-
BRITNEY SPEARS
Britney je najlepsia spevacka na svete a zo vsetkych,ziadna na nu nema ona nema chybu aj jej pesnicky a klipy,proste UZASNA. *14* *14* *14* -
-
Re: BRITNEY SPEARS
TAKY JU LÚBÍM. *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Z popu ze zpěvaček mám nejradši z nasich koncin zesnulou Ivetku Bartošovou. PS Shitney Spears NE
-
Nevím,ale zastávám takovej názor,že zpěváci jsou tady od toho aby zpívali,herci hráli,dělníci dělali :)) Nevím co se okolo Britney děje a abych vám řekl,je mi to úplně jedno.Prostě umí zpívat a basta.Co takový zpěváci rockovejch koncertů,tam je to ještě větší maso ale lidi je maj rádi proto jak zpívají a ne proto že hulej,fetujou nebo třeba souložej na podiu.Spousta známých osobností se chce od těch ostatních odlišit a tohle je pomalu jediný způsob jak.Tak to tak prostě berte.Vy když máte třeba stejnej telefon co má kámoš,tak už už hnedka sháníte jinej kryt aby jste se odlišili a v showbyznysu to je to samí.No nic jdu pracovat :)
-
NENAVIDIM jeji pisnicky, Nenavidim jeji hudbu a chci, aby to vsichni vedeli
-
Britny
britny je velmi dobra zpěvačka škoda je že se svou karijourou skončila a četla sem že chce natočit nové céde.Kuli svému dítěti -
pomozte mi
pls pomozte mi chodte na www.wonderfulbritney.blog.cz.potreb ujem pomoct s naštevnostou -
...
Proboham, je vodět že jste tupí Britney neumí skoro vůbec zpívat! Včera bylo zrovna netu, na nejdnom webu, Britney bez playbacku: Tohle nás vyděsilo,....chacha...
A Madonna je nejlepší, je to skutečná umělkyně, a ano ona není nejlepší zpěvačka, hlas má možná průměrný, ale proti Britney zpívá přímo skvěle! Jak jen můžete srovnávat Britney s Madonnou, jste asi pošahaní?! Madonna je někdo!!! Byl jsem na ní i žívě ted v létě, takže si tu vaši Britney dejte někam!
A opravdu nesrovnávejte jí s Madonnou, protože to je nesmysl jí srovnávat!!! A mimochodem, to že vám řekne každý kritik že Madonna nemá skoro žádný hlas, co vám řekne o Britney? Ta totiž vůbec nezpívá, nesahá Madonně ani po paty! A mimochodem, Madonna má skvělou hudbu, něco dokázala, a Britney dokázala s prominutím HOVNO, JEDNO VELKÉ HOVNO!
A Beyonce není 37, ty pipino, je vidět že bereš s článků, kategorie Rytmus života, a písnička Halo se nepíše Hello, ale Halo, takže si to zkontroluj! A přelož si to, Hello je ahoj, Halo je svatozář...A vůbec jako srovnávat Britney s Madonnou( to je přímo k smíchu, pane bože i PINK je stokrát větší osobnost než Britney!, a neříkejte mi tedy co jaká zpěvačka dělá za žánr, já se tu bavím o osobnosti!
Máte patrně v hlavě seno, to vám řekne každý, komu byste řekli, že Britney je snad lepší naž Madonna,- vysmějí se vám!
A navíc četl jsem žebříček nejvydělávajících hudebních osobností - a Britney v něm rozohodně nebyla! Nejúspěšnější zpěvačkou, jaká kdy byla na světě je jedině Madonna, kraluje tam už 25 let, dokonce porazila i Celine Dion, poičet prodaných desek jí vynesl do Guinnesovy knihy rekordů už dvakrát!
A ted se svým výběrovým albem Celebration a i s DVD vede prodejnosti žebříčků po celém světě, i v česku je už dva měsíce První!!! Takže si říkejte co chete, ale Britney nikdy v životě nedosáhne toho, čeho Madonna, tu totiž neporazí ani takové hvězdy jako Whitney Huston, nebo U2. Dokonce v prodejích šlapala na paty i Michaelu Jacksonovi, né ted po jeho smeti, ale třeba v 90. letech byla úspěšnější než on, a to už je co říct, - Madonna je největší žijící umělkyně všech dob, a její trun Sticky and sweet je nejúspěšnější turné sólového umělce v dějinách hudby!
Britney je nikdo! -
-
Re: ...
