-
Dobrý hlas?Britney Spears je o ničem spěvačka ta její hudba se nedá poslouchat, zpívat neumí a na Rihannu nikdy v živote mít nebude tečka.
-
Každej má, ale jinej názor! Třeba podle mě je děsná!
-
Britney
Je super Britney s tou bych si užil. -
-
Re: Britney
nezoberieš ma do trojky??? *5*
-
-
Hlasovani
TAk co uz jste hlasovali na www.t-music pro britney???ted tam ma dost dobrou novinku tak ji dejte hlas!!nejdrive se ale musite zaregistrovat ale to neni nic tezkyho!!!odepiste!!dik -
Achjo...Ze je Shitney super muzou rict naprsoto nenormalni lidi, mozna bych este brala, kdybyste rekli, ze ma hezky pisnicky...Potoze jaka doopravdy je nevite...Jenom ji muzu posoudit podle tech vsech skandalu a trapasu...A to semi zrovna moc normalni nezda, takze k ni muzu rict ze se mi nelibi jeji pisnicky a ze neni normalni...A proc bysme meli nekde hlasovat nechapu, proc zrovna pro ni, sou tam lepsi veci...Taky nevim proc pisete treba "Ahoj Britney"...Ona si to necte!
-
Britney Spears
Britney je moc sexi spevacka jedna z najkrajsich podla mna.Madonna sa moze schovat. *14* *14* *14* -
-
Re: Britney Spears
britney je tuctovka.. zato Madonna *14* *14* *14* *14*
-
-
Britney je dobrá,super cool.
-
:-)
nj..Britney to bylamoe nej zpevacka ale jak se dala do kupy s tym kevinem tak o s ni jde z kompe..tetka pry zdrhla a je nekde v evrope..taka kocka a upe ze zhyzdila... fakt to nechapu..pry natocila nejaky videoklip a rikala jestli se to neusadi ze pujde delat servirku..a jeste ty problemy s alkohol..hlavu dohola..blaaazen.. *5* -
-
Re: :-)
*4* Brit je anděl ale Kevin ji zkazil já ho nenávidím -
-
Re: Re: :-)
super si cool... *3*
-
-
-
fujmíček
Seš dobrá Britney.Měj další klipy. -
Britney Spears je *12*