Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dgb

Britnei je dost dobrá a obnivuju ji protože i po děcku je sexy *4* *4* *4* *4* *4*
  • Všechno nejlepší k narozeninám a mnoho úspěchů v dalších letech *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nejlepsi zpevacka na svete:))))))) *14*
  • Já jenom nechápu za co vyhrála Shitney Spears ceny,vždyt ty její bláboly se nedají poslouchat.I já jsem pochopil,že je zle.
  • zpráva

Ahoj Lidičky! Britney je fakt dost dobrá a jestli semnou souhlasíte tak mi napište!!!!!! *3* papapa a napište!!!!!!!!!
  • britney

britney je nejjjjjjjj zpevacka uplne bozi *4* *4* *4* *4* *4*
  • Britney je nejlepší!

*14* Britnewy je nejlepší zpěvačka pod sluncem ... je prostě skvělá !MILUJU JEJÍ PÍSNIČKY *14*
  • Podpořte Britney

Podpořte Britney Spears v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • nikk

už mi to štve

už sem se tu pokoušel po druhý založit dokument Britney.For Record a oni to nechtěj a nechtěj zvěřejnit to mě štve *10*
  • Britney Spears je děsná. Proč se jí říká tím kouzelným názvem "queen of pop"? Protože je to královna veškeré nudné hudby, která se shromažďuje pod názvem pop a prodává se za těžký prachy. Písničky i hudba jsou bez nápadu - jsou úplně stejné jako od Lady GaGy nebo Justina Biebera - jenom s nimi přišla o něco dřív, než tyhle dva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit