-
Sbírka
nabízím 2 stranky a 1 článek a 7 plakátů
za 40kč s pošotvným jestli byste měli zájem pište na lucibus-buffy@seznam.cz prodám jen v celku -
Fanklub
Máte rádi Britney?Jste jejími fanoušky?Tak se přidejte do jejího fanklubu na této stránce: http://ilovebritney.blog.cz/0903/pr ihlaseni-do-fanklubu
Díky za každého fanouška!!Kei *3* -
-
Re: Fanklub
Pardon špatný odkaz: http://ilovebritney.blog.cz/0903/pr ihlaseni-do-fanklubu -
-
Re: Re: Fanklub
http://ilovebritney.blog.cz/0903/pr ihlaseni-do-fanklubu
-
-
-
Brit
Lidi, tak co já si o Britney myslim ... mno je toho dost. Ta holka mi NIKDY v životě nevadila .. když byla mladší, byla prostě populární, stále je ale tak jako ... asi mě chápete. Jak se ty léta liší .. jaká byla předtím a jaká je ted. Myslim, že to byla holka celkem v poho a stále je, ale všechno má své pro a proti že? Pár věcí bych na ní každopádně změnila, ae tak ... jednou je taková jaká je a stim nikdo nic nezmůže ..ani ty věčný pomluvy, který kolujou ... prostě nic, at si dělá co chce a at si žije jak chce ... je to prostě Brit ... -
Tak tohle ne
Uplně s tebou souhlasim *4* -
Tak tohle ne
Lidi tak tohle ne!Když to tady čtu,tak se mi buď zvedá žaludek nebo si řeknu super!Ale většinou se mi zvedá žaludek z toho jak tady o Britney mluvíte...tak hnusně.Jasně,jasně každej má úplně jinej názor.Někdo jí zbožňuje,někdo si řekne:Jo,některý písničky má dobrý",a někdo jí nemá rád až jí nenávidí.Jasně to úplně chápu,taky nemám každýho v lásce.Ale proboha,tohle je fanklub.Lidi sou ve fanklubech většinou proto,že ho mají rádi a né proto,že ho nenávidí.To by se to pak mohlo jmenovat Hnusklub!Pro fanoušky je Britney úžasná.Jo udělala plno chyb,ale vyhrabala se z toho jako nikdo jinej.To je prostě super...WOW!Prostě pro nás fanoušky je Britney nej a máme jí moc rádi a pro vás je nej zase někdo jinej.A tak prosimvás!NEPIŠTE SEM TY HOVADINY!Hut *13* *13* *13* -
-
Re: Tak tohle ne
Řeknu ti řekla jsi to taky dobře.A máš pravdu ty co jí nemají radi at sem nelezou.Tady je to pro lidi co jí mají radi jaká je. *5*
-
-
mimco
Ahojda nevite neco o tom ze by mela byt Brit znovu tehotna? -
-
Re: mimco
jo někde už sem to četla.ale nemůžeme všemu věřit co nápíšou!!!ale kdyby to byla pravda tak bych jí přála holčičku *4* *4*
-
-
.....
Veronica má pravdu *3* -
.....
Ahojky všichni.Docela zajímavé je to tu číst.Jak může někdo říct o ní že je kráva???ta dotyčná jí zná osobně???Tak at se zamyslí nad sebou.Britney je člověk z masa a kosti jako my.A každý dělá ptákoviny kolikrat horší.Tak než někdo něco vypustí za blbost.Tak by se měl zamyslet nad sebou. *5* .Brit je prostě zlatíčko i s těmi jejímy mouchami.A ty máme taky a neříkejte že ne.Krásný den přeji všem papa -
-
Re: .....
přesně tak, tolik popularity a tolik mega hitů jen tak nějaká zpěvačka nemá. Bylo by docela nuda, kdyby byla dokonalá hodná holčička...takhle je alespoň zajímavější a také si mylím, že má právo dělat blbosti, protože ten tlak co na ní je musí být hrozný a chtěla bych vidět někoho kdo by to zvládat tolik let. Vždyť ona je jednou z nejslavnějších lidí co kdy byli a když se jen řekne jméno Britney Spears tak každý hned alespoň mlhavě ví o koho jde -
Jo,přesně!!!! *3* Není dokonalá,ale pro nás je stejně nejlepší. *14* *14* Je skvělá. -
Jo super,tady stopro souhlasim!!!tenhle člověk co to napsal se mi líbí. *1*
-
-
HLASUJTE
ČAU LIDI,PROSÍÍÍM HLASUJTE NA WWW.T-MUSIC.CZ PRO BRITNEY V T-MUSIC CHART!!!DÍKY MOC *3* *1* -
Britney
Britney je tě chci *14* *14* -
-
Re: Britney
cau lidi *3* patrim mezi fanousky bryt myslim si ze je uplne vyborna zpevacka je proste nej... a s kym si myslite ze ceka to 3 dite *14* teda jestlii ho vubec s nekym ceka *4*
-