-
Britney
Ona si zaslouží politování.Padla do úplnejch sraček.Jsem zvědavá,jestli je možné,aby se z toho všeho vyhrabala. -
Britney
Britney se mi líbila,ted už se mi líbí méně.Nechápu,co se svým chováním sleduje,chová se jako pubertačka. -
:-)
nj..Britney to bylamoe nej zpevacka ale jak se dala do kupy s tym kevinem tak o s ni jde z kompe..tetka pry zdrhla a je nekde v evrope..taka kocka a upe ze zhyzdila... fakt to nechapu..pry natocila nejaky videoklip a rikala jestli se to neusadi ze pujde delat servirku..a jeste ty problemy s alkohol..hlavu dohola..blaaazen.. *5* -
-
Re: :-)
*4* Brit je anděl ale Kevin ji zkazil já ho nenávidím -
-
Re: Re: :-)
super si cool... *3*
-
-
-
Britney
Je super Britney s tou bych si užil. -
-
Re: Britney
nezoberieš ma do trojky??? *5*
-
-
Britney IS COOL
Britney si najlepšia spevačka aku som za cely svoj život videla.Si super.Mam ťa rada aj napriek tomu čo si povystrajala.Viem že ťa ktomu dohnali iny .mam ťa hrozne rada.Ja verím tomu že sa vrátiš a budeš zasa ako predtým.COOL *3* *3* -
-
Re: Britney IS COOL
Tos toho od jiných lidiček moc neslyšela coo? Jo kdysi byla nadějná hvězda... ale teď jí už definitivně hráblo - nejhorší na tom je, že ona si to snad uživá - chudinky dětičky.
-
-
AAAchchch
ojebu te jses kurva a mas to hodne rada poradne ti ji budu honit *5* *4* -
Nové album
Britney vydala nové album dá se stáhnout scela zdarma tady http://s2.gladiatus.cz/game/c.php?u id=46802 -
-
Re: Nové album
Díky za to album je super
-
-
je supeer!!!:-*
Britney je nejvic super zpěvačka a mam ji strašně moc rada a možna ted dělala blbosti ale věřim ji a těšim seč na jeji nove album!! *3* *14* *14* *5* *3* -
Brit
Britney je skvělá zpěvačka a to, že poslední dobou dělala volovinu za volovinou ještě neznamená, že je NIC ..Probrala se, jde dál a za chvilku vás překvapí svým COMEBACKEM...to budete teprve překvapení a pak už vám nezbydou slova na pomluvy ... *16* -
-
Re: Brit
NO jestli je zase zbouchnutá tak ten comeback můžem čekat, až tak po šesti dětech. Ale ruku na srdce - ta spíš než na comeback vypadá tak na blázinec.
-
-
britney
mam ji moc rada i kdyz ted dost kravne,ale snad se da zas do formy.byla sem na koncertu a dost dobry,tak by byla skoda aby kvuli tomu magorovi kevinovi takhle blbla. je to hajzl.s justinem byla v pohode ale ten uz by ji nechtel,ani se nedivim.tak cauky *14* *3* *15*