Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnan

Re: KUK

souhlasim!Kesha nemá na Brit!má jeden hit,ani né hezkej,zkrátka vás nechytne a hned se srovnává s popovou princeznou!! *16* *8* drzost *16* *10*
  • johnan

Toxic!

ooouu,miluju Britney,mrzí mě moooc že to s ní jde furt z kopce!je to hvězda,a jak byla začátkem kariéry krásná! *14* *14* *14* *14* i ted když je namalovaná,ale alkohol se na ní podepsal. *5* miluju její hit Toxic! *14* *14* *14*
  • anka6959

Re: KUK

NO NEMÁ SI PĚKNĚ S**E DO PUSY A TY JEJÍ PÍSNIČKY TAKY STOJÍ ZA .....NĚCO NO A CO TAK VEDE HITPARÁDU BRITNEY JÍ VEDLA NĚKOLIKRÁT *14* *14* *14* *14*
  • KUK

TA KESHA NEMÁ PRÁVO URÁŽET BRITNEY. *16* SAMA STOJÍ ZA H.... *15* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

Re: Re: Re: Re: Kesha vs Britney

Já bejt na jejim místě tak bych jí něco provedla.Ale Britney taková není nemá za potřebí se někomu mstít. *14* *14* *14*
  • adelushka.ady

Re: Re: Re: Kesha vs Britney

Jj...Já se jí prostě nedivim,že dělá že jí nezná...!! *16* *8*
  • anka6959

Re: Re: Kesha vs Britney

že jo??? konečně mi dá někdo za pravdu.
  • adelushka.ady

Re: Kesha vs Britney

Jo přesně....souhlasim....!!!
  • anka6959

Kesha vs Britney

Jak se opovažuje Kesha urážet Britney???že je prej parodie na zpěvačku a že zpívat neumí a tancovat?? Houbeles dokázala a ještě tohle se ani Britney nedivím že ted dělá že jí nezná. *16* *16* *16* *16*
  • AHOJ

AHOJÍK. O TOM NIC NEVÍM,ŽE BY BRITNEY UKRADLA SONG. TEDA JAKO ŽE HO NAZPÍVALA DŘÍV NEŽ GAGA. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

Re: Re: strašný

to je pravda lady gaga pdělá tu elektroniku ale že to dali na net až tedkon v tom jejim podání.
  • ilbritney96spears

Re: strašný

Britney neukradla žádnej song lady gaga.prostě britney jako první dostala nabídku nazpívat ten song,nazpívala ho,ale odmítla ho.asi to prostě neni její styl hudby a navíc tam děsně toho překrývání hlasu těma úpravama a zvukama.k britney se tahle muzika moc nehodí,ale k lady gaga je jako stvořenej. *3*
  • anka6959

strašný

jak uváděj že britney ukradla lady gaga tu písničku sem si jí poslechla ale musim uznat že originál je lepší.mě to prostě v podání britney příde divný nezvyklí ale není to nejhorší *4* *4*
  • dianna114

Re: Re: její imitátor Derrick Barry..

to beru jako vtip
  • anka6959

Re: Britney Spears It Angel´s

SMIM VĚDĚT KOLIK TI JE LET?? *14* *14* *14* *14* JÁ ZNÁM PLNO LIDÍ KTERÝM JE HODNĚ PŘES 20 A TAKY JÍ POSLOUCHAJ *14* *14*
  • anka6959

Re: .....

co?? *9*
  • anka6959

Re: její imitátor Derrick Barry..

jo to je ja bych ani neřekla že to je chlap ale ženská.její tak neuvěřitelně podobnej *14* *14* *14*
  • .....

BEST JO?!!!...DELAS SI PRDEL?!!..XDD..No comment..fakt nula talent..
  • Re: nechápu

PROTOŽE TI KRITICI JSOU P... *15* *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • KUK

JO JE FAKT SUPER. BRITNEY MÁ JEN SUPER PÍSNIČKY. *14* *14* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit