-
gangsterka
no byla to best zpěvačka ale ted je nic moc *13* přetim byla uplně peckaaaaaaaa -
Britney je super
Je to moja najlepšia speváčka. *3* -
www.wonderfulbritney.blog.cz
PLs PLs chodte na www.wonderfulbritney.blog.cz je to moja stranka o Britney je tam zabava uvidite možete sťahovať čo chcete.pls pls
*14* -
-
Re: www.wonderfulbritney.blog.cz
no britney je dobra ale zase je trochu strelena s tim jak se ostrihala a brala drogy to bilo hrozny ale ted byla v blazinci a uz je doma doufam ze se trochu zlepsi...! *13* -
-
Re: Re: www.wonderfulbritney.blog.cz
a kde mas ze brala drogy?? a hlavu so oholila uz pred rokem tak nepis ze si ji oholila ted..a mimochodem nebyla v blazinci ..a tam byla uz taky pred pul rokem..koukni se na lovebritney.cz a uvidis jak seka dobrotu ..dylino
-
-
-
Huraaa
Huraa Britney se dava do kupy...uz se konecne zase smeje..tak ji drzme vsichni palce at se dostane zase na misto popovy princezny... -
-
Re: Huraaa
Přesně táááák to je paráda *15* jsem happy že je ona happy!!! *3* -
Britney Spears
Britney má dobré pesničky páčia sa mi, vie krásne spievat,Piece Of Me vážne super pesnička,konečne sa už dostáva dokopy lebo tie jej škandály,čo robila boli strašné.Britney má pekný hlas ked spieva,teraz má dobré klipy. *4*
-
-
britney
hej britney je moje a ja se za ni budu i bit!!! *14* *14* *14* -
-
Re: britney
tak já se k tobě přidám,budem se prat za ní spolu
-
-
brit go
britney je nejúžasnější zpěvačka na celém světě!!!a to je pravda -
Mám její autogram
Mám obrovskou sbírkua utogramů a spoustu dalěích věciček s obrázky nebo alespoň logem některých celebrit..od běkterých celebrit mám např. samolepky, trička, plkacky, přívěsky na klíče a td...A Britney v mé sbírce rozhodně nesmí chybět.Takže pokud máte někdo zájem o něco od ní nebo nějaké jiné celebrity určitě mi napište na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz -
MILUJU JÍ
Britney je ted v pohodě nedělá průsery a nedělá problémy! Tak to má být!!! *14* Jinak ji furt miluju. A těhotná neni takže antifanoušci musí být smutní *15* fuck antifanouškům !!!! *16* Pá pá lásky moje *14* *4* -
LOVE BRITNEY!!!!*******
Britney je uplne nejskvelejsi... proste ve vsem... a ty jeji skandaly... se nedivte, kazde video ktere vidite tak je tam ona obklopena nejmin 50. lidmi s fotakem... tak co ... a to jak ji jednou spadlo malem to dite, tak si ctete na novinkach.cz... kolikati zenskym se decko oparilo vodou nebo vypadlo z okna... proste ji uctivam... a nevadila by me aji kdyby vylezla ven z domu s h*vnem na hlave:D a jinak 10000% ji nekdy chci videt dal bych za to vsechno *14* *14* *1* *15* -
brit
tak prej neni tehotna!!