-
T-music
If U Seek Amy v t-music! Hlasujte pro sing IF U SEEK AMY na www.t-music.cz -
Britney Spears
Britney nieje žiadna krava takisto nechápem ako to môže niekto toto o nej povedať je to najlepšia speváčka na svete ked ju nemá niekto rád nech sem neleze ja jej pesničky milujem všetky. *4* *3* *3* -
-
Re: Britney Spears
britny je nej lepsi *14* *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14* *14* -
Máš pravdu. Britney je nejlepší zpěvačka na světě! Alespon pro její fanoušky. Je tady čím dál tim víc lidí, co nesnáší Britney a lezou sem a nadávaj ji! Fajn. někdo nemusí brit mít rád. Může ji nenávidět, ale ne psát tady o ní nějaký kraviny. *13* -
hele máš pravdu *3* *3* *3* -
-
Britney
Jessi dakujem. *4* *3*
-
-
-
jessi
jak někdo může oní říct že je to kráva *13* *13*
to se teda mýlíte moc, -
jessi
ahoj já mám moc ráda britny mám i její triko je to moje nej zpěváčka. mtr *4* *4* *4* *4* -
no a tak
Ty jo všíchni tady mluvíte o těch skandalech,ale polovinu s toho si stejně vymyslel bulvár,něco je možna pravda...Ale však je taky jenom člověk a chtěla si taky užít žívota co by mněla s toho kdyby jen zpívala a byla do smrti pana?nic.... *1* at si užíva myslim že kdyby byla takova fetačka tak se s toho jen tak nevykope a dopadne jak Whitney Houston,a navíc by ted už nenahrala takove dobre klipy... Brit je dobra........Tak tod vše *15* -
-
Re: no a tak
Stopro souhlasim.konečně někdo kdo to chápe a kdo nedá na blbý bulváry atd.. *1*
-
-
Britney Spears
Britney je fakt úúúžžasnáá.Já ji moc obdivuju.Dostala se z takovejch hroznejch věcí jako nikdo jinej.Já vim,brala prášky pila atd...Pak z toho nemohla,páč jí vzali děti a její manžel,kterýho milovala jí věčně podváděl a chlastal.No hrůza,a pak se nedivte že z toho byla na nervy a zhroutila se z toho.Z toho by asi nebyl nikdo nadšenej.A pak se Britney vschopila a začala všechno dávat do pořádku a začala dost na sobě makat.Stará se o děti,je věčně s nima a má je moc ráda.No a pak dostala ty ceny za videoklip,nahrála skvělou desku a prostě.....Skvělíííí!A další miliony lidí ji obdivuje.A to by se o ní dalo mluvit plno úúúžasnejch věcí.Je prostě nej. *14* *14* *3* -
-
jo a opravim ta a vyziral jej prachy............hovado vykopla bych ho z baraku *16*
-
-
SENZAČNÍ HLAS BRITNEY
Já patřím tedy k fanouškům Britney. *5* Její bývalý písničky jsem moc nemusela, ale Blackout a Circus je fakt dobrej! Brit umí fat dobře zpívat, toť můj názor! *3* -
-
Re: SENZAČNÍ HLAS BRITNEY
Já mam nejradši Circus *3* *3* *3*
-
-
přesně
přesně tak m.. -
Tohle je diskuse o Britney a ne soutěž o to,kdo sem dá odkaz na lepší blog!!!! *16*
-
britney
ahojky byla bych rada kdyby jste se podivaly na můj blog o britney když tak je to britney-spears-015.blog.cz napište pls nějaký komentík děkuju *4*