Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Britney Spears je zpěvačka která stojí za houby a ješte jednou opakuju zpívat neumí.Kde se hrabe na Rihannu na tu nikdy mít nebude.
  • Britney je nej!

Britnej je ten nejúžasnější člověk na týhle planetě!Ke všemu ještě úžasbě zpívá!Je strašně milá a přátelská.A kdo ji nemá rád je asi hluchej i slepej.Antifandové STYDTE SE! *3* *14* *10* *4*
  • Brit je nej

Britney je ta nej nej zpěvačka na zemi tak si toho važte!!!Jukněte na můj blog www.mtvstar.blog.cz pls tak papa *14* *4* *14* *15* *3*
    • Re: Brit je nej

Souhlasim s tebou! *4* *14* *14* *3*
  • Britney Spears patrí mezi nejlepsí zpěvacky, její písnicky jsou fakt super a co se tyce tech skandalů polovinu toho si stejně vymyslí noviny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • manument

je božská a souhlasím

hej já souhlasím se vším novináři a bulvár udělají všechno proto aby si nějak získali pozornost lidí a aby strapnili hvězdy jako je např.. Britney Spears... *14* *13* *9*
  • nati102

.....

Veronica má pravdu *3*
  • Je prostě suprová!!!!!!!!!!Zbožňuju jí!!!!!!
  • mimco

Ahojda nevite neco o tom ze by mela byt Brit znovu tehotna?
    • ilbritney96spears

Re: mimco

jo někde už sem to četla.ale nemůžeme všemu věřit co nápíšou!!!ale kdyby to byla pravda tak bych jí přála holčičku *4* *4*
  • Ahojky!

Čau všichni *3* !
    Podle mě je Britney úžasná *5* ! Není tak ošklivá jako třeba Paris *9* . Zpívá hezky a má nádherný písničky *4* . Ty co si myslí, že je pitomá, ať jdou do pr... *5* ! Takže tím končí můj první vzkaz! *1*
    Čau! Vaše Sandy! *3*
  • má hezký hadry

je docela hezká a umí se dobře oblíkat.
  • je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak jakej kreten pise je je pica

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit