-
Re: KUK
souhlasim!Kesha nemá na Brit!má jeden hit,ani né hezkej,zkrátka vás nechytne a hned se srovnává s popovou princeznou!! *16* *8* drzost *16* *10* -
Toxic!
ooouu,miluju Britney,mrzí mě moooc že to s ní jde furt z kopce!je to hvězda,a jak byla začátkem kariéry krásná! *14* *14* *14* *14* i ted když je namalovaná,ale alkohol se na ní podepsal. *5* miluju její hit Toxic! *14* *14* *14* -
Re: KUK
NO NEMÁ SI PĚKNĚ S**E DO PUSY A TY JEJÍ PÍSNIČKY TAKY STOJÍ ZA .....NĚCO NO A CO TAK VEDE HITPARÁDU BRITNEY JÍ VEDLA NĚKOLIKRÁT *14* *14* *14* *14* -
KUK
TA KESHA NEMÁ PRÁVO URÁŽET BRITNEY. *16* SAMA STOJÍ ZA H.... *15* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Kesha vs Britney
Já bejt na jejim místě tak bych jí něco provedla.Ale Britney taková není nemá za potřebí se někomu mstít. *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Kesha vs Britney
Jj...Já se jí prostě nedivim,že dělá že jí nezná...!! *16* *8* -
Re: Re: Kesha vs Britney
že jo??? konečně mi dá někdo za pravdu. -
Re: Kesha vs Britney
Jo přesně....souhlasim....!!! -
Kesha vs Britney
Jak se opovažuje Kesha urážet Britney???že je prej parodie na zpěvačku a že zpívat neumí a tancovat?? Houbeles dokázala a ještě tohle se ani Britney nedivím že ted dělá že jí nezná. *16* *16* *16* *16* -
AHOJ
AHOJÍK. O TOM NIC NEVÍM,ŽE BY BRITNEY UKRADLA SONG. TEDA JAKO ŽE HO NAZPÍVALA DŘÍV NEŽ GAGA. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: strašný
to je pravda lady gaga pdělá tu elektroniku ale že to dali na net až tedkon v tom jejim podání. -
Re: strašný
Britney neukradla žádnej song lady gaga.prostě britney jako první dostala nabídku nazpívat ten song,nazpívala ho,ale odmítla ho.asi to prostě neni její styl hudby a navíc tam děsně toho překrývání hlasu těma úpravama a zvukama.k britney se tahle muzika moc nehodí,ale k lady gaga je jako stvořenej. *3* -
strašný
jak uváděj že britney ukradla lady gaga tu písničku sem si jí poslechla ale musim uznat že originál je lepší.mě to prostě v podání britney příde divný nezvyklí ale není to nejhorší *4* *4* -
Re: Re: její imitátor Derrick Barry..
to beru jako vtip -
Re: Britney Spears It Angel´s
SMIM VĚDĚT KOLIK TI JE LET?? *14* *14* *14* *14* JÁ ZNÁM PLNO LIDÍ KTERÝM JE HODNĚ PŘES 20 A TAKY JÍ POSLOUCHAJ *14* *14* -
Re: .....
co?? *9* -
Re: její imitátor Derrick Barry..
jo to je ja bych ani neřekla že to je chlap ale ženská.její tak neuvěřitelně podobnej *14* *14* *14* -
.....
BEST JO?!!!...DELAS SI PRDEL?!!..XDD..No comment..fakt nula talent.. -
Re: nechápu
PROTOŽE TI KRITICI JSOU P... *15* *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
KUK
JO JE FAKT SUPER. BRITNEY MÁ JEN SUPER PÍSNIČKY. *14* *14* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.