-
britney je fakt super ale někdy ji taky nějak nemusim... ale teď je rozhodně lepší než když byla takowá "leklá ryba" :o)))
-
britney
britney je divný že je američanka a ne britka *5* -
fanynka britney
pry ma novy klip.nevite o tom neco. -
-
Re: fanynka britney
Jo,je k písničce Radar. Už je i na YouTube. Ale mně se teda moc nelíbí,sice to tam Britney sluší,ale je moc pomalej na takovou písničku. *5* -
-
Re: Re: fanynka britney
to neva hlavne ze ji slusi ne *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
-
-
-
BRITNEY JE DOBRÁ A SYMPATICKÁ,I KDYŽ NĚKDY TO PŘEHÁNÍ S TÍM PRÁDLEM.
-
její písničky se mi líbí ale když sem byla na jejím živym vystoupení tak se to fakt poslouchat nedalo..
-
BRITNEY JE SUPER!!!!!!!!!
-
Britney je sexy to beru a nic proti ní nemám,ale její hudba se mi nelíbí.David Guetta,Rihanna nebo Lady Gaga je si rád poslechnu
-
Tak tohle bych opravila protože Briney napsala Christině!A né Christina Britney! A řekla bych že ani nikdy nebyli nepřátelé a jen si na to hráli a teď si hrajou na usmiřování!
-
Brit
Britney je skvělá zpěvačka a to, že poslední dobou dělala volovinu za volovinou ještě neznamená, že je NIC ..Probrala se, jde dál a za chvilku vás překvapí svým COMEBACKEM...to budete teprve překvapení a pak už vám nezbydou slova na pomluvy ... *16* -
-
Re: Brit
NO jestli je zase zbouchnutá tak ten comeback můžem čekat, až tak po šesti dětech. Ale ruku na srdce - ta spíš než na comeback vypadá tak na blázinec.
-
-
Tak to se mylis!!!Ja jsi taky myslela ze Britney Christine poslala dopis!!Ale minule jsem se koukala na stranky Christiny a ona sama to rikala na mtv!!!