Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Takový odpad neposlouchám jakou je Shitney Spears jenom kvalitní lidi ako sú Ivetka Bartosová, Karel Gott nebo Katy Perry
  • I kdyz ses neptala primo me, odpovim ti ja. Miluju jazz /Louis Armstrong, Joe Zawinul, Ray Charles ...../blues : BB King, Chuck Berry, dale hard rocky/heavy metaly jako Alice Cooper, Motorhead, Iron Maiden, metallica. Z popu Lady Gaga, Rihanna, Kaja Gott .....
    PS Shitney Spears ani omylem. Nesnasim ji a jeji "hudbu" taky.
    • Pochopíte sakra, že Rihanna dělá RnB?
    • Já tě taky nesnáším *16*
  • Luky1987
    Z popu si nejradši poslechnu Ivetku Bartošovou. Shitney Spears ani omylem!
  • nechapu proc se hadate?! kazdy ma svuj nazor a nikdo mu to nemuze zmenit.nechapu proc s tim stracite cas a taky nechapu sebe proc si to ctu! at je Britney jaka chce to je jedno.
  • Rihanna,Lady Gaga nebo David Guetta,to je hudba která se dá poslouchat a ne Shitney Spears,ty její bláboly,hudba proste hnus
  • Pro Pavel Kučera

No teda takhle jsem ještě nikdy neviděla někoho odpálkovat *3* A dokonce slušně fakt dobrý *14*
  • Moje Britney

Čauky já Britney zbožnuju a vy? *14* *15* *4* *3* *14* *3*
  • trapka

Kdy se už konečně rozvede ten její manžílek ji pěkně ničí život.Ja vim už sem s tím pěkně trapnááá! *16*
  • kdo s koho

Britney Spears nebo Madonna??? *7*
    • dianna114

Re: kdo s koho

A proč to píšeš sem? To je jasný, že všichni řeknou Britney, když je to její diskuze. *9*
    • Re: kdo s koho

Jasný že Brit *14* *14* ...
      • zuzanka666

Re: Re: kdo s koho

Britney,Britney!!!!!!!!!!
    • anka6959

Re: kdo s koho

jednoznačně BRITNEY *14* *14* *14* ikdyž na Madonnu cose týče prodejností alb počtů cen grammy a já nevím co všechno tak na ní nemá.ale může jí porazit i v jiných věcech
  • Brit

Britney je moc super *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit