-
CHCI ŤE BRITNEY
Miluji tě!si fakt k sežrání -
Božská nej nej nej!!!
Ten klip My prerogativ je fakt COOL,taky Everytime a Toxic-s takovou letuškou bych si to hned ROZDAL!!!Jen tak dál!a ty krávy co ti závidí prostě nemužou snést,že jsi lepšííí!!! -
se zní neposerte smažky je to ku*va jako každá jiná!!!jediný co jí de dobře je kouřit péra..peace *5*
-
Brit
Britney je super!!! -
Sbírka
nabízím 2 stranky a 1 článek a 7 plakátů
za 40kč s pošotvným jestli byste měli zájem pište na lucibus-buffy@seznam.cz prodám jen v celku -
Britney
Čau Britney jak je???zavolej!!!!+420775159732 -
Já Vás nechápu. Vy ji tak kritizujete, ale ona narozdíl od Vás něco dokázala. Vy jí akorát závidíte tu slávu a prachy, ale to, že dře jak mezek Vás nezajímá. Její hudba je svižná, rytmická a moderní. A když je teda tak hrozná, tak proč je v tabulce TOP 100 osobností na 3.místě?!? Že jí nějakejch pár individuí nemá rádo, je to jejich věc, ale proč jí dáváte takovej kopr?!? Nic vám neudělala a představte si, že by někdo takhle psal o Vás. Díky
-
Jsi úžasná
Britney jsi úplně úžasná :) -
BritničkA
Je jí 25 let,je nádherná vždycky když jí vidim tak se mi normálně o ní i zdá,akorát škoda že se nechala ostříhat dohola,ale určitě k tomu měla ten důvod že hodně pila.Doufejme že se zase postaví na nohy a ješětě nám ukáže jakto že je krásná tak i to že umí zpívat. *4* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *9* -
tak co je pravda???
newím newím je to divný...tady píšou,že Brit váží 48 kg a měří 165 cm,a já v jejím životopise mám že měří 168 cm a váží 63 kg....to je dost divný...nejde o fakt,ale o to,že jsou to tu pěkný kecy... *7*