-
BRITNEY SPEARS
Britney naj speváčka akú som kedy videl Circus a všetko má perfektné. *4* -
Britney je v poo =o)
Jo jasně oholila si hlavu a další skandáli...jenže...nejde tu o ty písničky? *7* Vždyď spívá suprově..*14*.to by se mělo ocenit a ne její holá hlava...*9* jde o to co posloucháš...od toho je to zpěvačka ne? ♥ *15* *7* -
lol
Brytney je hustá frajerka *4* -
Mám sbírku
Ahoj,fanoušci(a nelezte sem anti a neodepisujte mě!)Mám sbírku Britney je tám pár časáků,hodně článků a nějaký plakáty kdo má zájem tak mi prosím napište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz
tak čauky *14* *1* *1* -
vanillka-ashley
jéé,vy tady dokážete diskutovat...
,,krávy,trapky,hnus y...,, kdo nesnáší brit (já ji obdivuju),tak sem vubec nemá chodit.naco sou lidi ve funklubu britney,když ji uráží??? to je jedno...mě se na brit líbí,že má vždycky jiný styl.dřív měla bud takový odvážný (toxik,gimmi more),pak nepojmenovatelný ale úžasný-baby one more time,a ted ty supa nový-circus,radar,womanizer... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Britney
Britnuska je moje laska :) I love you !! *14* -
Britney is big bitch=P
Jako Britney je prostě supa bezkonkurenční...Ashley Tisdale je možná o ty skandály chudčí ae jinak jsou to moe nejoblíbenější zpěvačky..Britney má upa supa songy..nádheraaa...a kdo říká že je to dilinka atd.. at se zamyslí!!! *10* -
bože!
ta poslední novinka - co je to za blbost??? nemohli byste sem psát něco inteligntního?? toto snad není bulvár!! *8* -
♠♠♠
Britney je naprosto skvělá!!! A její nový song If You Seek Amy je fakt super!!!!!!!! *3* -
Britney
Je dobtá a nejhezčí kterou znám)
hned po Avril Lavigne a chtěl bych britney v praze