Proboha co to tady valíš za sračky? Je jasný, že Britney už Madonnu v prodejnosti nepředběhne, protože v 90.letech když Madonna byla nejúspěšnější se prodávalo alba o dost víc než teď..a Britney dokázala velký hovno jo? :D je to nejprodávanější zpěvačka za posledních deset let..skoro každej její song byl megahit *1*
A Celebration všude první není..hmm :D
a song Celebration totálně propadl oproti tomu 3 od Britney je hit..byl první v USA a Madonna? ta se dostala nejvíc na 90.místo v Billboard :D a Britney je Guinnesovce už nekolikrát :D
a že Britney neumí zpívat? ehm :D
http://www.youtube.com/watch?v=d13CukH9EoI&feature=related -
-
Re: Re: ...
no to je pravda že ji nemuže jako porazit v prodejnosti kvuli těm lidem co to nelegálně stahujou z netu a madonna je nedostižitelná svými erotickými pozami ve svém věku by měla krotit a stim JESUSEM to je něco strašnýho vždyt by mohla bejt jeho mámou BRITNEY se tolik nepředvádí je svá a na nic si nehraje a já je nesrovnávám ale BRIT je BRIT její videa jsou orginální písně užasné alba suprový CIRCUS BLACKOUT jsou skvělý i kritici je chválili tak radši odtud vypadni protože nevim co tady děláš jdi si radši k madonně *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: ...
NEHÁDEJTE SE. MY MÁME RÁDI BRITNEY A TEN KDO MILUJE NĚJAKOU MADONNU NEBO BEYONCE,TAK AT JIM VYLÍŽE OBĚMA PIČU A HOTOVO. *9* *15* *15* *15* *15* *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
já nevím co tady dělaj ti co maj rádi BEYONCE a MADONNU tohle je diskuze o BRITNEY. to je strašný furt se tady s nějakýma debilama hádat *16* *16* *16* kdo je lepší BRITNEY je nejlepší zpěvačka všch dob *14* *14* *14* at se vám to líbí nebo ne my jí tady máme rádi jenom díky nám FANOUŠKŮM se dala dohromady to my jsme ji pomohli se vyšplhat se na vrcholky hitparád *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
Jako prominte, ale vše co tu řekl ten neznámý je pravda! -
Jo a Britney nemá žádný hlas, a to musí uznat i její nejskalnější fanoušek, že zpívá až podprůměrně, žádným hlasem. -
Kecy, kecy, povídačky naší kačky!
Madonna je prostě královna, a Britney jí nesahá nikam, a mimochodem, takové hovadiny, že Brintey je nejúspěšnější v hitparádách od roku 2000 si strč někam, Madonna s Music, Hung Up, Sorry, a plno jinými vítězila vždy, jo a výběrovka Celebration není všude? pardon já nebyjmenoval ty tři státy, kde první není,- už nevíš na co se vymluvit, ale máš to marné, - Madonna je Madonna, a nikdy nikdo nebyl a ani nebude tak úspěšný jako ona, a vůbeec škoda slov,!... -
-
Re: Re: Re: ...
jo jasný :D Britney je zapasaná v "Ginessovce" jako nejúspěšnější sólový umělec za posledních deset let..napsala přes 40 textů,podílela se na tom jak budou vypadat její turné, všechny její songy se v amerických rádiích dostali do top 40 což se nikomu jinýmu nepodařilo...3 debutovalo v Billboard ba prvním místě a ve světový hitparádě na druhým (což je nejlepší debut zpěvačky v týhle hitparádě) :D
a že neumí zpívat? slyšel si jí někdy? :D podle mě zpívá líp než Madonna..Britney má silnější hlas...jde to slyšet třeba u Everytime...jo a sorry, ale album Celebration je ted v čr na 37 místě o songu a song už je někde v propadlišti dějin, zatím co Britney a její 3 je v čr v top 10... :D
jo a co valíš, že celebration bylo všude první? :D co já vím tak první bylo ve Francii, Itálii, Kanadě a UK ... jo a album Blackout bylo vyhlášeno jedním prestižním magazínem jako páté nejlepší album tohoto desetiletí a sorry, ale madonna nebyla ani v top 5 :P
-
-
-
-
Jdete se vycpat vsichni co pomlouvate..je fakt ze se posledni dobou chova Brit divne,ale co nam tu nekteri lide cpou svoje skupiny??Kazdej at si posloucha co chce..A mimochodem ja byla driv jeji fanynka ale ted sem se ji trochu prejedla a uz ji tolik nemusim..zdarec a SKATEBOARDING IS NOT A CRIME
-
super wallpapers
chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com -
Kritici nebojte taky jí závidim
Její první songy fakt děsný slaďárny,ale Slave4,Toxic nebo Prerogative nemaj chybu. A že se cpe hambáčema a co je komu do toho co si dělá v soukromí? A že je hnus? A kde jako? Je to prostě typickej lolitkovskej typ a ksicht má dokonalej.Neznámý autor tu psal že si o ní něco přečet a to ho utvrdilo v tom že je to kráva, tak to je pěknej ubožák když věří tomu co se píše v novinách. A i kdyby to byla blbka tak hlavně že si na rozdíl od závistivců vozí prdel v mercedesu:))