Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Britney

jeji songi jsou dobry nejvice se mi libi jsk spiva s madonou a nebo cirkus
  • Kdyžtak čtu ty vaše diskuze je mi na zvracení třeba za to že má zhroucený manželství nemůže ona ale ten její Kevin tak si to laskavě uvědomte *13* jinak fajn *1*
  • Britney je pekna,ma to v sobe... *3* *3*
  • simpsons-rijad

Britney

Je dobtá a nejhezčí kterou znám)
    hned po Avril Lavigne a chtěl bych britney v praze
  • http://starstyle-love.blog.cz/ *14*
  • wendy92

bože!

ta poslední novinka - co je to za blbost??? nemohli byste sem psát něco inteligntního?? toto snad není bulvár!! *8*
  • anka6959

??

JAK BYLI TY GRAMMY NEVÍTE JESTLI JI BRITNEY DOSTALA??
    • anka6959

Re: ??

JE TO ŠKODA BYLA BY TO JEJÍ 2 GRAMMY BY SI TO ZASLOUŽILA VÍC NEŽ BEYONCE VŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • Re: ??

JO A TED NEKDY BYLO BRIT AWARDS A TAM MYSLÍM NEBYLA ANI NOMINOVANÁ. *9* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • Re: ??

NO BOHUŽEL NEDOSTALA.JE O TOM PSANÝ MYSLÍM I V BRAVU. HODNĚ TOHO NASBÍRALA TA BEYONCE. *8* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • afis

Re: ??

Ne, Britney Grammy nedostala *9*
  • je super!!!

neodsuzujte ji když ji neznáte osobně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *7*
  • Mám sbírku

Ahoj,fanoušci(a nelezte sem anti a neodepisujte mě!)Mám sbírku Britney je tám pár časáků,hodně článků a nějaký plakáty kdo má zájem tak mi prosím napište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz

tak čauky *14* *1* *1*
  • Britney to stim jejim teda vyhrála *9* Kevin se chová jak něakej pubertální fracek, kterej si myslí že život je jen zábava či co. *9* Asi mu nikdo neřekl že když už si chlap založí rodinu tak se od něj čeká že se o ní bude taky starat!!! Hmm... Ale pán je mladej a se chce přeci bavit, a manželka to zvládá sama né, tak co by se on staral že? HOVNO!! Měl sis pořídit dítě v pedesáti trotle (nebo v kolika ten hovad dostane rozum - tedy pokud ho vůbec někdy dostane) Jestli si Brit takhle nechá klidně dál srát na hlavu tak je to u mně totální kráva. *10* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit