Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Britney Spearas??????Nejmenuje se náhodou Britney Federline??????
  • Vtip

Je módní přehlídka. Jdou tam Britney, Paris, Kelly a Viktorie (To je ta kráva co říkala, že moje vtipy jsou trapný!). Britney v tangách a pevném topu se všem líbí. Kellinka se také všem líbí. Pak přichází nahá Viktorie a zrcadla se rozbijou. Moc hezká zrovna není! *1*
    • Re: Vtip

Můj vtip:Vsadila se Avril,Britney,Viktorie a Sandy,kdo nejdéle vydrží ve velkém mrazáku.Jde tam Avril,vydrží tam 5 minut a myslí si,že už jí nikdo nepřekoná.Jde tam Britney a vydrží to 3 hodiny. Jde tam Viktorie a vydrží to 5 hodin,dalších 5 hodin...pak jí to přestane bavit a vyleze.Vypla si totiž mrazení,ale aby to ostatní nepoznaly,ta ho nakonec zase zapla. Nakonec tam jde Sandy a je tam 5 hodin,dalších 5 hodin,jeden den,dva dny...po týdnu se tam Avril,Britney a Viktorie jdou podívat a tam leží na zemi zmrzlá mrtvá Sandy. Nevěděla totiž,jak se vypíná mrazení! *15**15**15**15**15*
  • nati102

Tak tohle ne

Uplně s tebou souhlasim *4*
  • KUK

JO JE FAKT SUPER. BRITNEY MÁ JEN SUPER PÍSNIČKY. *14* *14* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • ehmmm

Britney je úžasná, skvělá, krásná a móc jí obdivuji........ Jste blbý, ne?!Britney je kráva!!!!Asi si peroxidem vypálila všechny mozkový buňky!!!!!
  • bellunqa

Brit

Lidi, tak co já si o Britney myslim ... mno je toho dost. Ta holka mi NIKDY v životě nevadila .. když byla mladší, byla prostě populární, stále je ale tak jako ... asi mě chápete. Jak se ty léta liší .. jaká byla předtím a jaká je ted. Myslim, že to byla holka celkem v poho a stále je, ale všechno má své pro a proti že? Pár věcí bych na ní každopádně změnila, ae tak ... jednou je taková jaká je a stim nikdo nic nezmůže ..ani ty věčný pomluvy, který kolujou ... prostě nic, at si dělá co chce a at si žije jak chce ... je to prostě Brit ...
  • DOPIS

Britney je .........................
  • .....

BEST JO?!!!...DELAS SI PRDEL?!!..XDD..No comment..fakt nula talent..
    • anka6959

Re: .....

co?? *9*
  • Britney

... patri mezi ty nejlepsi zpevacky co znam. Doufam ze se ji povede i nadale tak dobre jak nyni.
  • Nové album

Už jste viděli to nové album s britnei co se menuje newer love tady je na něj link http://s5.bitefight.org/c.php?uid=29318 *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit