Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SUPER

SUPER HOLKA MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOC SE MI LÍBÍ A UMÍ SE DOBŘE VRTĚT
  • Prodám obrovskou sbírku Britney Spears!!!je to spousta článků,fotek a plakátů ze všech období její kariéry.sbírka je už minimálně od roku 2000 až po současnost.po dohodě bych mohla poskytnout i CD se všim možnym o ní.na ceně bysme se dohodli ale je toho opravdu hodně:)pokud máte zájem tak mi napište na mail SpyCiAgedGirl@seznam.cz nebo ještě lépe do vzkazů protože schránku mívám plnou nebo také někam na můj blog http://blog.lide.cz/spyciagedgirl/ popřípadě na ICQ: 292860560 (pokud bych se na některém z kontaktů neozvala tak to je tim že sem si to nepřečetla a proto to prosím zkuste znova)
  • SPEARSko,ty umíš docela dobře zpívat(jenom máš pěknou barvu hlasu),jenže ty poslední roky ses mi zhnusila,samj skandál a skandál jsi na stranách bulvárů a časopisů.celé se mi to zdá,jako by byla tvá kariéra teď momentálně tvá kariéra postavená na skandálech a drbech.Kdyby ses chovala normálně,tak jako,když si začínala stavět svou kariéru,myslím,že bys byla oblíbená,ale kdyby,chyby!!!!
  • Luky1987
    Z popu mám nejradši a rád posloucham ze zpevaček Ivetku Bartošovou nebo Katy Perry. PS Shitney Spears ani omylem !
  • Britney.... Je to Hvězda!!!!!! Nevím co víc k tomu říct.
  • FALEŠNÁ!!

Takže dřív než začnu bych chtěla říct že to co napíši je jenom můj názor a nemusíte mi za to hned nadávat.
    Díky

Britney....Není to moje oblíbená zpěvačka .víte proč ?! Její zpíváni je hrůza! Myslim když zpívá naživo!
    Ona pořád zpívá na playback !!
    Viděla sem její video když nahrávala jeden song..twl BYLO MI ŠPATNĚ! Zpívala falešně jak prase!!!!
    To víte když si poslechnete její video klip tak tam zpívá dobře. Ale to jen proto že to nahrávala ve studiu a tam se dá hlas o trochu zlepšit.
    Skuste si poslechnou Britney Live!
    A né ten playback!
    Uvidíte že když opravdu jednou zpívá LIVE tak je to hrůza!
    Neumí prostě zpívat naživo! Jen na playback..a to nesnášim !!!
    Ty její písničky se mi moc líbí...ale ona prostě neni velká zpěvačka! PlaBack,PlayBack..samej playback !!!
    Jednou jí vidět fakt live by byl zázrak!
    A jestli zpěvák používá playback tak to prozrazuje jejo schopnost v tomhle JOBU !!!

Díky
    Ahoj
    • Re: FALEŠNÁ!!

Já ti nechci nadávat ale kdyby zpívala falešně tak není zpěvačka ne??!! *9*
    • aadysek

Re: FALEŠNÁ!!

Di do prdele.....ona je super.....a kdo jako nespívá falešně co???Brit je suprová a její songy sou božský *14* *14* *14*
      • anka6959

Re: Re: FALEŠNÁ!!

jj souhlasim s aadysekem
        *14* *14* *3* *3*
    • Re: FALEŠNÁ!!

naivní ti, co si myslí, že jde o zpívání - kolik "zpěvaček" umí zpívat? (Madonna, Lady GaGa, BS...)
      • anka6959

Re: Re: FALEŠNÁ!!

přesně kolik zpěvaček umí zpívat??a v dnešní době se stejně používá AUTOTUNE ale stejnak má BRIT krásný songy *14* *14* *14* *14*
  • Nufík

No, radši neřikej nic. Někdy mlčeti zlato...
  • antidicaprio

kniha

hele mam knižku o britney,UPLNĚ NAHÁ BRITNEY SPEARS od Martina hanuska . Vyměním ji za knihu johnnyho deppa/jinou než je johnny depp od denise maikleho/ nebo 200 kč ,jestli chceš pošli mi zprávu a já se ozvu *15* *3* *1* v knize jsou i černobílé a barevné fotky *4*
    • Re: kniha

ahooooj. kšeftuješ jo *4* *4* *1* *1* *3*
      • antidicaprio

Re: Re: kniha

no jo mě kdyby někdo nabídl Deppa tak to taky beru ale tady o to nikdo něak nestojí *9* *1* *1*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: kniha

hele a nechceš se registrovat ???? mohli by sme si třeba psát *1* *1* *1*
  • Je to pohodova holka a svet ji lezi u nohou...pojdte se podivat na www.britneystar.wz.cz
  • Glorie

MILEY CIRUS JE KRÁVA .Myslí si ,že je nějaká suprová zpěvačka A přitom se NEDÁ POSLOUCHAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • aldineczka

Re: Glorie

tak proč jí posloucháš když je to kráva??seš normální??mno a nwm proč to sem cpeš tady se píše o britney a né o miley!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit