-
Si nej
Tyjo Britney vzpamatuj se ..Já Tě uplně zbožňuju a myslím že určitě spousta lidé..mi ti věříme..Máš dvě malé děti co by za to jiní dali..Si Krásná..Jsi můj vzor *14* *3* -
jj
ma hezky pisnicky jj a me se od ni nej nej nejvic libi radar tu zboznuju *5* *3* pak je everytime a jeste nejaky *15* -
Re: Re: Brit..
tak to vubec je dokonala!!! *14* -
:-*
Brit....je nejlepšííí na světě....je suprová....mám hrozně hezkej hlas....no je prostě NEEEEJ :-**....Mám jí mooocinky ráááda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: Brit..
jo jasne britney je super ale zda se mi ze uz prestavaji byt ty jeji pisnicky pomalu ale jiste popularni nemyslite lidicke ze ji uz skratka neni jako driv? *15* -
Re: Písnička
everytime *4* -
Písnička
Ahoj lidi, nevíte náhodou, jak se jmenuje ta písnička jak Britney utíká před paparazzi a potom jak se chce utopit v té vaně? Je to starší song *4* Díky za odpověď *3* -
Re: Re: TO SNAD NÉ
Jenže playback.. to není zpěv *1* to je jen otvírání pusy *1* -
Re: KUK
NO ČAU TO JE DOST ŽE SES OZVAL VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
KUK
AHOJKY. PO DLOUHÉ DOBĚ ZDRAVÍM VŠECHNY FANOUŠKY BRITNEY. VIDÍM,ŽE JE TU HROMADA NOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ OD NOVÝCH LIDÍ. *3* *14* *3* *4* . JEN TAK DÁL. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
KUK
AHOJKY. PO DLOUHÉ DOBĚ ZDRAVÍM VŠECHNY FANOUŠKY BRITNEY. VIDÍM,ŽE JE TU HROMADA NOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ OD NOVÝCH LIDÍ. *3* *14* *3* *4* . JEN TAK DÁL. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: kdo s koho
Britney,Britney!!!!!!!!!! -
Brit..
Brit je strááášně moooooooc supéér!!!...
Mám jí mocinky mocinečky ráda*14* *14*!!! -
Re: FALEŠNÁ!!
Já ti nechci nadávat ale kdyby zpívala falešně tak není zpěvačka ne??!! *9* -
Re: kdo s koho
Jasný že Brit *14* *14* ... -
už mi to štve
už sem se tu pokoušel po druhý založit dokument Britney.For Record a oni to nechtěj a nechtěj zvěřejnit to mě štve *10* -
Re: Re: 3
psala to britney bylo to na aktualit ze svet celebrit *13* -
Re: 3
ten text přece napsala britney. *1* -
Re: Re: TO SNAD NÉ
já byla na madonně v praze protože kámoška měla lístek a má pěkný hlas na živo, řekla bych že i lepší... jinak to je fakt asi se tak dlouho brtiney neudrží jak madonna *9* -
Re: Re: Re: TO SNAD NÉ
doufejme že dlouho jinak tento týden vystoupí pro nadaci na haiti udělá koncert :p