ KOUŘÍ,TAK MAJÍ ÚPLNĚ ZHULENÝ HLAS. *15* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

Re: ...

jj máš pravdu já taky zpívat neumím ale co se týče jinejch zpěváků tak Lady gaga a Madonna zpívaj nejhůř ty vydávaj spíš nějaký zvuky než zpívaj *1* *1* *1* *1* *1* *1* a na živo to je ještě horší
  • majda005

...

Britney je dobrá zpěvačka, s žádným jiným zpěvákem ji rovnat nebudu, každej zpěvák, má jinej hlas, jinej styl hudby, jinou postavu, a ať tak nebo tak, všichni zpěváci jsou podle mě dobrý, už jen proto že zpívat dokážou, což já třeba nedokážu *4* , takže jestli se vám to líbí nebo ne, tohle je můj názor! *3*
  • Britney Best

Britney je úžasná nemá chybu,pekná jej pesničky a klipy sa mi moc páčia aj ona samozrejme tiež. *4* *3* *14* *14* *14* *14*
  • anka6959

Re: KUK

JJ TOBĚ TAKY PŘEJU KRÁSNÉ PRÁZDNINY *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
  • anka6959

jujky

četla jsem že Britney a Kevin jsou opět spolu
    no přečtě te si to sami je to slovensky
    http://koktail.pravda.sk /britney-spears-a-kevin-federline-o pat-spolu-fes-/sk-kkoktail.asp?c=a1 00628_165426_sk-kkoktail_p47
  • KUK

ČAUKY. SUPER,ŽE UŽ BUDOU PRÁZDNINY. *3* . VŠEM FANOUŠKŮM BRITNEY PŘEJI KRÁSNÉ PRÁZDNINY. *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

Re: Re: KUK

mno jako na madonnu nemá cose týče alb ale taky si vem jak dlouho je v šoubysnysu madonna a jak dlouho britney,jako já nic proti madonně nemám ona má hity to jo ale jak ona se chová a někdy i oblíká a ty její šlachy vypadá spíš jak chlap než ženská a ty madoniny sexy pozy to není žádný tancování a jak ona roztahuje nohy ale uvidíme tak za 10 za 15 let a uvidíme kdo koho strčí do kapsy mno madonna bude mít hity a to se nezmění ale žádná extra velká zpěvačka není mno je to tvuj názor
  • dianna114

Re: KUK

Britney je dobrá, ale na Madonnu nemá. *3*
  • KUK

BRITNEY JE NEJLEPŠÍ A MADONNA MŮŽE JÍT KLIDNĚ DO DŮCHODU. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • johnan

Re: Toxic!

jo,je sice rok 2010 ale ted jsem si v časáku četla že má zase nastoupit na odvykačku ,,,je dokonalá,,,I LOVE !! *14* *9*
  • nelmo

Re: Re: Re: Toxic!

Přesně souhlasim....vždyt Brit má 2 děti a postavu na to má hezkou.... *14* *3* *14* *3*
  • dianna114

Re: Re: TO SNAD NÉ

Tím chceš říct, že Britney se mu může rovnat? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • dianna114

Re: kdo s koho

A proč to píšeš sem? To je jasný, že všichni řeknou Britney, když je to její diskuze. *9*
  • dianna114

Cože? Jak to s ní jde z kopce? *9* Je rok 2010, ne 2007 *13*
  • Britney

Britney pozdravujem ťa tvoj velký fanúšik Lukáš Pintér. *14* *14* *14*
  • Britney Spears

Britney je moc sexi spevacka jedna z najkrajsich podla mna.Madonna sa moze schovat. *14* *14* *14*
  • anka6959

Re: Re: Re: Toxic!

PŘESNĚ .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Toxic!

BRITNEY VYPADÁ HEZKY. A TO ŽE NENÍ ÚPLNÁ KOSTRA NEZNAMENÁ,ŽE NENÍ HEZKÁ. KDZŽ JE ČLOVĚK MOC HUBENEJ,TAK TO TAKY NENÍ HEZKÝ. BRITNEY JE AKORÁT A MADONNA MÁ POSTAVU A TY RUCE JAK NĚJAKEJ HNUSNEJ CHLAP. *15* *1* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

NO JÁ BYCH ŘEKLA ŽE JE KRÁSNÁ POŘÁD I BEZ MAKE UPU VYPADÁ HEZKY VYPADÁ MNOHEM ŽENSKY NEŽ MADONNA TY JEJÍ ŠLACHY FUJ
    A TAKY JE BRIT PO DĚTECH TO SE TAKY ŽENSKÁ ZMĚNÍ ALE VYPADÁ POŘÁD NÁDHERNĚ JÁ BYCH SI PÍSKALA KDYBYCH VYPADALA JAKO ONA. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit