Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radar

Běžte všichni na www.britney.com je tam nový videoklip na "Radar"
  • kiris

Byla to zpěvačka...

...která zpívala s králem popu!
  • manument

Britney Spears je...

Ahojki můžeš mi odepsat co si mylsíš o BRITNEY SPEARS a já ti odpovím... *9* ale nechci žádné sprosťárny...! *10*
  • počítačová hra

Počítačová hra Britney Dance Beat http://www.aukro.cz/item689876145_b ritney_spears_dance_beat_plakat_she ep_film.html
  • ilbritney96spears

zkolabování

všude sem četla a slyšela že brit při zkoušce omdlela.někdo řiká že to je pravda někdo zase že to neni pravda.tak co je vlastně pravda?!!!! *9* Mám o ní fakt strach *9*
    • nati102

Re: zkolabování

taky jsem to četla a prej do ní tanečník omylem kopl *9* *9*
  • miss.pajinqa

Britney je v poho

Britney je upe good....hlavně se mi líbí film crossroads.....ale zase britney byla dřív lepší, když nefetovala *5*
    • manument

Re: Britney je v poho

ahojki já má taky brit rááda mohly bysme být kamarádky. *1*
    • Re: Britney je v poho

no jo mně se taky ten film libil ale diviš se ji. Ten jeji manžel ju podvaděl vižiral jej prachy a pod.Kdyby ji to nedělal tak by nemuselo dojit až tak daleko. A každy děla chyby nebo ne.Hlavne že je stoho venku tak jej přejme hodně štestíííííííííííííí
  • britney

jj Britney je skvělá!
  • fanynka britney

pry ma novy klip.nevite o tom neco.
    • dianna114

Re: fanynka britney

Jo,je k písničce Radar. Už je i na YouTube. Ale mně se teda moc nelíbí,sice to tam Britney sluší,ale je moc pomalej na takovou písničku. *5*
      • Re: Re: fanynka britney

to neva hlavne ze ji slusi ne *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
  • madge.c

BRIT

♥*14*♥*14*♥BRITNEY♥*14*♥*14*♥
  • FANYNKA BRITNEY

AHOJTE LIDICKY JSEM TADY NOVA .JA MAM TAKY RADA BRITNEY *3* .A JEJ VIDEOKLIPY SU VSECKE NUMBER ONE,ONA JE NESKUTECNE UZASNA.DRZIM JEJ PALCE AT JI VSECKO VYJDE.PAPA. *3* *14* *4*
    • madge.c

Re: FANYNKA BRITNEY

jj je skvělá *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit