-
Prej že vypadá bez make-upu blbě. A která vypadá dobře bez šminek? Žádná!! Goldmember: prej má špatný zuby. Kolikátky nosíš dioptrie debile? Nic nesmyslnějšího sis vymyslet nemoh?
-
pop
Společné vlastnosto popu a kýče : na první pohled (poslech) mají zaujmout, mají přesvědšit masu lidí jak sou rostomilí barevní milí krásní, mají za malé náklady vydělat co nejvíc peněz, kýč není o umění atd.. nejde zpěv ale o vzhled sláva rocku a metalu!!! -
Hit pro Britney
Say good bye!
Say good bye with Party!,
say good bye with alcohol!,
you are out bad time!,
welcome to new The World.
Hallo my sister!,
hallo my friend!,
I am new human!,
I am new woman! -
-
Re: Hit pro Britney
Now i am O.K.,
Now i am fine!,
Good bye with Alcohol!,
Welcome in world real!
I am new human!,
I am new woman!,
All is right!,
I say to all bad good bye! -
-
Re: Re: Hit pro Britney
Good bye Party,
good bye Alcohol,
I am new Human,
I am new Woman!
I say good bye,
You say all right,
Good bye,good bye!
For ever say I!
-
-
-
pro anti-fanoušky Britney
Nevím proč sem teda lezete když britney nemáte rádi vy debilové.!!!zajděte si na forum o Metalu nebo roku a tady ji neurážejte..Britney je nejlepší a nejmilejší člověk z lidí v hudbě!! -
No tak nevim, nevim...
Když to tak čtu, tak mi to příde divný!
Píšete jak je lepší Madonna a jak jí Britney nesahá nikam...
Ale tohle je doizkuze o Britney tak tady pište především věci o ní a nn o nějaký Madonně. Madonna má taky svoji diskusi!
Pro mě je naopak Britney uplnou jedničkou mezi zpěvačkama.
¨Každýmu se líbí někdo jinej.
Britney udělala pár průšvihů ale která celebrita nn?? *7*
Pro mě vždy bude princezna popu! *14* -
-
Re: No tak nevim, nevim...
máš recht
-
-
je uzasna
-
Megastar se vrátila!!
Musím uznat, že ačkoli jsem jí nikdy moc nemusela (je to Barbie atd.) její comeback se jí vyvedl. Hity Piece of me a Gimme More a ostatní se dají poslouchat (což se o některých songech od jiných star které se snažili o comeback říct nedá *5*). *4* *4* *4* *1* *1* *1* -
-
Re: Megastar se vrátila!!
NO já myslím,že barbie není,když se podíváš na její fotky jak jde po ulici,tak není nijak namyšlená,rozmazlená,obyčjné hadry,vlasy v culíku atd...Prostě jak jí nalíčí tak je dokonalá a když má blond vlasy tak to připomína Barbie ale podle mě Barbie není,protože neí ani namyšlená -
-
Re: Re: Megastar se vrátila!!
No jak myslíš, každý má svůj názor, dřív ale barbie byla, ted' už ani tak ne. *3* -
-
Re: Re: Re: Megastar se vrátila!!
Dřív možná ani Barbie a Šampon neexistavoalo *15* *1* Kdy vlastně vznikly tyhle rasy????
-
-
-
-
Brytnej
Brytnej je skvela nevim co mam rict je suprova a taky je moje nejoblibenejsi zpevacka -
PRINCEZNA
BRITNEY JE PROSTĚ NEJ A MÁ JEDINEČNÝ HLAS. A HOTOVO. *1* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: PRINCEZNA
přeasně.jestli se vám to nelíbí tak prosim ale nemusíte sem lízt a urážet jí.VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: PRINCEZNA
JÉ,TY TAKY? *15* . TAK JO. BRIT A JEJÍ FANOUŠCI JSOU SUPER. *3* *14* *3* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *4*
-
-
-
Je to prostá tlusťoška která neumí zpívat
-
-
joj tak pod zazpivat ty ne frajere !!! *2* *2* *2*
-