-
Britney Spears je zpěvačka která stojí za houby a ješte jednou opakuju zpívat neumí.Kde se hrabe na Rihannu na tu nikdy mít nebude.
-
Britney je nej!
Britnej je ten nejúžasnější člověk na týhle planetě!Ke všemu ještě úžasbě zpívá!Je strašně milá a přátelská.A kdo ji nemá rád je asi hluchej i slepej.Antifandové STYDTE SE! *3* *14* *10* *4* -
Brit je nej
Britney je ta nej nej zpěvačka na zemi tak si toho važte!!!Jukněte na můj blog www.mtvstar.blog.cz pls tak papa *14* *4* *14* *15* *3* -
-
Re: Brit je nej
Souhlasim s tebou! *4* *14* *14* *3*
-
-
Britney Spears patrí mezi nejlepsí zpěvacky, její písnicky jsou fakt super a co se tyce tech skandalů polovinu toho si stejně vymyslí noviny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
je božská a souhlasím
hej já souhlasím se vším novináři a bulvár udělají všechno proto aby si nějak získali pozornost lidí a aby strapnili hvězdy jako je např.. Britney Spears... *14* *13* *9*
-
-
.....
Veronica má pravdu *3* -
Je prostě suprová!!!!!!!!!!Zbožňuju jí!!!!!!
-
mimco
Ahojda nevite neco o tom ze by mela byt Brit znovu tehotna? -
-
Re: mimco
jo někde už sem to četla.ale nemůžeme všemu věřit co nápíšou!!!ale kdyby to byla pravda tak bych jí přála holčičku *4* *4*
-
-
Ahojky!
Čau všichni *3* !
Podle mě je Britney úžasná *5* ! Není tak ošklivá jako třeba Paris *9* . Zpívá hezky a má nádherný písničky *4* . Ty co si myslí, že je pitomá, ať jdou do pr... *5* ! Takže tím končí můj první vzkaz! *1*
Čau! Vaše Sandy! *3* -
má hezký hadry
je docela hezká a umí se dobře oblíkat. -
je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak jakej kreten pise je je pica