-
Je hrozná písničky má hrozný, klipy nechutný, a hlas je otřesný jediný co je na ni dobrý je že neni ošklivá :-) :-D.
-
-
Ale byla dříve ošklivá
-
-
Kdyz Shitney Spears zacala vyhravat kdejaky ty ceny, pochopil jsem, ze JE ZLE
-
For James
Hochu jen tak dál ! Jsem tvůj fanda... páč se do tý děvky asi brzo pustím taky =) !!! -
Moc hezká je Britney na té profilové fotce taky proti ní nic nemám,ale spívat neumí jediná písnička která se mi od ní líbí je Everytime ta je celkem dobrá i ten videoklip.
-
uuuuuh ta musi vonet v rozkroku ! ty bych vylizal i kadacek ! mnam mnam moc pekna ! ta by chtela myho zaluda az do krku
-
Britney
Ja mám velni rád jej pesničky. *4* *3* -
HRŮZA?
BRITNEY A JEJÍ ZPĚV NENÍ HRŮZA. POKUD SI TO NĚKDO MYSLÍ,TAK AT SEM NELEZE. *16* . JO JINAK VÁM BOHUŽEL TROCHU OPOŽDĚNĚ PŘEJI ŠTASTNÝ NOVÝ ROK. AT JE LEPŠÍ NEŽ TEN MINULÝ. AŽ TO PŮJDE,TAK NAPÍŠU. AT MÁ BRITNEY VÍC FANOUŠKŮ A MÉNĚ NEPŘÁTEL. *3* *1* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: HRŮZA?
JO KDYBY BRITNEY NEUMĚLA ZPÍVAT TAK BY NEBYLA TAK SLAVNÁ A NEMĚLA BY TOLIK FANOUŠKŮ.NE?? A BRIT JE SKVĚLÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
-
-
Pro Tarelis
Víš kam si ten svůj názor můžeš strčit????????? *13* -
Karel Gott,Cheryl Cole,Rihanna,Katy Perry a Lady Gaga radeji je si poslechnu,Britney Spears NIE
-
-
Bože co to je s tím životopisem
Co to j za životopis divný "MOC SE MI NELÍBÍ" A NAKY BŘEZINA