Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brit

zdá se mi celkem v ,,poho"
  • Britney

Je super. Fakt skvělá. A její desky jsou úžasný!!!!!
  • Britney je super holka která si toho moc prožila a přeji at je mimčo zdravé a jednou stejně dobré jako TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • erikbu

:(

Je to super,zpěvaka,je smutné,že si někdo myslí,že fetuje atd.... *13* *9* *14*
  • NF

Zbožňuju Britney Nejvííc ze všech lidí na světě!!!! *14* NIKDO jí nemá rád víc než JÁ! *13* *1*
  • Nevím jak Britney,ale její písničky jsou fakt super.V životě jsem ji neposlouchal,sem tam něco zaslechl,ale minulý týden jsem si pustil song "Lucky" a to je prostě nářez. Opravdu vypracovanej rytmus,tempo intonace a hlavně ty SLOVA. Nejsem nějakej velkej angličtinář,ale ten text jsem se naučil fakt nazpaměť.Tenhle song jsem slyšel za minulej týden snad 1000x a to nekecám:) To by se naučil i blbej co :)))))) Je teda že fakt,že tahle písnička je pěkně chytlavá.Jestli jsou všechny její písničky takový,tak mám do konce života co poslouchat:))). Přitom poslouchám normálně úplně jinej žánr(techno,trance,hip hop) ale Britney a její songy mají fakt něco do sebe. Tak zdar
  • erikbu

komentáře

Jako ted čtu y komentáře některé,proboha ona nebrala drogy byla blázen ted je v pořádku,jestli máte rádi fetíky a mrtvoly běžteza amy winehouses a ne za brit,ta je dávno v pořádku !
  • love007
    *16*
  • Brit

MarienvonBaldur:moje slova :-)
  • Pomôžte Britney!!!!

Prosím Vás všetkých,tý ktorý máte radi Britney Spears kliknite si na tento odkaz http://www.mtv.com/ontv/vma/2008/best-pop-video/a-z.jhtml?chars=s.Tam nižšie je Britney buď piece of me alebo Gimme more ale pls kliknite na piece of me tam kde je napisane VOTE.Britney vás potrebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stačí sa len registrovať.Ďakujem
    • Re: Pomôžte Britney!!!!

miluju britny jsem z brna ty vole jmenuju se ota *14*
    • erikbu

Re: Pomôžte Britney!!!!

Už sem hlasoval :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit