-
Janík
Britney je dobrá zpěvačka *3* *1* -
-
je dobra ale trosku hloupa
ahojky myslim si ze britt je velmi talentovana ale myslim ze tak jAK DOPADLA JE UDEL JEJIHO EX....A JE TO SKODA PROTOZE BYLA NA VRCHOLU A JE OPRAVDU DOBRA...
-
-
Megastar se vrátila!!
Musím uznat, že ačkoli jsem jí nikdy moc nemusela (je to Barbie atd.) její comeback se jí vyvedl. Hity Piece of me a Gimme More a ostatní se dají poslouchat (což se o některých songech od jiných star které se snažili o comeback říct nedá *5*). *4* *4* *4* *1* *1* *1* -
-
Re: Megastar se vrátila!!
NO já myslím,že barbie není,když se podíváš na její fotky jak jde po ulici,tak není nijak namyšlená,rozmazlená,obyčjné hadry,vlasy v culíku atd...Prostě jak jí nalíčí tak je dokonalá a když má blond vlasy tak to připomína Barbie ale podle mě Barbie není,protože neí ani namyšlená -
-
Re: Re: Megastar se vrátila!!
No jak myslíš, každý má svůj názor, dřív ale barbie byla, ted' už ani tak ne. *3* -
-
Re: Re: Re: Megastar se vrátila!!
Dřív možná ani Barbie a Šampon neexistavoalo *15* *1* Kdy vlastně vznikly tyhle rasy????
-
-
-
-
Hit pro Britney
Say good bye!
Say good bye with Party!,
say good bye with alcohol!,
you are out bad time!,
welcome to new The World.
Hallo my sister!,
hallo my friend!,
I am new human!,
I am new woman! -
-
Re: Hit pro Britney
Now i am O.K.,
Now i am fine!,
Good bye with Alcohol!,
Welcome in world real!
I am new human!,
I am new woman!,
All is right!,
I say to all bad good bye! -
-
Re: Re: Hit pro Britney
Good bye Party,
good bye Alcohol,
I am new Human,
I am new Woman!
I say good bye,
You say all right,
Good bye,good bye!
For ever say I!
-
-
-
Brit je skvělá
Britney je výborná zpěvačka,má nádhernej hlas,je fajn že zase zpívá. *14* -
-
Re: Brit je skvělá
jeto,krasavice a,má výbornej,hlas
-
-
Britney !
Nechápu jak ji ted někdo může litovat. Vrací se zpátky do formy,s Kevinem je to v pohodě, chystá největší comeback za celou svou kariéru a chce vydat cd které má vyjít na podzim nebo na začátku nového roku. Měli by jste ji spíše podporovat než jen litovat. -
-
Re: Britney !
Souhlasim!Britney je dost silná a myslím si,že se jí comeback hodně poved. *1* Nelitujte jí,ale spíše podporujte. *3* *1* *14* *14* -
Re: Britney !
Jn Taky to nechapu,furt jen "je mi ji ted lito" Oni čtou moc bulvary někteří
-
-
Je mi jí docela líto
Britney je mi docela líto...Ted' co jsem o ní četla..No nechtěla bych zažít to co ona! Doufám,že se v ní znovu probudí ta stará Britney! -
-
Re: Je mi jí docela líto
CO se s ní stalo?
-
-
pomozte mi
pls pomozte mi chodte na www.wonderfulbritney.blog.cz.potreb ujem pomoct s naštevnostou -
Pomôžte Britney!!!!
Prosím Vás všetkých,tý ktorý máte radi Britney Spears kliknite si na tento odkaz http://www.mtv.com/ontv/vma/2008/best-pop-video/a-z.jhtml?chars=s.Tam nižšie je Britney buď piece of me alebo Gimme more ale pls kliknite na piece of me tam kde je napisane VOTE.Britney vás potrebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stačí sa len registrovať.Ďakujem -
-
Re: Pomôžte Britney!!!!
miluju britny jsem z brna ty vole jmenuju se ota *14* -
Re: Pomôžte Britney!!!!
Už sem hlasoval :-D
-
-
komentáře
Jako ted čtu y komentáře některé,proboha ona nebrala drogy byla blázen ted je v pořádku,jestli máte rádi fetíky a mrtvoly běžteza amy winehouses a ne za brit,ta je dávno v pořádku ! -
:(
Je to super,zpěvaka,je smutné,že si někdo myslí,že fetuje atd.... *13* *9* *14*