-
Re: Vse o Britney
A jestli ji tak nesnášíš tak proš si v jejím fanklubu? -
Nejhorsí zpevacka kterou odjakziva znám je Shitney Spears,nenávidím její hudbu a písnicky!!!!
-
-
Britney nemám ráda, není na ní nic zajímavího, prostě další blondýna...
Nechápu, jak ji může mít Gaga ráda...
Lady Gaga, Katy Perry nebo Riri - to jsou zpěvačky a ne Brit, ta na ně nemá
*12* *12* -
-
Náhodou je Britney spars lepší než lady gaga!!!! miluju BRITNEY SPEARS I LOVE BRITNEY SPEARS!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
-
A líbí se ti Nicki Minaj?? *4*
-
-
Líbí se mi a rád si poslechnu : Katy Perry, JLo, Rihanna,Shakira, Alicia Keys nebo Kate Ryan. PS Shitney Spears ani omylem, nesnásím jí a její hudbu taky
-
-
-
Brit
Držte huby!!!!Britney je dobrá zpěvačka.Chápu že někomu třeba nesedla ale nemusíte ji krytizovat!!!!!! *8* *13* *1* -
Co furt všichni máte?
Nikdo neni dokonalej a vy všichni ste poslední, co by měli kritizovat. Britney je nadaná a už se vyhrabala z kdejakých průšvihů. měli by ste bejt rádi, že někdo takovej ještě je. -
-
Re: Co furt všichni máte?
Naprosto souhlasím!!!!!!!!! Britney je velmi nadaná a kritizovat ji sice můžete,protože všem se třeba nemusí líbit,ale ti,co tu píšou ty nesmysly,že je tlustá fet'ačka apod.,tak asi stále žijou v roce 2007,kdy si Britney oholila hlavu,fetovala,přeháněla to s pitím,skončila v léčebně a pak se marně pokoušela o comeback,ale klip k písni Gimme More,který tehdy natočila,je nejhorší,co kdy natočila! Aby toho nebylo málo,předvedla tragické vystoupení na VM Awards 2007 a v lednu 2008 se pokusila o sebevraždu.
Byla na dně,ale dokázala se dostat zpět na vrchol. A za to by jste i měli obdivovat! -
-
Re: Re: Co furt všichni máte?
Přesně tak! Málokdo dokáže to co Britney!
-
-
-
Britney není špatná!
No Britney má všechny cédéčka skvělý až na IN THE ZONE, ta písnička možná tak trochu falešně zpívanej TOXIC, se mi zase až tak nelíbila, ale ta nová písnička Do Somethin už je zase v pořádku! -
Něco k Britney
Nechápu lidi, kteří Britney odsuzují kvůli tomu, jak teď momentálně vypadá, nebo kvůli tomu co si přečtou v blbém bulváru. Někdo si přečte na super.cz nebo v trapném blesku atd. zprávu, že Britney ohrožuje své dítě a hned tomu věří a myslí si, že je to nejhorší matka na světě. Panebože vždyť je to bulvár, tam není skoro nic pravdy. Britney je pro mě velká osobnost, protože umí zpívat, je krásná a rozhodně není jako Avril nebo jiné kolegině v showbusinnesu, které umí jen pomlouvat a dělat si prdel z ostatních. Tohle Britney nedělá a cením si toho moc moc. PS: Britney není tlustá, jen je znovu(po 2.) těhotná a za to ji nemůžete nenávidět, protože chce mít dětia je to její věc. Jinak vůbec není pravda, že se s Kevinem hádají atd. je to zase jen trapnýýý bulvár, kterému bohužel slepě věří tolik lidi. Ach jo.. -
Brit je proste nejhorsi...:D:D:D
Tywe se vsichni z ty Britney treba poserte,kdyz si myslite , ze je tak dokonala...musim se jen smat....a proc jsem tohle zalozila?...:-D...abych se mohla kazdej den necemu zasmat a abych tady mohla par dotycnejch lid stvat..:-D...papa deticky...!!!! -
-
Brit je prostě nejlepší.Smiř se stím.
Tak proč jsi sakra v jejím fanklubu?! Nebo to snad není tvůj profil? A něco ti řeknu:Klidně sem dál chod' a piš sem ty nesmyslný příspěvky,aspon se máme čemu smát! *15**15* -
-
Re: Brit je prostě nejlepší.Smiř se stím.
tak asi má rád její písničky,ale nefandí jejímu životnímu stylu,což je pochopitelné -
-
Re: Re: Brit je prostě nejlepší.Smiř se stím.
tak ani její hudbu rád nemá,tak to tedy nechápu,proč ji má uvedenou jako svou jedinou oblíbenou osobnost.Záhada veliká
-
-
-
-
KUK
AHOJKY. PO DLOUHÉ DOBĚ ZDRAVÍM VŠECHNY FANOUŠKY BRITNEY. VIDÍM,ŽE JE TU HROMADA NOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ OD NOVÝCH LIDÍ. *3* *14* *3* *4* . JEN TAK DÁL. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: KUK
NO ČAU TO JE DOST ŽE SES OZVAL VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: KUK
SORRY. DŘÍV TO FAKT NEŠLO. *9* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
-
-
-
pro super hvězdu
Britni jsi pro mě největší faninka *14* *14* a mám tě strašně ráda a držím ti palce *15* *1* *1* *3* *5* *3* a bud vždy v pohodě *3* -
Britney určitě dobrá zpěvačka,i když se povídá že společně se svým někdejším přítelem moc rozumu "nepobrali" myslím,že talent se ji upřít nemuže,i když hvězdné manýry typu líbačka s Madonnou opravdu nejsou to pravé ořechové *7*