-
Radar
Běžte všichni na www.britney.com je tam nový videoklip na "Radar" -
Byla to zpěvačka...
...která zpívala s králem popu! -
Britney Spears je...
Ahojki můžeš mi odepsat co si mylsíš o BRITNEY SPEARS a já ti odpovím... *9* ale nechci žádné sprosťárny...! *10* -
počítačová hra
Počítačová hra Britney Dance Beat http://www.aukro.cz/item689876145_b ritney_spears_dance_beat_plakat_she ep_film.html -
zkolabování
všude sem četla a slyšela že brit při zkoušce omdlela.někdo řiká že to je pravda někdo zase že to neni pravda.tak co je vlastně pravda?!!!! *9* Mám o ní fakt strach *9* -
-
Re: zkolabování
taky jsem to četla a prej do ní tanečník omylem kopl *9* *9*
-
-
Britney je v poho
Britney je upe good....hlavně se mi líbí film crossroads.....ale zase britney byla dřív lepší, když nefetovala *5* -
-
Re: Britney je v poho
ahojki já má taky brit rááda mohly bysme být kamarádky. *1* -
Re: Britney je v poho
no jo mně se taky ten film libil ale diviš se ji. Ten jeji manžel ju podvaděl vižiral jej prachy a pod.Kdyby ji to nedělal tak by nemuselo dojit až tak daleko. A každy děla chyby nebo ne.Hlavne že je stoho venku tak jej přejme hodně štestíííííííííííííí
-
-
britney
jj Britney je skvělá! -
fanynka britney
pry ma novy klip.nevite o tom neco. -
-
Re: fanynka britney
Jo,je k písničce Radar. Už je i na YouTube. Ale mně se teda moc nelíbí,sice to tam Britney sluší,ale je moc pomalej na takovou písničku. *5* -
-
Re: Re: fanynka britney
to neva hlavne ze ji slusi ne *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
-
-
-
BRIT
♥*14*♥*14*♥BRITNEY♥*14*♥*14*♥ -
FANYNKA BRITNEY
AHOJTE LIDICKY JSEM TADY NOVA .JA MAM TAKY RADA BRITNEY *3* .A JEJ VIDEOKLIPY SU VSECKE NUMBER ONE,ONA JE NESKUTECNE UZASNA.DRZIM JEJ PALCE AT JI VSECKO VYJDE.PAPA. *3* *14* *4* -
-
Re: FANYNKA BRITNEY
jj je skvělá *3*
-