Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 441domca441

je proste SUPER!!!

Britney je fakt super speváčka....mám ju hrozne rada...počula som od nej už všetky pesničky!!! *1* Strašne by som chcela ísť na jej koncert...
  • afis

Krásný

Má fakt suprový písničky.
    • nika1979

Re: Krásný

tomaš suprove pravdu pisně britneyspears. jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj afis diki mam tě přatelich *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      sluničko. květinka *14* *14* §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ *14* *14* *14* *14* *14*
  • Prodám

Prodám biografii Britney od Martina Hanusky - Britney Spears: Uplně nahá za 110 Kč. Více informací na stránce: www.znprodam.blog.cz
  • .

noo..docela se mi líbí jak zpívá...ale povahou je to kráva....
  • Proč?

Tak si říkám, proč má tak hezká holka/ženská potřebu dělat takové p**iny. Krásná, slavná, bohatá, děti má... Škoda, že se takhle "rozežrala"...
  • BRITNEY

JÁ PROSTĚ MILUJU BRITNEY..JE TO TA NJE ZPĚVAČKA CO JE..JE FAJN NNNNEEEEEEEJJJJJ *14* *3* *3* *4* *4* *3*
  • BRITNEY je viac než len popová princezná !!!

BRITNEY je viac než len popová princezná, ona je popová královná (teda aspon pre mna). *4*
  • BRITNEY je najlepsia !!!

Podla mna je Britney ako predtym len teraz ma deti a je na dne, ale ak si to tu niekto teraz cita tak mi napiste na nick Nikoloca ak by ste jej chceli pomoct !!! ...... Britney je moja najoblubenejsia spevacka !!! ..... BRITNEY neni pre mna len popova princezna BRITNEY je pre mna popova kralovna mam skoro jej vstky CD , ked ju pocuvam tak musim spievat aj ja *3* a pravdaze aj tancovat . Proste jednym slovom povedane je to ANJEL !!!!!!!!! ....... a ak by ste je chceli naozaj pomoct tak napiste na nick Nikoloca alebo na nick britney-pop .......... prosiiiim *4* *14*
    • Re: BRITNEY je najlepsia !!!

Ona uz pomoct nepotrebuje... uz je zpatky..
      • Re: Re: BRITNEY je najlepsia !!!

jj,je zpátky,pracuje na dalším cd které vyjde ještě letos!!!!!
  • Britnej je pořad princezna popu

Britney se s toho svinstva dostane a až to uděla tak všem antifanouškum nakope prdele *1* *1* *15* *15*
  • Britney je SUPÉÉÉR

Britney je nejlepsi zpevacka......(je jedna s mich oblibenych!!!!!! *15* *15* *3* *14*
    • Re: Britney je SUPÉÉÉR

britney miluji tě a je mi fuk co si myslí ostatní ale já jí balim *14* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit