Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je super

je to super a nej zpevacka sveta. *4*
  • Britney

Britney je fakt super *14* *4* *4* *3* *15* *14* *1* *3* *5* *15*
  • shitny

Britney is shitnye..ne..je to v poho bba, ma super pisnicky..proset umi vynikat..Ale dela ze sebe to, co neni. na fotkach je pekna..ale rikam, na fotkach, jinak je o hnusna, blondyna... O jejim uspechu mluvim kladne, ale vzhled... *9* Jeji sestra je velmi pekna...jsem zvedava taky..jak dopadne:-) *5*
  • wow

Britney Nr. 1, škoda že nemá konkurenci, dalo by se toho poslouchat víc *3*
  • Spěváčka

Suprová spěvačka
  • *14* *14*
  • Z popu mám nejradsi Rihanna,Lady Gaga,Karel Gott.Britney Spears ani omylem,nesnásím její hudbu proste
    • No s Karlem Gottem nesouhlasím ale ostatní je pravda!
  • britney 4ever

hele a proc sem pisete ze britney je tlusta a takovy picoviny!dit zato nemuze byla dvakrat tehotna tak toje jasny ze trochu pribrala vy taky nebudete porad hubeny a kor kdyz budete mit deti!tak nerejpete ze je blazen a takovy nic o ni nevite!!britney je proste kralovna popu a to uz nidko nezmeni bezte si k ty vasi avrilce ktera zachvily skonci taky v blazinci!!a mozna jeste prespiva song barbie girl!tak zaleste!brit a madonna 4ever!vubec nevite co je to kvalitny muzika s ruznyma efektama v zanru pop!radsi se zamyslete co hraje ta vase avrilka a miley nebo jak se jmenuje *13* *16* *8* *10*
    • dianna114

Re: britney 4ever

Naprosto souhlasím s jajou,každý má sice jiný názor,ale Madonna a Brit Spears mají opravdu kvalitní muziku,Miley je taky celkem dobrá,ale Avril zpívá něco jako barbierock,punkrock nebo něco takovýho,žádný kvalitní pop. *1* *8* To Britney je super! *14* *14* *15*
      • dianna114

Re: Re: britney 4ever

Přesně! *8* To Paris Hilton je typická až přehnaně růžová barbie,i auto má růžový,oblíká se do růžový,jenže Paris ze sebe nikdy nedělala žádnou rockerku a vždycky zpívala jen pop! *4* Nikdy ze sebe nedělala nic,co není a navíc je podle mě daleko hezčí,než Avril.
        • Re: Re: Re: britney 4ever

jj toje hesci nez avril ale ma trosku divnej nos ale to nevadi!ano mas pravdu naprosto souhlasim!
      • Re: Re: britney 4ever

ja taky souhlasim!a mimochodem ja jsem dominika ale vis co mi vadi ze avril si mysli jak je velka rockerka s rockpunk hudbou a pritom se memi na ruzovou panenku to i ta paris je lepsi nez ona!
  • Prodám velkou sbírku Britney ... jestli má někdo zájem, napište mi na IvcaSammet@seznam.cz a domluvíme se ... Prodám levně ...
  • Luky1987
    Já Shitney Spears taky nesnáším

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit