- 

BritBritney je skvělá zpěvačka a to, že poslední dobou dělala volovinu za volovinou ještě neznamená, že je NIC ..Probrala se, jde dál a za chvilku vás překvapí svým COMEBACKEM...to budete teprve překvapení a pak už vám nezbydou slova na pomluvy ... *16*
- 
                - 

Re: BritNO jestli je zase zbouchnutá tak ten comeback můžem čekat, až tak po šesti dětech. Ale ruku na srdce - ta spíš než na comeback vypadá tak na blázinec.

- 

- 

Tak to se mylis!!!Ja jsi taky myslela ze Britney Christine poslala dopis!!Ale minule jsem se koukala na stranky Christiny a ona sama to rikala na mtv!!!
- 

je supeer!!!:-*Britney je nejvic super zpěvačka a mam ji strašně moc rada a možna ted dělala blbosti ale věřim ji a těšim seč na jeji nove album!! *3* *14* *14* *5* *3*
- 

Britney je v pohoBritney je upe good....hlavně se mi líbí film crossroads.....ale zase britney byla dřív lepší, když nefetovala *5*
- 
                - 

Re: Britney je v pohoahojki já má taky brit rááda mohly bysme být kamarádky. *1*
- 

Re: Britney je v pohono jo mně se taky ten film libil ale diviš se ji. Ten jeji manžel ju podvaděl vižiral jej prachy a pod.Kdyby ji to nedělal tak by nemuselo dojit až tak daleko. A každy děla chyby nebo ne.Hlavne že je stoho venku tak jej přejme hodně štestíííííííííííííí

- 

- 

Moc dobře zpívá
- 

Nové albumBritney vydala nové album dá se stáhnout scela zdarma tady http://s2.gladiatus.cz/game/c.php?u id=46802
- 
                - 

Re: Nové albumDíky za to album je super

- 

- 

Brit je nej.Britney jsi super!!!Kašli na všechny magory co tady píšou!!Je uplně nej. a ti co píšou ty vulgární věci ti asi mooooc závidí!!!!!!!!Jsi nej....!!!!
- 

zkolabovánívšude sem četla a slyšela že brit při zkoušce omdlela.někdo řiká že to je pravda někdo zase že to neni pravda.tak co je vlastně pravda?!!!! *9* Mám o ní fakt strach *9*
- 
                - 

Re: zkolabovánítaky jsem to četla a prej do ní tanečník omylem kopl *9* *9*

- 

- 

HlasovaniHlasujte na starnkach www.t-music.cz pro Britney at ma vice hlasu a pomozte ji udrzet se v hitparadě!!
- 

počítačová hraPočítačová hra Britney Dance Beat http://www.aukro.cz/item689876145_b ritney_spears_dance_beat_plakat_she ep_film.html