-
Re: HRŮZA?
JO KDYBY BRITNEY NEUMĚLA ZPÍVAT TAK BY NEBYLA TAK SLAVNÁ A NEMĚLA BY TOLIK FANOUŠKŮ.NE?? A BRIT JE SKVĚLÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END -
Re: Re: FALEŠNÁ!!
jj souhlasim s aadysekem
*14* *14* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Best :-***
Přesně... -
Re: FALEŠNÁ!!
Di do prdele.....ona je super.....a kdo jako nespívá falešně co???Brit je suprová a její songy sou božský *14* *14* *14* -
HRŮZA?
BRITNEY A JEJÍ ZPĚV NENÍ HRŮZA. POKUD SI TO NĚKDO MYSLÍ,TAK AT SEM NELEZE. *16* . JO JINAK VÁM BOHUŽEL TROCHU OPOŽDĚNĚ PŘEJI ŠTASTNÝ NOVÝ ROK. AT JE LEPŠÍ NEŽ TEN MINULÝ. AŽ TO PŮJDE,TAK NAPÍŠU. AT MÁ BRITNEY VÍC FANOUŠKŮ A MÉNĚ NEPŘÁTEL. *3* *1* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: HOOOJ
JÁ BYDLÍM JINDE. NEBOJ,BUDU SE SNAŽIT SEM PSÁT. TAK SNAD SEM BUDE PSÁT I NĚKDO JINÝ NEŽ JEN JÁ A TY. TO JE MI LÍTO,ŽE TI UMŘEL PEJSEK. TO NENÍ HEZKÝ DÁREK K VÁNOCŮM. *9* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: Best :-***
já je taky nemám ráda a ještě když srovnávaj s MILEY jak můžou srovnávat 2 odlišný osoby to faaakt nechápu *16* -
Re: Re: FALEŠNÁ!!
přesně kolik zpěvaček umí zpívat??a v dnešní době se stejně používá AUTOTUNE ale stejnak má BRIT krásný songy *14* *14* *14* *14* -
Re: FALEŠNÁ!!
naivní ti, co si myslí, že jde o zpívání - kolik "zpěvaček" umí zpívat? (Madonna, Lady GaGa, BS...) -
kniha
hele mam knižku o britney,UPLNĚ NAHÁ BRITNEY SPEARS od Martina hanuska . Vyměním ji za knihu johnnyho deppa/jinou než je johnny depp od denise maikleho/ nebo 200 kč ,jestli chceš pošli mi zprávu a já se ozvu *15* *3* *1* v knize jsou i černobílé a barevné fotky *4* -
FALEŠNÁ!!
Takže dřív než začnu bych chtěla říct že to co napíši je jenom můj názor a nemusíte mi za to hned nadávat.
Díky
Britney....Není to moje oblíbená zpěvačka .víte proč ?! Její zpíváni je hrůza! Myslim když zpívá naživo!
Ona pořád zpívá na playback !!
Viděla sem její video když nahrávala jeden song..twl BYLO MI ŠPATNĚ! Zpívala falešně jak prase!!!!
To víte když si poslechnete její video klip tak tam zpívá dobře. Ale to jen proto že to nahrávala ve studiu a tam se dá hlas o trochu zlepšit.
Skuste si poslechnou Britney Live!
A né ten playback!
Uvidíte že když opravdu jednou zpívá LIVE tak je to hrůza!
Neumí prostě zpívat naživo! Jen na playback..a to nesnášim !!!
Ty její písničky se mi moc líbí...ale ona prostě neni velká zpěvačka! PlaBack,PlayBack..samej playback !!!
Jednou jí vidět fakt live by byl zázrak!
A jestli zpěvák používá playback tak to prozrazuje jejo schopnost v tomhle JOBU !!!
Díky
Ahoj -
Re: Re: Re: Re: Best :-***
přesně...ty já vůůbec nesníšim jenom,že si přečtou něco v bulváru a hned jí posuzujou...HRŮŮZA....to je *9* -
KEVIN
ČETLA JSEM V ČASOPISE ŽE KEVIN ČEKÁ S TOU SVOJÍ VICTORII DÍTĚ A ŽE BRITNEY JE Z TOHO NA NERVY A TLAČÍ NA JASONA ŽE CHCE TAKY CHUDINKA *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Best :-***
NECHÁPU LIDI CO JÍ ODSUZUJÍ JENOM PROTO CO SE JÍ STALO JÍ ZKAZIL KEVIN TO ON ZA TO MŮŽE. -
Re: Re: Best :-***
Přesně.... *14* *14* *14* *14* -
Re: Best :-***
JO JE NEJLEPŠÍ A AT SI ŘÍKÁ KDO CHCE CO CHCE JE BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Best :-***
Ahojky Britney je nejlepšíí na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: HOOOJ
NO O DÁRKY NEJDE MĚ UMŘEL PEJSEK CHJOOO *9* *9* *9* CO???JAK TO ŽE NEBUDEŠ MÍT PŘÍSTUP NA INTERNET CO SI TADY POČNU??? *3* *3* *3* *9* -
Re: Re: Re: HOOOJ
JÁ TAKY MĚL SMUTNÝ VÁNOCE DOMA. A NETÝKÁ SE TO DÁRKŮ. TED NEBUDU UŽ MÍT TAK MOC VELKÝ PŘÍSTUP NA INTERNET. *9* . AHOJ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: HOOOJ
JÁ VĚCI DO ŠKOLY OBLEČENÍ ATD.......ALE BYLY TO MOJE NEJSMUTNĚJŠI VÁNOCE UŽ JE NIKDY NEBUDU SLAVIT. *9* *9* *9* *9* *9*