Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • britney je fakt super ale někdy ji taky nějak nemusim... ale teď je rozhodně lepší než když byla takowá "leklá ryba" :o)))
  • britney

britney je divný že je američanka a ne britka *5*
  • fanynka britney

pry ma novy klip.nevite o tom neco.
    • dianna114

Re: fanynka britney

Jo,je k písničce Radar. Už je i na YouTube. Ale mně se teda moc nelíbí,sice to tam Britney sluší,ale je moc pomalej na takovou písničku. *5*
      • Re: Re: fanynka britney

to neva hlavne ze ji slusi ne *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
  • BRITNEY JE DOBRÁ A SYMPATICKÁ,I KDYŽ NĚKDY TO PŘEHÁNÍ S TÍM PRÁDLEM.
  • kiss.miss
    její písničky se mi líbí ale když sem byla na jejím živym vystoupení tak se to fakt poslouchat nedalo..
  • BRITNEY JE SUPER!!!!!!!!!
  • Britney je sexy to beru a nic proti ní nemám,ale její hudba se mi nelíbí.David Guetta,Rihanna nebo Lady Gaga je si rád poslechnu
  • Tak tohle bych opravila protože Briney napsala Christině!A né Christina Britney! A řekla bych že ani nikdy nebyli nepřátelé a jen si na to hráli a teď si hrajou na usmiřování!
  • Brit

Britney je skvělá zpěvačka a to, že poslední dobou dělala volovinu za volovinou ještě neznamená, že je NIC ..Probrala se, jde dál a za chvilku vás překvapí svým COMEBACKEM...to budete teprve překvapení a pak už vám nezbydou slova na pomluvy ... *16*
    • Re: Brit

NO jestli je zase zbouchnutá tak ten comeback můžem čekat, až tak po šesti dětech. Ale ruku na srdce - ta spíš než na comeback vypadá tak na blázinec.
  • Tak to se mylis!!!Ja jsi taky myslela ze Britney Christine poslala dopis!!Ale minule jsem se koukala na stranky Christiny a ona sama to rikala na mtv!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit