Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brat neni svatoušek brit si akorat hodně věci vyzkoušela..

ja nevim proč některi lidi berou bryt jako děvku a a ře jsme z ni posrani ne mi nejsme z ni posrany akorat mořna někteři lide ji obdivuji za to co všechno prořila a dokazala se po tom všem se znovu postavit na nohy a snaři se vratit. Za to ja ji obdivuji a ty micemouse pokud ji nemusiš tak sem nelez a nekař nam ovzduši *15* *1* *8*
  • afis

Britney není žádná debilní popová manýra!!

Britney možná fetovala, možná se opíjela, ale to má už za sebou. Ted je pevně nohama na zemi. To, co by ji mohlo skolit zpátky do bahna, to si ona už prožila. Ted už nemá čeho se bát. Prostě někdo poslouchá Avril, někdo Miley, někdo Christinu a někdo Britney. Nemůžeme být každej stejnej, ale když se vám nelíbí pop a máte radši rock, tak ho poslouchejte dál a nepište sem, že je to debilní popová manýra. Tou ona není!! *16*
  • janikoz

Písnička

Ahoj lidi, nevíte náhodou, jak se jmenuje ta písnička jak Britney utíká před paparazzi a potom jak se chce utopit v té vaně? Je to starší song *4* Díky za odpověď *3*
    • Re: Písnička

everytime *4*
  • britney spears

jsi moje nejoblíbenější zpěvačka škoda že nikdy nepřijedeš do Prahy
  • Brit je pro nas nej!!!

ste blby dit Brit je na vrcholu a noaco ze je devka nebo ze fetovala ze neni na vrcholu toje nase vec my ji mame radi!!milujem ji je pro nas nej tak laskave prestante nadavat takovy blbosti kazdy ma rad to co se mu libi nam se libi Brit vam zase neco jineho a taky nechodime nadavat *13* *5* *16* *5* *14* *3*
  • stejnak ji vomrdam *3*
  • Nenávidím její písnicky,nenávidím její hudbu a chci aby to vsichni vedeli
  • us mi dala cislo zitra k ni jedu si to s ni rozdat¨ *14*
  • DOPÍSEK

Britney je užasná zpěvačka a její texty už znám nazpamět....BRITNEY JE BOMBA SVĚTA........ *4* *14*
  • Luky1987
    Tuhle kr*vu zubatou Shitney Spears nesnasim a jeji hudbu taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit